Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cat este valabila o procura notar...

De ce legumele si unele fructe nu...

Se elimina obligativitatea aderar...

Schimbare contor gaze
 Prosumator - este protectia antii...

Recomandare TV 80 cm - 2023

Jellyfin mediaserver.

Metoda de plata ok sau ...
 bug notepad

Ce emulatoare folosiți?

Am adus o masina din Germania iar...

Anvelope All Season
 In care regiune a tarii se vorbes...

Inregistrare apel miui 14 android...

Redenumire extensii la mai multe ...

laptop nefuncțional dupa act...
 

Recepție D.V.B.-C Panasonic Plasmă

- - - - -
  • Please log in to reply
226 replies to this topic

#37
Fredy

Fredy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 26.01.2006
Salutari,
Am un panasonic tx-l32u10e MPEG4, sunt din Tg. mures si nu receptionez decat posturile de pe 514 Mhz(din care doar 2 au imagine).
Daca e careva din Targu Mures care ar fi reusit mai mult il rog sa ma ajute cu detalii.

Multumesc

#38
Michaels

Michaels

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 25.06.2007
Salutare.

Eu am Panasonic P42G10 si as dori sa stiu daca problema cu NIT-ul e rezolvata si in Timisoara.
Ma poate ajuta cineva cu aceasta informatie?
Nu vreau sa imi resetez din nou TV-ul ca sa caut; am tot cautat pe Suedia si Finlanda dar nu stiam ca e bine sa alegi Helsinki la regiune si am pus una din lista si rezultatul evident a fost nimic.

Multumesc.

#39
sthelystu

sthelystu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 09.01.2007

View Postcatalinman, on 4th February 2010, 22:00, said:

asadar, sthelystu, nu o sa ai acces la posturile digitale de la rcs, pentru ca tu ai doar tunner DVB-T, aveai nevoie de DVB-C :)

ca sa prinzi posturile o sa ai nevoie de un receiver de la rcs !

totusi, poti sa incerci sa prinzi posturile din digital terestru (DVB-T), ai acolo 11 posturi :)

ai nevoie de o antena de camera si sa fi din Bucuresti sau Sibiu !

daca tunnerul e DVB-T MPEG 4, o sa vezi si cele 3 posturi HD din digital terestru (TVR HD, PRO TV HD si Sport.Ro HD), daca nu e MPEG 4, pe posturile HD o sa ai doar sunet, fara imagine !

bafta !
Acum am inteles cum sta treaba.Mersi mult hit si catalinman.Singura speranta e ca in cel mai scurt timp sa primesc (asta daca se poate/s-o putea) alt receiver de la Digi care sa suporte Mpeg4 sa pot recetiona canalele HD la adevarata lor valoare (mai ales DigiSport HD)

Edited by sthelystu, 06 February 2010 - 17:21.


#40
djsorin

djsorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 501
  • Înscris: 01.08.2003
Nu inteleg de ce nu se rezolva in toata tara problema cu receptia DigiCablu....

#41
FanisA

FanisA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 12.01.2007

View Postsorinlungu, on 2nd February 2010, 11:18, said:

Am sunat la service de la Panasonic si am discutat cu ei problema transmisiei si receptionarii programelor. Au fost amabili, stiau si subiectul (or citi si pe forum...  :)  ) si m-au lamurit. Ei au transmis celor de la RCS din Bucuresti toate datele necesare pentru a transmite programele astfel incat sa poata fi receptionate si de posesorii de tv Panasonic. De ce RCS Bucuresti a inteles si RCS Craiova nu, e o alta poveste. Sau nu comunica unii cu altii (RCS), sau nu au toate sucursalele din tara toata aparatura necesara. Ideea este ca trebuie si NIT transmis si cred ca nu se transmite in Craiova. Si eu unul m-am cam saturat sa tot resetez si sa rescanez frecventele si sa-mi pierd toata memorarea programelor. Mai ales ca in perioada de teste, nimic nu e stabil si obligatoriu. Dar eram si eu curios ce poate tv-ul, mai ales pentru programele in HD.

Ai rezolvat ceva?
Eu am trimis email-ul de l-am primit de la Panasonic la RCS si astept raspuns. In email am rugar frumos sa faca si cei de la RDS Craiova ce au facut colegii lor din Bucuresti. Sunt curios ce raspuns o sa primesc.

#42
FanisA

FanisA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 12.01.2007
Cred ca toti au rezolvat problema, numai eu nu... Nu mai scrie nimeni aici.

#43
djsorin

djsorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 501
  • Înscris: 01.08.2003

View PostFanisA, on 8th February 2010, 16:13, said:

Cred ca toti au rezolvat problema, numai eu nu... Nu mai scrie nimeni aici.

Din cate stiu eu s-a rezolvat doar in Bucuresti si Oradea...

#44
sorinlungu

sorinlungu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 12.12.2008

View PostFanisA, on 8th February 2010, 16:13, said:

Cred ca toti au rezolvat problema, numai eu nu... Nu mai scrie nimeni aici.
Dupa cum ti-am scris si in PM, am vorbit deja cu cineva de la tehnic RDS Craiova, s-a interesat la Bucuresti, a aflat si de probleme, se vor face reconfigurarile echipamentelor pentru a putea beneficia si cei cu Panasonic de transmisia digitala. Oricum, e cu bataie lunga. Bine ca am vorbit, ca nu se stia de problema. Apropo, ei, cei de la RDS serviciul tehnic din tara,  nu discuta intre ei in cazul unor proiecte de asemenea anvergura???  De management de proiect nu au auzit. Ca de feedback... e plin forumul !

#45
danimail2

danimail2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 09.02.2010
In urma insistentelor s-a rezolvat problema la RDS si in Sibiu.
Am un panasonic p42s10 si nu vad subtitrarea in romana la cateva canale, HBO, AXN .. stie cineva care este solutia ?
Televizorul l-am setat pe Germania.
Merci.

#46
DGAlexandru

DGAlexandru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 15.01.2007
DigiCablu RDS e "cel mai compatibil" cu Panasonic cand se alege ca tara Finlanda si Helsinki ca oras. Activati apoi optiunea "Add DVB-C HD Channels". Apoi porniti "Auto Setup" din meniu, alegeti "Full" la "Scan Mode" si apasati OK. O sa scaneze timp de vreo 10 min in care ar trebui sa gaseasca toate cele 108 posturi TV si Radio. Posturile TV le va memora de la 1000 in sus, cele Radio de la 3000 in sus. Le puteti aranja manual apoi accesand "Channel List": mergeti pe postul pe care vreti sa-l mutati, apasati butonul verde - "Swap" si apoi scrieti pozitia pe care vreti sa ajunga.

Pe setarile astea o sa aveti probleme doar cu Universal Channel, unde primul stream Audio e Pol, iar al 2-lea e Ron (engleza), unde de fiecare data va trebui sa apasati pe butonul  "Option" si sa alegeti al 2-lea stream Audio. Pana cand nu se va activa printr-un update de firmware DVB-C pt. Romania, nu putem seta automat ca primul stream audio pe care il alege automat ca default sa fie Ron / Rom / Rum. La fel si pentru Subtritrari, verificati la Option sa fie selectata otiunea Ron, rom sau rum si subtritrarile sa fie activate - apasati pe butonul "STTL" - cel de sub butonul mic, verde.

Pentru a va fi mai usor sa sortati programele, va recomand sa va folositi de fisierul Excel atasat (arhivat cu zip), primul rand reprezinta pozitia pe care am pus eu postul respectiv, apoi urmatorul rand e numele postului, urmat de frecventa pe care se gaseste, pozitia pe care ar trebui sa se gaseasca la scanare (OTV e primul gasit, deci l-am numerotat cu 1, desi TV-ul il pune pe pozitia 1000).. etc.

Attached Files



#47
danimail2

danimail2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 09.02.2010

View PostDGAlexandru, on 9th February 2010, 09:28, said:

DigiCablu RDS e "cel mai compatibil" cu Panasonic cand se alege ca tara Finlanda si Helsinki ca oras. Activati apoi optiunea "Add DVB-C HD Channels". Apoi porniti "Auto Setup" din meniu, alegeti "Full" la "Scan Mode" si apasati OK. O sa scaneze timp de vreo 10 min in care ar trebui sa gaseasca toate cele 108 posturi TV si Radio. Posturile TV le va memora de la 1000 in sus, cele Radio de la 3000 in sus. Le puteti aranja manual apoi accesand "Channel List": mergeti pe postul pe care vreti sa-l mutati, apasati butonul verde - "Swap" si apoi scrieti pozitia pe care vreti sa ajunga.

Pe setarile astea o sa aveti probleme doar cu Universal Channel, unde primul stream Audio e Pol, iar al 2-lea e Ron (engleza), unde de fiecare data va trebui sa apasati pe butonul  "Option" si sa alegeti al 2-lea stream Audio. Pana cand nu se va activa printr-un update de firmware DVB-C pt. Romania, nu putem seta automat ca primul stream audio pe care il alege automat ca default sa fie Ron / Rom / Rum. La fel si pentru Subtritrari, verificati la Option sa fie selectata otiunea Ron, rom sau rum si subtritrarile sa fie activate - apasati pe butonul "STTL" - cel de sub butonul mic, verde.

Pentru a va fi mai usor sa sortati programele, va recomand sa va folositi de fisierul Excel atasat (arhivat cu zip), primul rand reprezinta pozitia pe care am pus eu postul respectiv, apoi urmatorul rand e numele postului, urmat de frecventa pe care se gaseste, pozitia pe care ar trebui sa se gaseasca la scanare (OTV e primul gasit, deci l-am numerotat cu 1, desi TV-ul il pune pe pozitia 1000).. etc.

Merci pentru informatii si pentru fisier.
O sa incerc deseara varianta cu Helsinki.
Sper ca in configuratia asta sa imi ramana activ si DVB-T HD Channel pentru a receptiona terestru tvr-hd si protv-hd.
Am observat o chestie interesanta la panasonic, pe tarile unde este activ dvb-c, la scanarea pe analogic nu mai receptioneaza toate posturile tv.

#48
Fredy

Fredy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 26.01.2006
La Targu Mures pe panasonic tx-l32u10e nu gaseste nici un program. Am incercat si Finlanda si Suedia si nimic.
Aveti cumva alte detalii care m-ar putea ajuta?
Multumesc

#49
danimail2

danimail2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 09.02.2010

View PostFredy, on 9th February 2010, 10:46, said:

La Targu Mures pe panasonic tx-l32u10e nu gaseste nici un program. Am incercat si Finlanda si Suedia si nimic.
Aveti cumva alte detalii care m-ar putea ajuta?
Multumesc

Daca televizorul tau are DVB-C solutia problemei este la RDS.
Insista la ei, in scris, prin sesizari trimise la RDS Bucuresti si Targul Mures, spune-le ca la Bucuresti receptia este ok, roaga-i sa faca aceleasi setari ale transmisiei si in orasul tau.
Eu asa am facut la Sibiu, mi-au raspuns si mi-au dat chiar si grila de frecvente.
Bafta.

#50
Fredy

Fredy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 26.01.2006

View Postdanimail2, on 9th February 2010, 11:40, said:

Daca televizorul tau are DVB-C solutia problemei este la RDS.
Insista la ei, in scris, prin sesizari trimise la RDS Bucuresti si Targul Mures, spune-le ca la Bucuresti receptia este ok, roaga-i sa faca aceleasi setari ale transmisiei si in orasul tau.
Eu asa am facut la Sibiu, mi-au raspuns si mi-au dat chiar si grila de frecvente.
Bafta.

Televizorul are DVB-C este si MPEG4. Am sa incerc si varianta sa-i "bombardez" cu mailuri. Ce adresa de mail ai folosit?
Multumesc de sfaturi.

#51
danimail2

danimail2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 09.02.2010

View PostFredy, on 9th February 2010, 11:52, said:

Televizorul are DVB-C este si MPEG4. Am sa incerc si varianta sa-i "bombardez" cu mailuri. Ce adresa de mail ai folosit?
Multumesc de sfaturi.

E-mail la: [email protected]
Cu placere.

#52
Michaels

Michaels

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 25.06.2007
A prins cineva programele digitale in Timisoara cu tv Panasonic?

#53
FanisA

FanisA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 12.01.2007
Ceva noutati?

#54
Fredy

Fredy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 26.01.2006

View PostFanisA, on 11th February 2010, 16:32, said:

Ceva noutati?

In Targu Mures nu merge pe Panasonic. Dar poate aici e normal, fiind in Ardeal oamenii se misca mai incetisor  :D
Prin alte parti?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate