![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Ajutorrr
Last Updated: Aug 03 2002 12:52, Started by
necromanc
, Jul 26 2002 11:15
·
0

Posted 26 July 2002 - 11:15

Am siteul meu de care deja cred ca stiti sau cel putin uni dintre voi stiti de el .El se numeste ww.necromanc.tk si cand vreau sa intru pe el imi da o eroare ce sa fac ca sa o scot ?Ce e devina ?
NU stiti de unde sa imi iau un intro mai calumea pt pagina ca mi-e lene sa fac unu si mi-ar trebui unu calumea si profesionist! HElp me help me! |
Posted 26 July 2002 - 12:29

Si inca ceva ce programe mai utilizati la creere de situri?
Apropo www.softnews.ro cu ce program a fost creeat? |
Posted 26 July 2002 - 21:32

Ba nimeni nimic?Ce prg folosti?In ce prg e facuta pagina?
Si ce e cu erroarea aia a mea Stie cineva ? |
Posted 27 July 2002 - 12:42

Pai eroarea vine de la un JS.
Iti pot da un script care scoate erorile SoftNews e facut in Arachnophilia :P |
Posted 27 July 2002 - 14:11

incearca sa nu mai copiezi atat si daca copiezi macar intelege ce au scris altii asa vei scapa de erori
|
Posted 27 July 2002 - 14:39

scriptul anti eroare nu face decat sa nu atentioneze ca exista o eroare, dar scriptul respectiv tot nu va functiona. Metoda asta este ingrata si vizitatorul nu va vedea eroarea sinici scriptul in fuctiune. Te pacalesti singur.
|
Posted 03 August 2002 - 12:52

Maestre, ce cauta codul ala cu home.ro pe situl tau http://ww.necromanc.tk/, oricum nu prea ma intereseaza ...
Cred ca problema cu javascriptul e ca este scris inainte de tagul ... cred?!? ... Eu am incercat sa pun codul acela dupa tagul de si nu mi-a mai dat nici o eroare ... Pa si spor la treaba ... :band: |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users