Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...
 Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata
 Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura
 Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici
 

DIGI.NET - abonamente, opţiuni, echipamente etc.

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
8191 replies to this topic

#55
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,914
  • Înscris: 06.04.2005
Am si eu o intrebare la voi, am abonament la rds cablelink2 deci cu modem, ma intereseaza ce fel de router as putea sa cumpar sa pot da net la mai multe calculatoare de preferat ar fi un router wireless spunetimi un router compatibil sau exact ce anume trebe sa stie sa faca acel router sa fie compatibil s eventual ce setari ar trebui facute pe acel router, am inteles ca vor fi ceva probleme legate de MAC-ul modemului.... daca se poate sa imi spuneti mai in detaliu...

#56
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005
Orice router. Nu sunt probleme cu MAC-ul. Modemul din cate tin minte da netul prin DHCP, deci nici macar nu trebuie configurat routerul.

Edited by Blackhawk, 08 March 2010 - 00:14.


#57
ghineabogdan07

ghineabogdan07

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 387
  • Înscris: 21.11.2007

 danielavram, on 7th March 2010, 23:54, said:

Am si eu o intrebare la voi, am abonament la rds cablelink2 deci cu modem, ma intereseaza ce fel de router as putea sa cumpar sa pot da net la mai multe calculatoare de preferat ar fi un router wireless spunetimi un router compatibil sau exact ce anume trebe sa stie sa faca acel router sa fie compatibil s eventual ce setari ar trebui facute pe acel router, am inteles ca vor fi ceva probleme legate de MAC-ul modemului.... daca se poate sa imi spuneti mai in detaliu...

Eu am folosit fara probleme Edimax 6204wg asta e wireless e un model mai ieftin si mai prost. Acum folosesc Asus RX3041 merge bine am descarcat si cu 10MB down si in acelasi timp aveam 11MB up. Trebuie configurata conexiunea ppoe in router adica trecut username si parola de la rds acolo si merge fara probleme.

#58
lopi

lopi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,263
  • Înscris: 11.10.2006
Eu am FiberLink 1 dar ma gandeam sa ma bag si pe un stick cu net mobil si sa trec pe FiberLink 2. Din ce scriu ei pe site, diferenta de viteza ar fi dubla pe FiberLink 2, chiar asa este, se merita ?

Acum am la FiberLink 1, asa:
[ http://www.speedtest.net/result/746929678.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#59
Nick_13ro

Nick_13ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 489
  • Înscris: 06.03.2007
La mine e: [ http://www.speedtest.net/result/747327257.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://www.speedtest.net/result/747329062.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Doar uploadul văd că e de FL1.  :rolleyes:

Edited by Nick_13ro, 13 March 2010 - 17:33.


#60
Eagle Raider

Eagle Raider

    try

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,953
  • Înscris: 29.04.2006
nu am mai fost la curent cu schimbarile de la diginet mobil, dar din ce am citit pe site observ ca s-a scos acea limitare de 3gb, e adevarat?

LE: ah nu am vazut bine stelutele :)

Edited by Eagle Raider, 16 March 2010 - 00:40.


#61
exitmrhat

exitmrhat

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 06.09.2007
am luat azi modem zte mf110 (7.2 mbps) de la sediul din lujerului; azi le primisera :D

#62
jeekxoo

jeekxoo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,087
  • Înscris: 04.07.2005
Am luat azi modem ZTE mf110 din Galati, casieria din Micro39. Ultimul. Avusesera 20 azi.
[ http://www.speedtest.net/result/750718804.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

:coolspeak:

#63
suitaroh

suitaroh

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 01.11.2006

 danielavram, on 7th March 2010, 23:54, said:

Am si eu o intrebare la voi, am abonament la rds cablelink2 deci cu modem, ma intereseaza ce fel de router as putea sa cumpar sa pot da net la mai multe calculatoare de preferat ar fi un router wireless spunetimi un router compatibil sau exact ce anume trebe sa stie sa faca acel router sa fie compatibil s eventual ce setari ar trebui facute pe acel router, am inteles ca vor fi ceva probleme legate de MAC-ul modemului.... daca se poate sa imi spuneti mai in detaliu...


 Blackhawk, on 8th March 2010, 00:14, said:

Orice router. Nu sunt probleme cu MAC-ul. Modemul din cate tin minte da netul prin DHCP, deci nici macar nu trebuie configurat routerul.
dar la fiberlink, se poate folosi orice router?

#64
mxmx

mxmx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 821
  • Înscris: 15.01.2010

 suitaroh, on 16th March 2010, 22:34, said:

dar la fiberlink, se poate folosi orice router?
Da. Vezi sa fie unul capabil de vitezele oferite (majoritatea pocnitorilor la 100 Lei abia duc 30 mbps)

#65
darklordsith

darklordsith

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,779
  • Înscris: 13.05.2008

 mxmx, on 16th March 2010, 22:52, said:

Da. Vezi sa fie unul capabil de vitezele oferite (majoritatea pocnitorilor la 100 Lei abia duc 30 mbps)
Si sa stie sa se conecteze prin pppoe.

#66
lopi

lopi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,263
  • Înscris: 11.10.2006
@ Nick_13ro - vad ca sunt care au si viteze mai mari la FiberLink 1.  Trec pe FiberLink 2, de la inceputul lunii si vad ce viteze vor fi. Mai am si un router care cred ca imi limiteaza din viteza.

#67
Nick_13ro

Nick_13ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 489
  • Înscris: 06.03.2007

 lopi, on 18th March 2010, 10:53, said:

@ Nick_13ro - vad ca sunt care au si viteze mai mari la FiberLink 1.  Trec pe FiberLink 2, de la inceputul lunii si vad ce viteze vor fi. Mai am si un router care cred ca imi limiteaza din viteza.

Dacă te limitează routerul acum, tot limita aia o s-o ai și pe FL2. Deci n-o să vezi diferența decât fără router.

#68
Seteh

Seteh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,846
  • Înscris: 21.02.2009
Salut,

Care stie un director pe la rds Bucuresti ? Daca raspunde careva de Dr Taberei?
Sau unde sa ma adresez la cineva pe post mai mare?
Am o "mica " :thumbdown:  problema si nu mai stiu cum sa o rezolv , ca de telefoane in fiecare zi m-am saturat :confuzzled:

#69
Farrell

Farrell

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,848
  • Înscris: 09.01.2007
Ce viteze de download si preturi mai sunt pe cablelink? Pe rdslink.ro am vazut. Poate au mai schimbat ceva.

#70
musicall

musicall

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 375
  • Înscris: 15.03.2004

 Nick_13ro, on 18th March 2010, 13:48, said:

Dacă te limitează routerul acum, tot limita aia o s-o ai și pe FL2. Deci n-o să vezi diferența decât fără router.


Ce router nu are limita ?  Si eu am un MSI si vad ca are limitare pe WIFI !

Edited by musicall, 26 March 2010 - 23:41.


#71
Nick_13ro

Nick_13ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 489
  • Înscris: 06.03.2007

 musicall, on 26th March 2010, 23:41, said:

Ce router nu are limita ?  Si eu am un MSI si vad ca are limitare pe WIFI !

Idea era că nu atingea nici viteza de FL1 cu routerul ăla și se gândea să treacă la FL2. care probabil nu l-ar fi ajutat. Și da- pe wifi ai șanse și mai mari să fi limitat decât pe lan. Pe wifi și eu la 3 metri de router semnal full și nu trece de 20 Mb din cei 54 Mb teoretici :) De fapt uite ce zice wikipedia:

Quote

802.11g was the third modulation standard for Wireless LAN. It works in the 2.4 GHz band (like 802.11b) but operates at a maximum raw data rate of 54 Mbit/s, or about 19 Mbit/s net throughput  (identical to 802.11a core, except for some additional legacy overhead for backward compatibility)

http://en.wikipedia....EE_802.11g-2003

Edited by Nick_13ro, 27 March 2010 - 00:52.


#72
nmg

nmg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,454
  • Înscris: 07.09.2005
Ieri am luat si eu modemul digi usb si l-am instalat. Merge binisor dar am o intrebare: in aplicatia Join Air, in setari la optiunea 'Preferences' exista 3 optiuni: automatic, UMTS/HSPA only si GPRS/EDGE only.

Deoarece am cunostinte care au platit in draci trafic GPRS, as vrea sa stiu ce inseamna ultimile 2 optiuni si daca este posibil sa folosesc numai UMTS/HSPA.



Nu stiu daca postez unde trebuie, sunt multe topicuri si nu ma pricep la telecomunicatii, rog moderatorii sa fie intelegatori.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate