Cum pot sa scad nivelul testosteronului?Acnee
Last Updated: Feb 08 2010 09:25, Started by
cool_mania_23m
, Jan 27 2010 23:57
·
0

Posted 27 January 2010 - 23:57

Am inteles ca din cauza dereglarilor hormonale,apare acneea,eu am acnee(adica un ten imbacsit de sebum),transpiratie la maini si la picioare.
Stie cineva cum se poate scadea nivelul testosteronului pe cale naturala? |
Posted 07 February 2010 - 19:43

Nu stie nimeni???????????????????????????????????????????????
Cu ce pastile se poate reduce sebumul in cazul barbatilor |
Posted 07 February 2010 - 20:26

Testosteronul, printre altele, stimuleaza si dezvoltarea caractelor sexuale barbatesti. Indura acum acneea, ia-ti niste creme pentru ten gras, decat se te plangi apoi ca o ai mica.
Si ca sa iti raspund la intrebare nu stiu inhibitori naturali nici de testosteron nici de gonadoliberina. |
Posted 07 February 2010 - 20:32

au facut la brainiac :> l-au inbracat pe unu cu testosteronu mare in haine femeiesti si l-au pus in situatii penibile si a scazut . Nu cu mult dar
![]() |
Posted 07 February 2010 - 20:56

Am inteles ca din cauza dereglarilor hormonale,apare acneea,eu am acnee(adica un ten imbacsit de sebum),transpiratie la maini si la picioare. Stie cineva cum se poate scadea nivelul testosteronului pe cale naturala?
Indura acum acneea, ia-ti niste creme pentru ten gras, decat se te plangi apoi ca o ai mica. ![]() |
Posted 08 February 2010 - 09:25

Daca era peste valori normale se plangea de altceva, nu de acnee. Iar intervalul valorilor normale e foarte mare, deci mici sanse sa treci peste.
Edited by Kcuf_di, 08 February 2010 - 09:32. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users