Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
"Militarizarea" Antifraudei

Washington DC in 1940 - secvente ...

Miniatur Wunderland - Monaco

Familia Simpson
 plata impozit profit actiuni trad...

Extras de cont cu semnatura elect...

Ce parere aveti despre ascasa.de ...

Sfat achizitie bmw e92 320d
 switch Gigabit POE pentru toate e...

Triunghi

Relatie, vorbit prin mesaje

Radon!
 S-a ocupat Dumnezeu de formarea o...

Windows 10 Pro - Automatic Repair...

Purici pisica apartament

Romania se afla in top 5 cele mai...
 

F.T.A. pe Hotbird 13 Grade Est.

- - - - -
  • Please log in to reply
38 replies to this topic

#1
vladmig

vladmig

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.08.2004
sunt nou in ale receptie tv prin satelit si de cateva zile tot "sap" prin internet sa gasesc raspuns la problema mea dar din pacate nu am gasit nimic concret

pe scurt asta ar fi problema: de curand mi-am adus aminte ca deasupra balconului( stau la 4/4) am de ceva ani o antena ramasa de la niste studenti arabi care au stat in bloc si cum nu aveau apartament spre sud m-au rugat sa o pun la mine pe balcon, intre timp ei au plecat si mi-au lasat mie antena care a sta nefolosita ceva ani si m-am gandit sa o reinvii la viata
cum receptorul nu-l aveam pe cel care l-au folosit fostii proprietari, mi-am adus aminte ca am un printr-un dulap un receptor Tele System TS4.1F adus acum vreo 5 ani cand m-am intors din italia
cablul fiind deja legat la LNB doar l-am conectat la receptor, power on, search si am gasit (dupa ce-mi apare in meniul receptorului) ca antena este pozitionata pe Hotbird 1,2 13`E si am prins vreo 72 de programe in total dintre care 50 codate si vreo 20 FTA  si toate arabesti CNNI si EuroNews

din ce am citit pe net este ca ar fi mai multe FTA pe 13`E si atunci de ce prind doar atat?
sa fie de vina ce receptorul, ori offset-ul care este  din Al de 0.8 - 1m(nu stiu exact ca nu am masurat-o) si care este kam ruginita in mare parte sau faptul ca in fata blocului meu spre sud se afla un bloc cu 10 etaje?
exista vreo varianta cu instalatia actuala sa prind mai multe FTA? in special cele de la italieni

#2
SorinuIS

SorinuIS

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 521
  • Înscris: 20.07.2009

 vladmig, on 26th January 2010, 15:42, said:

sunt nou in ale receptie tv prin satelit si de cateva zile tot "sap" prin internet sa gasesc raspuns la problema mea dar din pacate nu am gasit nimic concret

pe scurt asta ar fi problema: de curand mi-am adus aminte ca deasupra balconului( stau la 4/4) am de ceva ani o antena ramasa de la niste studenti arabi care au stat in bloc si cum nu aveau apartament spre sud m-au rugat sa o pun la mine pe balcon, intre timp ei au plecat si mi-au lasat mie antena care a sta nefolosita ceva ani si m-am gandit sa o reinvii la viata
cum receptorul nu-l aveam pe cel care l-au folosit fostii proprietari, mi-am adus aminte ca am un printr-un dulap un receptor Tele System TS4.1F adus acum vreo 5 ani cand m-am intors din italia
cablul fiind deja legat la LNB doar l-am conectat la receptor, power on, search si am gasit (dupa ce-mi apare in meniul receptorului) ca antena este pozitionata pe Hotbird 1,2 13`E si am prins vreo 72 de programe in total dintre care 50 codate si vreo 20 FTA  si toate arabesti CNNI si EuroNews

din ce am citit pe net este ca ar fi mai multe FTA pe 13`E si atunci de ce prind doar atat?
sa fie de vina ce receptorul, ori offset-ul care este  din Al de 0.8 - 1m(nu stiu exact ca nu am masurat-o) si care este kam ruginita in mare parte sau faptul ca in fata blocului meu spre sud se afla un bloc cu 10 etaje?
exista vreo varianta cu instalatia actuala sa prind mai multe FTA? in special cele de la italieni


Zi-ne frecventa Euronews

Atentie la regulament in special regula nr5 :console:

Edited by doktorofsat, 26 January 2010 - 19:48.


#3
vladmig

vladmig

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.08.2004

 SorinuIS, on 26th January 2010, 17:54, said:

Zi-ne frecventa Euronews

11662V 27500

#4
bog4u

bog4u

    @Român

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,019
  • Înscris: 20.12.2007

 vladmig, on 26th January 2010, 15:42, said:

sa fie de vina ce receptorul, ori offset-ul care este  din Al de 0.8 - 1m(nu stiu exact ca nu am masurat-o) si care este kam ruginita in mare parte sau faptul ca in fata blocului meu spre sud se afla un bloc cu 10 etaje?
Daca antena este din aluminiu nu poate fi ruginita--probabil este din fier !

Edited by bog4u, 26 January 2010 - 18:39.


#5
vladmig

vladmig

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.08.2004

 bog4u, on 26th January 2010, 18:34, said:

Daca antena este din aluminiu nu poate fi ruginita--probabil est edin fier !


corect, am uitat ca mai sunt si din fier pe langa cele din fibra si Al :)

#6
bog4u

bog4u

    @Român

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,019
  • Înscris: 20.12.2007

 vladmig, on 26th January 2010, 18:31, said:

11662V 27500
EuroNews nu este transmis pe acest TP de pe HotBird !
Antena este pozitionata pe :Eurobird 2 @25.5E---pentru a receptiona Hotbird(care oricum iti va intra complet..peste 700 canale FTA)--trebuie sa misti antena 13 grade spre vest !
Bafta! Consulta sateliti,frecvente si canale FTA pe : http://www.flysat.com/satlist.php

Edited by bog4u, 26 January 2010 - 18:39.


#7
vladmig

vladmig

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.08.2004
intradevar scrie Hotbird 1,2 si 13E de unde am tras concluzia ca-i 13`E

Attached File  Image000.jpg   208.42K   157 downloads
Attached File  Image001.jpg   283.47K   138 downloads

#8
bog4u

bog4u

    @Român

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,019
  • Înscris: 20.12.2007
Unele transpondere sunt identice atat la frecventa cat si la sr si fec, chiar pe sateliti diferiti ..de unde si confuzia ta.
Poti seta antena pe Eurobird2 si apoi sa rescanezi toate frecventele.ai sa receptionezi  mult mai multe canale ..pentru Hotbird oricum trebuie sa misti la vest antena !
Nu ai precizat daca antena este cumva si motorizata--ar fi un mare avantaj daca ar avea o montura H-H !

#9
vladmig

vladmig

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.08.2004
Din pacate este fixa :( iar de scanat le-am scanat pe toate, asta-i tot ce prinde
O sa incerc sa investesc si intr-o montura H-H poate reusesc sa prind ceva mai multe :)

#10
doktorofsat

doktorofsat

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,901
  • Înscris: 04.04.2008
Bine ai venit vladmig!

Pt locatia ta -Iasi- si la ce vrei sa receptionezi eu iti recomand o antena noua si un motor H-H

Ca antena cea mai buna alegere la 100 ron e http://www.satmedia....-TRX-STEEL.html

iar motoras H-H http://www.satmedia....-H-DM-2400.html

Cu acest sistem corect instalat vei receptiona in mare ceea ce doresti plus alte sute de canale tv/radio

Italieni poti receptiona si de pe 12,5w http://www.flysat.com/abird1.php  si ar fi pacat sa pierzi MTV Italia , La7 , Sport Italia etc,

Cu motorul H-H poti receptiona 30-35 de sateliti lejer , receptoru e ok!Sa te ocupi de vechea antena nu cred ca se mai merita mai ales ca e o antena veche si din fier!

Mult succes in continuare

#11
vladmig

vladmig

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 29.08.2004
:) multumesc doctore

Ti-am citit cu mare interes multe din posturi si mai ales sfaturile din alte posturi, jos palaria  :thumbup:
Exact la asta m-am gandit si eu de la bun inceput, mai ales ca ma chinui de ceva vreme sa-mi reaprind o pasiune care am avut-o la inceputul anilor 90 cand posedam o parabola de 1.8 cumparata tocmai de pe Slatina(stiu ca faceau pe timpuri cei de Alro asa ceva) cu un LNB Mitsubishi de 0.6 si receptor analog Elta cu care prindeam cateva sute de canale....ehe vremuri

multumesc inca odata tuturor pentru sfaturi.....sfaturi care m-au ajutat sa mai inteleg cate ceva din tainele satelitilor

#12
ice187

ice187

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 14.07.2006
Imi poate spune si mie cineva daca mai emite Luxe TV pe Hotbird? Am incercat toate frecventele gasite pe google si... nimic.

#13
sisifjunior

sisifjunior

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,208
  • Înscris: 30.10.2007
din cate stiu eu, raspunsul este nu. de luni bune.

#14
levis36

levis36

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 26.04.2007
Cu Strong 6125 se mai poate prinde ceva? parca am pacuit receiver-ul mai demult cu ce era mai nou da nu am reusit sa prind nimic cu el.

#15
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,078
  • Înscris: 05.05.2003
Au ramas putine si oricum trebuie sa iti actualizezi softul/keyle... nu cred ca se mai merita la cat de putine au ramas pe varianta patch (ORF, RAI, Hustler, Travel, canalele cu codare BISS, etc.)

#16
jeolis

jeolis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,259
  • Înscris: 27.08.2007
salut. am o problema. de vreo 3 zile nu mai receptionez pe hotbird REALTIME si REALTIME +1 . am vazut ca au schimbat FEC-ul insa nici cu noul fec aceste tp-uri imi apar cu NO SIGNAL. mai are cineva aceasta problema ? Locatie : Brasov, antena 0.80 focar secundar. restul tp-urilor de pe 13e intra perfect.multumesc

#17
sterod

sterod

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 23.08.2008
Va salut,

De ceva vreme sunt in posesia unei antene parabolice din aluminiu, diametru 2,10m (cred). In acest moment, antena se afla montata pe bloc si este pozitionata pe Hotbird 13 est, plecand cu ea initial de pe Nilesat (antena a fost a unui egiptean). Tot de la el am si receiverul eMTech EM-100.
In lista am vazut ca sunt destui sateliti, insa nu am gasit unde sa adaug altii noi (dar asta nu ar fi inca o problema din lipsa de timp, dar imi doresc sa o duc pe Badr, pt a receptiona pachetul MBC).
Problema in acest moment este urmatoarea: nu am semnal pe frecventa 11200 unde este Protv Intl. in afara de acesta frecventa, nu mai functioneaza inca 4 (cele cu SKY - ultimele confor Lyngsat). Aveti idee din ce cauza nu receptionez aceaste frecvente ?
Locatia este Bucuresti.

#18
satesco

satesco

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 07.10.2009
pentru a receptiona satelitul badr trebuie sa orientezi antena la 26* est asta inseamna ptr bucuresti aproape total sud... ai mai montat vreodata antene sat? semnal pe freq pro tv int 11200/27500 exista-ce progr sky vrei sa receptionezi depinde si de spotul (acoperirea)transponderelor

Edited by satesco, 13 November 2012 - 17:24.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate