Coasta de Azur
Last Updated: Mar 22 2023 21:10, Started by
dfstana
, Jan 27 2010 23:00
·
2

Posted 26 July 2021 - 22:15

Orienteaza-te sa stai aproape de gara și ai rezolvat toate problemele.
|
Posted 01 March 2023 - 08:53

Ma tentează un sejur la mare, în a doua parte a lunii iunie, în Nisa sau imprejurimile acesteia, de unde, sa vizitam și locațiile turistice din zona.Deplasarea o vom face cu autoturismul personal.
As îmbina marea cu vizitarea locațiilor turistice din zona. Cum sunt plajele din zona Nisa?Cu nisip sau pietriș?Exista zone umbroase în vecinătatea plajei sau este plaja este expusa toata la soare?Îmi place sa fac baie în mare însă detest sa ma coc la soare, pe plaja, motiv pentru care, îmi place litoralul croat care în foarte multe locuri beneficiază de umbra pinilor.Ar merge si inchirierea de umbrele + sezlonguri pe plaja.Ce plaje se încadrează în stereotipul dorit de mine? Noua ne place sa închiriam un apartament utilat, obligatoriu si cu aer conditionat, cu loc de parcare,situat cel mult, pana in 1000m de plaja.Imi puteți recomanda asa ceva?Mulțumesc. |
Posted 01 March 2023 - 09:01

Nisa are plaja cu pietroaie. Cel mai apropiat nisip (grosier) ar fi la villefranche sur mer. Ar mai fi niște petece de plaja și la Antibes, și de plaja cu nisip la Cannes.
Dacă mergi cu mașina încearcă sa te asiguri ca ai parcare pentru ca în zonele apropiate de mare/centrale parcarea e complicata. Vacanta plăcută ![]() Edited by KiloW, 01 March 2023 - 09:02. |
Posted 02 March 2023 - 09:58

Mie îmi place plaja pietroasa, atât pentru a practica snorkeling, având pe margini, copaci, la a căror umbra sa stau, sau umbrela de plaja.Imi displace total sa stau pe plaja, expus la soare și sa ma coc în soarele arzător.Gasesc în zona Nisa, o plaja mărginite de copaci sau prevazuta cu umbrele de plaje, închiriate contra cost?
Edited by max_01, 02 March 2023 - 09:59. |
Posted 02 March 2023 - 11:41

@max_01 pot confirma ce spune @KiloW, lumea care merge la Nisa si doar la Nisa nu se duce ptr plaja. Plajele sunt mai departe si sunt uratele si mega aglomerate.
Gmaps e un tool f bun de a identifica plajele si a vedea cum arata fiecare avand zeci de poze disponibile. Uite o mica plaja in apropiere sau asta. Vara toate plajele astea gem de oameni si sa nu te gandesti sa te duci cu masina ca nu ai unde s-o lasi. Scuter sau transportul in comun. Afirmatia asta e valabila ptr toata coasta de la Genova pana la Antibes. Din cauza reliefului plajele sunt mici, parcarea super limitata. Edited by atupi, 02 March 2023 - 11:51. |
Posted 02 March 2023 - 11:56

Am vrut sa îmbin marea cu vizitarea locațiilor turistice din zona Nisa, la o distanta de maxim 2 ore distanta de locația de cazare.Renunt la idee și voi vizita zona, exclusiv pentru vizitare, în alt sezon.Preferabil primavara.
|
Posted 02 March 2023 - 12:29

Este o decizie excelenta. Si eu am vizitat-o la un final de martie si a fost perfect.
|
Posted 02 March 2023 - 21:24

Petecele de plaja de la Antibes sunt cat e coasta de lunga
![]() Plaja superba e iarasi la Beaulieu sur Mer https://www.google.c...701!4d7.3389128 Mi se pare ca unii exagereaza, daca nici Coasta de Azur nu e perfecta pentru plaja..... Umbrele poti sa inchiriezi cam peste tot. . Da, plajele pot fi mici, dar gasesti tot ce vrei, pentru toate gusturile. |
Posted 03 March 2023 - 07:11

Nisa este cam cea mai buna varianta ca baza de cazare pentru a vizita toata zona. Toate celelalte zone din jur, de la Sainte-Maxime pana la Menton pot fi usor vizitate cu trenul, cadenta buna, preturi decente. Mai putin Saint Tropez unde nu poti ajunge decat cu masina sau bus. Drum aglomerat dar merita (inclusiv plaja Pampelone). In rest plaje serioase sunt peste tot Antibes, Cannes sau Menton (ca sa le enumar doar pe cele mai mari).
|
Posted 22 March 2023 - 21:10

Zilele trecute amenajau plaja din Nice cu nisip. Aduseseră pietriș foarte mare peste care întindeau nisip fin. Nu știu dacă asta se va întâmpla pe toată suprafata, dar cel puțin local o sa fie și nisip.
Nu exista zona umbrita cu excepția umbrelelor. Nu as recomanda zona pentru plaja dacă comparația se face cu Croația. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users