Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pastrare numar inmatriculare !

Bsod repetat

Angst Romania - Oficial in Insolv...

Biden loveste din nou
 Pocket PC Handheld ajutor.

Intrerupere utilitati casa tempor...

Care credeti ca este probabilitat...

paravan geam / obturare vedere
 Motorola E32, se aprinde flashlig...

La mulți ani @sylvius!

Joy Berceni Biruintei 87

Recomandare suport tableta
 Vanzare apartament

Adaptare motor nou la unele elect...

Sfat achizitie mirrorless Lumix

Romania printre primele pozižii d...
 

DIGI.NET - abonamente, opţiuni, echipamente etc.

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
8180 replies to this topic

#73
vasilemadalincristian

vasilemadalincristian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,391
  • Înscris: 07.12.2006

View Postnmg, on 1st April 2010, 09:31, said:

Ieri am luat si eu modemul digi usb si l-am instalat. Merge binisor dar am o intrebare: in aplicatia Join Air, in setari la optiunea 'Preferences' exista 3 optiuni: automatic, UMTS/HSPA only si GPRS/EDGE only.

Deoarece am cunostinte care au platit in draci trafic GPRS, as vrea sa stiu ce inseamna ultimile 2 optiuni si daca este posibil sa folosesc numai UMTS/HSPA.



Nu stiu daca postez unde trebuie, sunt multe topicuri si nu ma pricep la telecomunicatii, rog moderatorii sa fie intelegatori.

Reteaua Digi e exclusiv 3G (UMTS), dece n-are ce GPRS sa folosesti la ei.
Optiunea Automatic era utila daca aveai un operator 2G & 3G , cu ajutorul careia se comuta automat dupa 3G pe 2G in zonele unde nu era acoperire 3G

#74
nmg

nmg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,454
  • Înscris: 07.09.2005

View Postvasilemadalincristian, on 1st April 2010, 09:46, said:

Reteaua Digi e exclusiv 3G (UMTS), dece n-are ce GPRS sa folosesti la ei.
Optiunea Automatic era utila daca aveai un operator 2G & 3G , cu ajutorul careia se comuta automat dupa 3G pe 2G in zonele unde nu era acoperire 3G

mersi frumos, m-am lamurit acum.

Edited by nmg, 01 April 2010 - 09:05.


#75
jeekxoo

jeekxoo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,087
  • Înscris: 04.07.2005
Digi.Mobil fiind o retea UMTS/HSPA only vei folosi doar UMTS/HSPA.
Traficul e nelimitat oricum, iar costul e fix la modemul USB.
Eu l-am lasat pe automatic. :)

#76
boggie

boggie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 384
  • Înscris: 20.09.2004
Am activat optiunea de internet pe mobil (pe cartela de voce) pe la mijlocul lui octombrie. De atunci si nici pana la ultima factura emisa pe 22 martie nu se pomeneste nimic de traficul de pe cartela de voce. Serviciul l-am activat pe un numar asociat (0 Euro), iar traficul ar fi trebuit sa fie taxat cu 0,10 E / MB, fara a avea trafic inclus. I-am contactat in legatura cu chestia asta si am primit urmatorul raspuns, ce nu pare a se baza pe nicio oferta comerciala de care stiam eu:

Quote

Stimate Domn


      Conform pachetului de servicii de care dumneavoastra beneficiati, serviciul de internet mobil se factureaza cu 0.1E/MB dupa ce depasiti un trafic de 3GB. Pana in prezent, acesta nu a fost depasit, motiv pentru care nu s-a emis nicio factura. Pentru informatii suplimentare, apelati Departamentul Relatii cu Clientii, la numarul 031.400.7777.
      Va multumim pentru intelegere si va dorim o zi cat mai placuta!

--

Cu consideratie,

Echipa RCS&RDS
Departamentul Reclamatii

Vreau sa va intreb daca asta e inca un exemplu de incompetenta a celor de la relatii clienti sau chiar s-a schimbat oferta comerciala? Intreb asta pentru ca pe desfasuratorul pe care il primesc lunar am rubrica separata cu consumul facut pe modemul USB (dar care este asociat serviciului Fiberlink 2) dar nu se pomeneste nimic de traficul de pe cartela de voce. Eu tind sa cred ca ei inca nu mi-au procesat actul aditional si mi-au bagat vrajeala asta.
Attached File  oferta_asociat.jpg   45.84K   170 downloads

#77
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005
Mai bine ai fi multumit de oferta :P

#78
vasilemadalincristian

vasilemadalincristian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,391
  • Înscris: 07.12.2006
@boggie stai linistit ca atunci cand isi vor amintii de tine iti vor trimite o factura cu tot traficul consumat pe lunile respective. Nu o sa te lase RDS-ul fara banii luati ;)

#79
razvan79george

razvan79george

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 82
  • Înscris: 16.07.2006
Salut..am un Samsung U800 si vreu sa ma conectez la net (pe Digi) Ma poate ajuta cineva cu setarile pentru acest tip de telefon..Cei de la Digi nu stiu sa imi raspunda.....

Multumesc!

#80
konvar

konvar

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.04.2010
din cate am citit pana acum trebuie doar APN: Internet :) daca nu merge asa mai citeste si tu paginile anteriore :D

#81
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,505
  • Înscris: 16.12.2006
felicitari Digi Mobil, la 10-12 km de Ploiesti, in Plopeni, singurii cu acoperire 3G sunt RCS, Vodafone, Orange si Zapp ioc semnal 3G !

#82
mmc6124

mmc6124

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 309
  • Înscris: 10.02.2010
ce sa zica si cel de sus care mai nou isi castiga pita de la rds
uitati ce zic eu
acelasi test l-am facut si de pe telefonu Nokia 6124 cu maxim de 3.6 pe UMTS 900 MHZ vodafone.la Melinesti
mi a dat maxim 0.9 la download nu mai stiu uploadul vedeti pe aria vodafone
uitati ce mi a dat rds-ul tot cu ekaterinburg
am gasit linkul http://forum.softped...t...53693&st=18
[ http://www.speedtest.net/result/778186142.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
JALNIC !!! :madanimated:

Edited by mmc6124, 10 April 2010 - 21:24.


#83
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
Nu este corect sa ataci persoana ci afirmatiile acesteia.

Tu cum te-ai simti daca te-ai afla intr-o locatie unde nu ai avea 3G pe vodafone pentru care platesti serios si unul care are modem de la RDS cu abonament  infim are 3G?

#84
TrueBSD

TrueBSD

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 17.11.2006

View Postrazvan79george, on 5th April 2010, 09:42, said:

Salut..am un Samsung U800 si vreu sa ma conectez la net (pe Digi) Ma poate ajuta cineva cu setarile pentru acest tip de telefon..Cei de la Digi nu stiu sa imi raspunda.....

Multumesc!

Usernama: TIM
Password: TIM
APN: internet
DNS: auto

Daca ai nelamuriri posteaza cu lux de amanunte problemele intampinate.

#85
musicall

musicall

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 375
  • Înscris: 15.03.2004
La ce data se reseteaza cei 3GB de trafic alocati ?

Edited by musicall, 22 April 2010 - 22:57.


#86
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
Intai ale lunii in cazul meu, ora nu este clar stabilita.

#87
mikes666

mikes666

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 07.05.2007

View PostTrueBSD, on 22nd April 2010, 10:53, said:

Usernama: TIM
Password: TIM
APN: internet
DNS: auto

Daca ai nelamuriri posteaza cu lux de amanunte problemele intampinate.

Salut,
Conform suportului tehnic ar trebui sa am in acest moment internetul activ si functional pe telefon folosind
WCDMA & APN: internet dar nu merge.
Am incercat si folosind setarile cu TIM/TIM mai sus mentionate... tot fara succes. Ar trebui sa pun un user si parola anume?
Telefonul pe care am incercat este un HTC Touch Diamond si un HTC Desire -> same result.
Merci

#88
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,292
  • Înscris: 12.08.2006
Eu zic ca per total e ok.La net-ul fix n-am mai avut probleme de ~1an si cand am avut s-a rezolvat repede din cutia de pe casa scarii.Raport calitate pret bun.
  Netul mobil cateodata merge mai incet dar depinde de ce faci cu el si unde,in functie de incarcare in acel moment si acoperire in teritoriu.
  Telefonia e super in limita zonelor acoperite.

#89
MV2Player

MV2Player

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,317
  • Înscris: 04.10.2009
Cānd zici fix+mobil te referi la fiberlink + Digi Tel/Net ?
Daca te referi la: fiberlink + Digi Tel/Net = Ok, fiberlink toarce, am facut update la telefon (125Mb) acuma cāteva zile prin fiberlink 2 si merge ceas, doar am schimbat 2-3 vorbe si gata terminase de descarcat
Internetul mobil... nu merge prea grozav, dar daca bagi fiberlink 2 = gratuit (cāt dai > de atāta mere)
Atitudinea fata de client = -0, sa nu īntelegi ca īti vorbesc urāt > din contra: te poarta cu vorba, depui sesizare si se rezolva īn n... lunii(daca se rezolva), dar daca aveam de ales > īmi trageam fiberlink
Toate cele bune

#90
Vifor

Vifor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 13.09.2007

View PostMV2Player, on 8th May 2010, 20:47, said:

Cānd zici fix+mobil te referi la fiberlink + Digi Tel/Net ?
Ma intereseaza fiberlink2 + digi net mobil moka (asociat la fiberlink 2). Haideti sa intreb altfel. daca ar fi sa alegeti azi un provider de net ati mai alege RDS (oferta comerciala e cla ca-i buna) ?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

3 user(s) are reading this topic

2 members, 0 guests, 1 anonymous users

iulianv, Nexxus2

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate