Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Puț apa in comuna Berceni Il...

Configurare router TP-Link (trans...

Informatie job secundar

VLC Media Player
 WoW Ascension parere

Eliberare fiscal - ajutor

Caut un NVR model HGNVK-48902

Baterie Macht
 Complex termogenic opinii ( Arzat...

Reteta compensata dupa scrisoare ...

aerofoto mapn dji mini 4 pro

Click inchidere fereastra Win11 e...
 Nedumerire produs

Se justifica constructia edificii...

Sfat achizitie masina - drumuri n...

inceput de drum Uber/Bolt pe SRL
 

TP-LINK TL-WA5110G

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
degette

degette

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 24.12.2007
As  dori sa cumpar acest router TL-WA5110G ,si  vreau  sa  montez la  mine la et 4 si sa se  conecteze  si cineva de  la  et 2  dar  pe alta coloana dar pe aceeasi parte. Ne desparte si un balcon. Momentan  stau pe  un  router  TP-LINK TL-WR542G  cu antena  detasabila,o intrebare  suplimentara am ,as  putea sa`i pun  alta antena  ca sa ii maresc raza la wireless ,momentan cel de la et 2  vede  in jur de 5 mb. Va multumesc.

#2
Jubile

Jubile

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 71
  • Înscris: 15.08.2007
Am achizitionat acest produs TL-WA5110G in decembrie anul trecut si vreau sa spun ca sunt foarte dezamagit de el in ceea ce priveste puterea semnalului. Ori l-am nimerit eu defect , ori asa e el si e bun probabil doar in cazul in care ai 2 si le pui antene directionale ca sa se vada intre ele.
Meniul este foarte simplu si are o gramada de setari , stie sa faca si pe draq ,din acest punct de vedere este ok. Nu mi s-a blocat niciodata pana acum.
De ce sunt dezamagit ? Inainte foloseam un MSI RG60SE cu o antena omnidirectionala de 9dbi de la mikrotik, iar semnalul se ducea mai bine decat la asta.
Cu msi-ul , un prieten de la aprox 200 m si cu un bloc intre noi ma "prindea" cu o liniuta.
Cu WA5110G , cand ma "vede" cand nu , dar de cele mai multe ori nu si fara semnal atunci cand "ma vede" si asta cu el dat la 26 dBm, adica 400 mW , cu antena cea de 9 dBi pusa acum pe asta.
Inca ceva: la Wireless Statistics daca se conecteaza un client si apoi se deconecteaza mie imi arata ca e conectat pana ii dau restart, ceea ce nu e un lucru normal. La msi daca se deconecta , prima data imi aparea statia si in dreptul ei disconected si dupa cateva minute disparea din lista.
De aceea am zis ca poate are al meu mici bubite.
Am vrut sa-i fac un upgrade de firmware sau macar sa ii rescriu firmware-ul si sa vad pe urma cum se comporta dar nu am avut chef pana acum.
Va rog cei care aveti asa ceva sa postati ca sa ne dam seama si noi despre ce e vorba.

Edited by Ravy, 02 February 2010 - 13:40.


#3
degette

degette

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 24.12.2007
Hai ca deja parca nu`mi mai vine sa`l cumpar. Mai astept pareri sa vedem ce si cum.

#4
Jubile

Jubile

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 71
  • Înscris: 15.08.2007
Oricum , la cat costa 120 -130 lei eu zic sa il iei si sa vezi tu ce si cum.
Daca nu esti multumit de el ca AP poti sa il folosesti ca repeater si tot nu ai dat banii degeaba.
Inca o data , pe al meu il suspectez ca are bube in cap, poate am avut eu ghinion.
Bafta multa si sa auzim numai de bine.

Edited by Jubile, 02 February 2010 - 23:03.


#5
Jubile

Jubile

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 71
  • Înscris: 15.08.2007
Am rescris firmware-ul. Please wait, upgrade in progres ...bla bla ... upgrade succesful....
Nu s-a modificat nici o setare . Normal ar fi fost ca dupa upgrade sa revina la setarile default.
Are draci pe el asta al meu.
Astept o noua versiune de firmware (sper sa apara mai repede) si daca tot asa face se duce inapoi la magazin.

Astept pareri si sfaturi.

Edited by Jubile, 03 February 2010 - 01:14.


#6
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,119
  • Înscris: 05.01.2006
In mod normal dupa firmware update se revine la setarile din fabrica dar, tocmai, pentru a nu exista erori eu recomand inaintea update-ului de firmware sa dai reset to factory defaults si numai dupa aceea update firmware.
Pe parte de semnal oricum nu cred ca are cu ce sa te ajute update-ul de firmware.

Bafta!

#7
degette

degette

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 24.12.2007
Sigur   nu am sa  mil mai cumpar,asa mia venit  mie,ma asteptam sa  fie  ceva mai stralucit,in fine traim si vedem.

#8
lmr400

lmr400

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 16.04.2009

View PostJubile, on 2nd February 2010, 23:02, said:

Oricum , la cat costa 120 -130 lei eu zic sa il iei si sa vezi tu ce si cum.
Daca nu esti multumit de el ca AP poti sa il folosesti ca repeater si tot nu ai dat banii degeaba.
Inca o data , pe al meu il suspectez ca are bube in cap, poate am avut eu ghinion.
Bafta multa si sa auzim numai de bine.

M-ar interesa si pe mine un asemenea AP. Dar unde il pot gasi asa ieftin, ca eu sub 150 lei fara taxe postale nu am vazut?
Multumesc.

#9
Jubile

Jubile

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 71
  • Înscris: 15.08.2007

View Postlmr400, on 25th February 2010, 18:59, said:

M-ar interesa si pe mine un asemenea AP. Dar unde il pot gasi asa ieftin, ca eu sub 150 lei fara taxe postale nu am vazut?
Multumesc.

Mda , asa este , si eu am dat pe el cam 160 lei cu tot cu taxele de curierat. 130 era pretul lui.
Culmea a fost (off-topic) ca antena a venit de la Harghita -aprox 500 Km a doua zi cu Cargus si a costat mai putin decat AP-ul venit din Bucuresti - 120 Km cu fane curier ala si am asteptat 3 zile. Asta cu toate ca ei au sediu in oras iar Cargus nu.
De la Cargus am primit factura cu suma de plata , iar la fan curier a venit baiatul ala si mi-a dat factura de 130 lei a AP-ului apoi a scos un calculator din buzunar si a inceput sa butoneze pe el (habar nu aveam ce facea acolo) dupa care imi zice o suma , a lut banii si a plecat.
Misto, nu ? vb lui Iri.

Bafta multa .

#10
darrenhaayes

darrenhaayes

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 02.05.2011
O sa incerc sa fiu cat mai simplu in problema care o am, este vorba de 1 router DSL HUAWEI HG655b de la romtelecom (providerul meu de internet) care incerc sa il fac sa comunice prin wireless cu un alt router de la TP Link TL-WA501G ce va transmite semnalul mai departe prin cablu (UTP). Din cate cunosc eu trebuie sa fac o punte sau o conexiune de tip Bridge in care trebuie sa leg cele 2 macuri ale routerelor... ceea ce nu prea imi iese orice parere sau sfat va fi luata serios in considerare. :worthy:

#11
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,795
  • Înscris: 06.01.2008
Din cate cred, daca ai configura routerul de la RTC sa functioneze in modul bridge n-ar trebui sa faci altceva pe routerul TP Link TL-WA501G in afara de a conecta cablul UTP de la routerul RTC la TP-Link in portul WAN, dupa care sa-l configurezi sa-si ia automat setarile conexiunii.
Cel putin mie pe router/modem Speedtouch si router wireless MSI asa imi merge.
L.E.: din cate stiu la RTC nu ai nicio treaba cu adresa MAC a routerului.

Edited by Hider141, 03 May 2011 - 09:40.


#12
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,119
  • Înscris: 05.01.2006
Mi-ai spus pe PM ca are WDS. Poti sa pui niste print screenuri cu optiunile ce le ai pe acel router pentru wds?

Bafta!

#13
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,364
  • Înscris: 08.12.2008
incearca cu criptare wep+filtrare mac sau wpa simplu + criptare AES

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate