Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
PEPENI
Last Updated: Mar 11 2024 12:18, Started by
remus-gabriel
, Feb 01 2010 11:58
·
1
#794
Posted 10 August 2017 - 04:20
Hapygarden, on 09 august 2017 - 22:57, said:
Poza din gradina, nu de pe net pls. Arată-ne cum se prezintă situația la tine... Cu aseară leoparzi ăștia de zăpadă într-o gradina olteneasca Deocamdata, in gradina mea olteneasca, fiind mai cruzi, sunt ceva mai prazulii O sa fac si niste poze la fata locului, stai cuminte silesax, on 09 august 2017 - 23:13, said:
Ce frumosi sânt..oare s o vinde asa ceva ?? Nu stiu, nu-s pentru vanzare, un amic din strainatate mi-a trimis cateva seminte, iar eu am fost curios Edited by n_priceputu, 10 August 2017 - 04:24. |
#795
Posted 10 August 2017 - 13:07
Eu as cumpăra. Nu refuz nicio ciudățenie...
Edited by Hapygarden, 10 August 2017 - 13:08. |
#796
Posted 10 August 2017 - 13:51
Parca era un coleg pe aici de a vandut niste pepeni orientali necopti drept castraveti UFO ca nu prea stia ce a semanat. Si a reusit
Deci, de ce nu? Mai ales ca arata bine |
#797
Posted 10 August 2017 - 14:08
Ideia este să fie la fel de buni ca cei normali apoi beneficiind de avantajul culorii să vinzi imediat tot si dacă se poate putin mai scump.a ,si productia să fie la fel .
|
#798
Posted 10 August 2017 - 23:07
In afara de faptul ca se remarca la aspectul artistic, sunt scumpi atat la samanta cat si la vanzare nu prea au nimic deosebit fata de cei 'cu coaja verzuie'...71 de zile de la rasarire la primul cules, fructele mature cca 1kg
Se recomanda palisarea Edited by subway_guru, 10 August 2017 - 23:09. |
#800
Posted 11 August 2017 - 07:53
Pepeni la ultima mînă culeasă. Celine F1, răsad altoit Grecia, 14-16 kg.
Attached Files |
#801
Posted 11 August 2017 - 11:37
#802
Posted 11 August 2017 - 11:50
Bravos! Îmi plac....
Când o să-i savurezi fa o poza și cu ei crăcănati și eviscerati. Sa salivam nitel. Impreuna cu niște impresii personale privind aroma și gustul. Și dacă or fi de deochi arunca niște semințe și prin tara... Sa vedem ce răsare |
|
#804
Posted 13 August 2017 - 17:32
Ce fac astia cu pepenii?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Rvlx-A6frW4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#806
Posted 26 August 2017 - 15:18
Hapygarden, on 11 august 2017 - 11:50, said:
Bravos! Îmi plac.... Când o să-i savurezi fa o poza și cu ei crăcănati și eviscerati. Sa salivam nitel. Impreuna cu niște impresii personale privind aroma și gustul. Și dacă or fi de deochi arunca niște semințe și prin tara... Sa vedem ce răsare Intr-un final dramatic am gasit pe un forum un fermier (sau ce-o fi) din Texas care a cultivat Snow Leopard pana prin 2015 cand a renuntat pentru ca erau prea dulci. Conform spuselor lui, acest pepene se comporta un pic diferit fata de obisnuitii cantalupi, in sensul ca nu se desprind din codita, ci raman prinsi indiferent cat de maturi sunt Pana la maturare, coaja este alba cu dungi si pete (de regula dreptunghiulare) verzi. Cand se coc capata o culoare galben-crem si verziturile dispar. Coaja este tot timpul tare ca la pepenii verzi. In urma inspectiei de astazi am constatat ca 4 exemplare se puteau incadra in descrierea facuta de american, asa ca i-am inhatat Marimea in jur de 1Kg si mai mici Un gust formidabil, dulce si plin de parfum. Din acest punct de vedere, toata lumea multumita. Miezul cam 'al dente', poate ca ar mai fi trebuit sa astept. Am incercat doi pepeni si miezul unuia era putin mai moale. Cand il tai pepenele paraie ca si lubenita (pepenele verde) Au mai ramas cativa, nu multi pentru ca am avut seminte doar pentru 4 cuiburi. Unii din ei au inca pete verzi, altii sunt galbiori, dar o sa-i mai las ca sa vedem daca miezul se face mai moale. Am intrebat si americanul daca miezul e moale sau mai taricel. Poate ca imi raspunde Pentru conformitate, Attached FilesEdited by n_priceputu, 26 August 2017 - 15:48. |
#807
Posted 26 August 2017 - 15:49
n_priceputu, on 26 august 2017 - 15:18, said:
a renuntat pentru ca erau prea dulci. Un gust formidabil, dulce si plin de parfum. Dupa avatar as zice ca esti (foarte) aproape de mine, nu? |
|
#808
Posted 26 August 2017 - 16:08
In acelasi oras da, cat de aproape nu stiu
O sa pun deoparte niste seminte, Sanatosi sa fim, ceea ce, la varsta mea, este din ce in ce mai greu Edited by n_priceputu, 26 August 2017 - 16:09. |
#809
Posted 25 October 2017 - 18:09
Salutare.
Stie cineva daca s-ar prinde seminte de la pepenii astia? Nu ma pricep daca este soi sau hibrid. Multumesc [ https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/22850548_1949736015039849_2129307245_o.jpg?oh=c0a74eaae37d089fa851a7e55bd77b58&oe=59F2C6B2 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users