Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Astmul- boala cronica. Cum traim cu el?

- - - - -
  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#19
Dau

Dau

    veteran

  • Grup: Moderators
  • Posts: 5,548
  • Înscris: 24.01.2007
Multumesc mult.

#20
antigen

antigen

    Djilawurr

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,599
  • Înscris: 10.08.2006
Cu plăcere! :)

#21
adadoi

adadoi

    scorpie bătrână

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,603
  • Înscris: 25.10.2006

View Postantigen, on 21st July 2010, 22:46, said:

Seretide-ul? Nu cred.
ba da, e posibil, seretide-ul are fluticazonă, un corticoid.
eu ştiu că la cei cu astm alergic e cam cu cântec creşterea imunităţii, poate creşte şi frecvenţa crizelor. Acuma, adevărul e că ălea se rezolvă mai repede şi mai uşor decât o pneumonie.

#22
antigen

antigen

    Djilawurr

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,599
  • Înscris: 10.08.2006
Are cortico, dar doar 50 micrograme. Sunt de-ajuns pentru imunosupresie?

Poate creşte frecvenţa crizelor? De ce? Că nu creşti IgE-urile...

#23
adadoi

adadoi

    scorpie bătrână

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,603
  • Înscris: 25.10.2006
nu, salmeterol are 50, fluti e mai mult. Oricum, reacţia depinde de persoană, de alte tratamente, boli... ştii cum e. Iar de ce creşte frecvenţa crizelor, nu mă întreba - la copii ştiu că fac medicii (alergologii din Braşov, adică) urât dacă iau imunostimulatoare.

#24
antigen

antigen

    Djilawurr

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,599
  • Înscris: 10.08.2006
Hmm... Eu am luat informatia din prospectul de pe ANM, ca nici eu nu eram foarte sigura. Acolo zice ca:

Seretide 25 micrograme /250 micrograme Inhaler CFC-Free, suspensie de inhalat presurizată
- Substanţele active sunt salmeterol şi propionat de fluticazonă. Un puf (o doză) conţine salmeterol 250 micrograme şi propionat de fluticazonă 50 micrograme.
- Cealaltă componentă este HFA 134 a (1,1,1,2-tetrafluoroetan)


Aici se dau imunostimulatoare la cei cu astm alergic, mai ales la copii...  :habarnam:

#25
anabia

anabia

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,064
  • Înscris: 07.01.2010
Tot respectul pentru voi, dar din pacate medicamentele trateaza efectul nu si cauza.
De cat florizol si hidrocortizol mai bine un mod de hranire sanatos si sa vezi cum scapi de alergie!
P.S.
Si de multe alte boli ;)

P.P.S.
Decat

#26
antigen

antigen

    Djilawurr

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,599
  • Înscris: 10.08.2006
Ai dreptate! Toate medicamentele pentru alergie sunt simptomatice, pentru că nu se cunoaşte exact mecanismul prin care apar alergiile, şi din acest motiv nu se poate trata cauza.

Dacă tu ştii cum se poate scăpa de hipersensibilitate, cum poţi face limfocitele acelea să nu se mai lupte aiurea... nu ţine pentru tine! :P

#27
anabia

anabia

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,064
  • Înscris: 07.01.2010
Cum sa tin pentru mine asa ceva cand stiu foarte bine prin ce trece un alergic(cum am fost eu la praf si polen)!
Am mai scris despre asta in Alergii-topic general, este postul 116 din pagina 7. Am facut un copy-paste, e scris la modul general, individualitatile trebuiesc descoperite de fiecare persoana in parte.

"Nu este un regim,este un mod de viata sanatos.Regimurile si dietele sunt fix pix.Modul asta de viata sanatos,include alimente in stare naturala.
In primul rand trebuie sa renunti DEFINITIV la fumat(nu stiu daca esti fumator) si alcool rafinat(vodca,whisky,coniac etc).Bine,acum nu te impusca nimeni daca bei o gura de coniac la o ocazie.Important este sa ramana ocazional,nu frecvent.
Dupa aceea,urmeaza zaharul si derivatele sale(prajituri,torturi,foetaje,eclere etc.).Mai departe,trebuie sa renunti la faina asta din comert si derivatele sale(paine,blaturi,placinte pateuri etc.).La fel ca la alcool,asta nu inseamna ca nu mai ai voie sa pui gura pe asa ceva,doar ocazional si pe cat posibil evita produsele din comert,fa-ti tu acasa paine,placinte etc.
Inlocuitori pt zahar sunt fructele si mierea,iar pt faina cartoful(consumat mai rar si cu moderatie),fasolea ,mazarea si daca tii neaparat,faina de secara sau de orz de pe la farmacii naturiste,ca sa-ti faci tu painea ta(daca nu poti renunta la paine).
Trebuie sa renunti treptat la conserve,macar la cele din metal,sunt toxice.
Daca poti,renunta la cafea si inlocuieste-o cu ceai verde.
Carnea de porc,trebuie renuntat la ea.
Mai trebuie sa renunti la mancarea gatita(tochituri,zacusca,tot felul de fierturi etc) Mancarea trebuie mancata proaspata,nu incalzita si racita de n ori.
Prajelile de orice fel,nu fac bine organismului si trebuiesc evitate pe cat posibil,la fel si bauturile carbogazoase sunt daunatoare(cola,fanta frutti fresh  )
Stiu,e greu,mai ales la inceput dar vointa joaca rol principal.Daca scoti astea din viata ta,deja o sa simti ameliorari mari ale sanatatii tale.
Alimentatia:
-Micul dejun sa contina numai fructe de care vrei tu,sau salata din fructe facuta de tine,nu din comert.Fructele contin fructoza si iti dau energia necesara pt o buna parte din zi.Cand te saturi de fructe,poti sa alternezi cu lapte batut,iaurt,kefir etc sau o branza de vaci,de capra sau oaie cu niste legume(castraveti,rosii,ardei etc,cum iti place tie).Poti face si combinatii cu branza,de exemplu branza de vaci cu marar sau iaurt cu castravete si usturoi(tzaziki) etc.
-Pranzul poate contine peste cu legume,pui cu legume,vita cu legume sau salata verde sau oaie(miel).Eu am renuntat la carnea rosie de vreun an.Combinatii exista n luate cate k .Recomand prepararea carnii si a legumelor,numai la cuptor,gratar,teflon sau abur.
-Cina poate consta intr-o branzica usoara,o salata de cruditati,lactate
Acum,mesele aste le poti imparti in doua si anume,daca dimineata mananci o salata de fructe,mananca jumatate la 8 sa zicem si jumatate la 10 astfel ca la 12-13 sa incepi cu pranzul.la fel jumatate atunci si jumatate 15-16 etc.(pe cat posibil),astfel ca seara,dupa ora 18-19 sa pui stop la mancare.
Hidrateaza-te min cu 2 litri apa plata pe zi sau ceaiuri de care doresti,dar nu chimicale din comert.
Sport.Incearca sa faci sport,miscare.Alearga,inoata,mergi pe jos,bicicleta etc.Daca e posibil mergi si la sala,dar pana acolo trebuie sa incepi cu miscarea.
Odihna e foarte importanta,nu o neglija.
Cam asta e in mare,eu asa am scapat de alergie si de toate bolile(nu am mai luat medicamente de nici un fel de foarte mult timp),dar e de durata mare
Important e sa ai rabdare si vointa si sa experimentezi pe pielea ta modul de a te alimenta.Mie poate mi-a facut bine un aliment,tie poate nu sau partial.
Sa vezi ca dupa ceva timp,dupa ce iti schimbi alimentatia cand vrei sa mananci sau sa bei"o nenorocire" ,organismul nu o va accepta,ti se va face rau.
Detoxifierea organismului e cea mai grea etapa,dupa aia toate vin de la sine.
Sanatate maxima!"

#28
sebastian_88

sebastian_88

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 909
  • Înscris: 19.09.2009
Buna, vad ca nu s`a mai postat de ceva vreme pe aici, asa ca m`am gandit sa prezint si eu situatia mea. treaba sta cam asa: am 22 de ani, (1.91 m si 78-80 de kg, in caz ca are vreo relevanta). cand eram mic, incepand de pe la 4-5 ani am inceput sa sufar de astm bronsic... cel mai probabil de la o raceala foarte severa netratata corespunzator. astfel, eram alergic la praf, pene, fulgi. cand mergeam la bunici, la tara, si dormeam pe niste perne de pene/puf, ma apucau niste crize groaznice...nu puteam respira efectiv... respiram cu gura cascata si simteam ca nu`mi ajunge aerul nici pe sfert... si crizele astea mai apareau si cand schimbam relieful, de ex. cand mergeam de la campie la deal, dar oricum nu se manifestau in asa mare masura ca atunci cand dormeam pe pene/puf. deci a fost o perioada cumplita... luam predinson si miofilin in cantitati industriale... dar, ceea ce m`a ajutat a fost un vaccin care il faceam saptamanal (bronhodin parca se numea). si incet incet ma simteam tot mai bine, alergiile erau tot mai rare, bineinteles ca in timpul asta incercam sa evit mediile acelea cu praf/fulgi etc. dar cum ziceam, ma simteam mai bine, respiram mai usor si cel mai important aveam o mai mare disponibilitate la efort. asadar, vaccinul asta l`am facut pana pe la 14 ani, cand s`a hotarat ca sunt in mare masura vindecat. de atunci, n`am mai avut probleme de genul, poate foarte rar... dar oricum incomparabil cu crizele de la inceput si doar daca dormeam intr`o incapere cu aer forte inchis, cu perne/plapume din pene/puf. deci 90% puteam sa zic ca sunt vindecat. racelile banale nu le mai pun la socoteala.
insa, de putin timp, aprox. 4 luni au aparut niste probleme. am fost intr`o excursie si am dormit intr`o incapere foarte rece... era si aerul destul de inchis. am inceput sa respir greu pe moment... dar am crezut ca`mi va trece... ca voi ramane doar cu o simpla raceala... ajuns acasa, am inceput sa iau pe coldrex`uri/fervex`uri/siropuri etc. am tot repetat treaba asta mai bine de o luna, dar in continuare nu ma simteam prea bine. mai exact, aveam senzatia ca nu`mi ajunge aerul cand respir (o mai am si acum uneori)... desi respiram pe gura.... si tot nu era bine. in final, am mers la medicul de familie si dupa mai multe prescriptii aiurea ( ea mi`a prescris coldrex`ul/siropul... zicea ca e doar o viroza... ca nu aude nimic la plamani... desi eu ii tot ziceam ca respir greu si ca obosesc repede la efort...) mi`a dat un bilet de trimitere la pneumologie. acolo mi s`a facut un film la plamani, nu s`a vazut absolut nimic, totul in regula. pe urma am mai facut un test (de suflat) si a reiesit ca nu dau/expir tot aerul din plamani....... in fine, mi s`a dat un tratament cu aerius si inca ceva... nu mai stiu exact pe care l`am urmat vreo 10 zile, dupa care trebuia sa merg din nou la consult. intre timp insa, sub indrumarea medicului de familie am mers si la alergologie, unde din nou mi s`a dat un tratament, de data cu asta cu flixotide si ventolin si mi s`a spus sa revin la consult dupa o saptamana, sa vedem daca se vad rezultate. zis si facut, am mers dupa o saptamana dar rezultatele parca intarziau sa apara, nu ma simteam cu mult mai bine. in fine, mi s`a spus ca urmatoarea etapa ar fi sa fac niste teste alergologice, sa vada la ce substante sunt alergic... dar testele astea se puteau face doar daca ar fi aparut niste rezultate in urma tratamentului cu flixotide... asa ca am amanat testele... si in final nu m`am mai dus deloc. ideea e, ca medicul de familie mi`a spus ca e posibil sa fi devenit alergic... nu stiu daca are legatura directa cu astmul, pentru ca n`am simptomele care le aveam cand eram mic... atunci aveam secretiile alea depuse pe plamani si care le eliminam pe parcurs ce ma insanatosam... acum insa nu se aude nimic la plamani cand sunt ascultat... dar am momente cand simt ca nu`mi ajunge aerul si drept urmare respir neregulat... sa nu mai zic de rezistenta mai mica la efort... ceea ce ma scoate din minti.... mi s`a spus ca n`ar fi indicat sa mai merg la sala... si sa pracitc eventual un sport ca inotul...
asadar, cam asta ar fi povestea si in acelasi timp problema mea... e un moment nasol pentru mine, sunt si in ultimul an de facultate, am o licenta de dat... ma asteapta vremuri grele, iar problema asta cu respiratul incepe sa ma apese din ce in ce mai mult. asa ca, daca cineva are vreo idee cam ce as putea avea si ce as putea sa fac sa remediez problema as fi recunoscator, repet, e un moment greu pentru mine si vreau sa rezolv problema asta cat mai urgent. din cate se vad... medicii nu m`au prea ajutat.
in incheiere, imi cer scuze pentru lungimea acestui topic dar am vrut sa prezint problema cu toate detaliile... s`ar putea sa conteze. astept raspunsuri, multumesc anticipat.

Edited by sebastian_88, 09 March 2011 - 03:22.


#29
tatic_distrat

tatic_distrat

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 17.01.2010
Salut,

In primul rand, pentru toti cei ce au aceasta problema ii sfatuiesc sa puna in aplicare ce spune anabia mai sus!
Eu am avut aceasta problema cu f mult timp in urma. Am facut si tratament alopat si homeopat. Din pacate parintii mei nu s-au lasat de fumat pentru a-mi facilita sa zicem vindecarea, sau imbunatatirea starii mele... cu alte cuvinte eu veneam de la tratament tot in fum de tigara, timp de foarte multi ani ( nici acum nu s-au lasat, iar cand trec pe la ei .. la fel , dupa ce plec imi este rau si am burta umflata + faptul ca si fratele este fumator ... ).
Al doilea punct ar fi , sa faceti sport, unul care sa solicite o buna respiratie. Medicul homeopat mi-a recomandat bineinteles inotul, dar si badmintonul... Cu toate ca unele persoane nu recomanda sporturile.. sa zicem de contact, sau cele care implica praf in sala, pe saltele, parchet sau "trasul de fiare", eu am practicat un stil de lupta vietnamez pt vre-o 2 - 3 ani, timp in care am fost sanatos tun!  nici macar nu raceam si beam dupa antrenament apa minerala luata de la frigider, iarna. Cu timpul dupa ce am avut o perioada de pauza, datorita facultatii, pe langa faptul ca nu mai faceam sport, am inceput sa beau si bere, mai ales in petrecerile de week-end :). Cu timpul au inceput sa reapara crizele, nu foarte des. Am inceput si serviciul, dar sa fac si sport din nou.
Pt cei ce au astm ( referitor la faptul ca dupa facultate am inceput serviciul oficial sa zicem ) trebuie sa evite mediile daunatoare si stresul. (eu fiind inginer lucram intr-o fabricuta in care era numai mizerie pe langa strunguri, frig in sala in care lucram la calculator, praf ...samd.)
Din cauza stresului ( dupa ce am schimbat locul de munca )( ma trezeam noaptea la ora fixa cu insuficienta respiratorie ), probabil si factorul psihologic influenteaza f mult, mi-au reaparut crizele, ce le linisteam doar cu ventolin.
Alta chestie, cand eram mic, cu toate ca aveam astm si eram si alergic, am avut mai multe pisici cu care si dormeam noaptea, neinfluentandu-mi sanatatea ca si alergic si astmatic sa zicem. Asta pana cand, am spalat un pisoi cu sampon special pt a indeparta puricii, si era sa mor in baie langa el. Au venit parintii si m-au scos. De atunci sunt alergic, sau mi s-a activat alergia la pisici.
In plus la un moment dat, probabil cantitatea de bere s-a adunat, nu ca as fi betiv, ci poate asa e structurat organismul, am facut alergie la bere, si am ajuns la urgenta.
Scuzati incoerenta dar am icercat sa expun mai multe chestii care influenteaza sanatatea celor cu astm si alergici, sau cel putin "experienta" mea de pana acum.Am in casa pentru "in orice caz" un Ventolin in casa.
Acum am fff putine probleme de acest gen si ma refer la "crize alergice", ma mananca nasul sau imi curg ochii, ( ma mai supara aerul conditionat de la birou si mediul oarecum neprielnic din sectie, chimicalele .. emulsiile fiind cel mai bun exemplu ), dar am inceput sa fac si sa nu fac urmatoarele :
- nu mai beau alcool decat la ocazii si atunci un pahar doua, si doar vin sa zicem ( a nu se intelege ca as fi sau as fi fost alcoolic, dar berea din facultate s-a cunoscut, nu ca as fi baut ca turcu, ci pur si simplu daca ieseam la o bere doar bere beam, nu altceva si o bere doua azi + inca odata la fel in aceeasi saptamana s-au cunoscut mai tarziu ).
- bere nu mai beau de aproape 3 ani ( as spune de la ce tip de bere am ajuns cu astmul si alergia la urgenta, dar sa fie antireclama.. )
- evit pe cat posibil situatiile stresante de la serviciu si chiar daca exista il las la usa dupa ce intru in casa la fetele mele.
- nu mananc oua din comert, ci doar oua de tara
- carnea de pui, vita, chiar si porc, doar carne de tara si nu din comert
- nu beau : cafea ( cam 2-3 pe an ), cola, fanta si alte sucuri din gama carbogazoase .. nici macar sucuri "naturale"
- nu fumez si evit locurile in care se fumeaza ( asta nu inseamna ca nu ies in oras cu prietenii fumatori in localurile unde se fumeaza- doar ca evit daca este posibil )
- mananc sanatos ( aviz la ce spune anabia mai sus) :
- beau doar apa plata ( iar carbogazoasa doar 2-3 tipuri si mai rar ) si lapte
- fac sport ( merg la sala, unde practic o arta martiala de contact (de 2 ori pe sapt) si alerg dimineata + ceva miscare acasa)
- nu mananc paine cumparata din comert (aviz la cei ce nu pot renunta la paine), feliata, de nush ce fel... - imi fac painea acasa la cuptor ( sincer din toate acest factor cred ca mi-a imbunatatit radical sanatatea )
- voi incerca sa nu mai beau apa de la chiuveta pentru ca nu este sanatoasa, ci sa cumpar apa plata sau cel putin sa imi cumpar un filtru.
- mananc fructe si legume de la tara (nu sunt stropite ca cele vandute in piata si crede-ti-ma, gustul nu se compara)
- cand cumpar din comert citesc "sectiunea" ingrediente si aleg produsul cel mai putin nociv sa zicem. Nu vreau sa fac antireclama dar, referitor la produsele de patiserie ce se gasesc probabil in mai toate supermarketurile gen Carrefour, Kaufland..., produsele contin prafuri (E-uri) produse in fabrici gen Zeelandia.Uita-ti-va la banalul portofel cu mere din Carrefour pe eticheta si verificati ingredientele. In plus dupa o discutie cu o doamna de la un magazin ce produce alimente de patiserie si cumpara la fel, am aflat ca in aproape orice paine se introduc astfel de prafuri pt ca paine sa fie aspectuoasa si mai umflata... poate si pentru a putea face fata cererii si a grabi productia. Un ziar din xxxx oras a avut un articol pe aceasta tema (probabil sunt mai multe articole si publicatii), privind E-urile ce se regasesc in produsele de patiserie furnizate de firme gen Zeelandia de exemplu. Acestea sunt nocive mai ales pentru copii !!! si mai ales atunci cand se depaseste "cantitatea recomandata" (despre care sincer nu stiu cata lume are habar de aceasta cantitate/ zi la anumite E-uri continute de anumite produse).
Scuze pentru mesajul textul lung, dar sper ca experienta mea si cele scrise mai sus sa fie de folos si altora cu asftel de probleme si nu numai.
Spor!

Re

Am uitat o chestie :
In urma unei crize puternice de astm, in care dupa ce ma deplasam 3-5 metri trebuia sa ma opresc pt a-mi trage respiratia, si criza la care pastilele de raceala prescrise, gen augmentin, nu-si faceau efectul, am fost la un cabinet de medicina naturista, alternativa, homeopata, cum vreti. Acolo am inceput un tratament de acupunctura. Dupa 3 sedinte puteam merge linistit pe orice distanta. Dupa toate cele 12 sedinte parca am inviat. Evident ca nu mi-a vindecat problema, dar imbunatateste radical starea de sanatate. Din pacate nu am timp sa mai fac o astfel de sedinta macar o data pe an ...
Spor!

#30
Dau

Dau

    veteran

  • Grup: Moderators
  • Posts: 5,548
  • Înscris: 24.01.2007
Cât timp se poate administra Singulair la adulți?
Există o pauză care trebuie luată după 1-2 ani de tratament?
Țin să precizez că nu au apărut efecte secundare și-și face treaba perfect.

#31
mongolfier79

mongolfier79

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 193
  • Înscris: 03.12.2010
M-am vindecat de astm bronsic alergic prin autohemoterapie. Un medic constantean care nu mai traieste acum din pacate a cerut permisiunea parintilor mei sa aplice acest " tratament": mi se recolta sange venos 5-10 ml, il combina cu ser fiziologic apoi mi-l injecta in fesa imediat dupa recoltare. A durat cateva luni, nu mai retin exact frecventa. A contat probabil si faptul ca eram  la pubertate si astmul se vindeca la copii, asta din ceea ce spunea acel medic. Mentionez ca am urmat tratamentul anilor '80 bronhodin, inthal, ketotifen, desensibilizare la praf, fulgi, polen etc. dar desi frecventa crizelor scazuse nu eram complet vindecat. Astazi ma consider un adult sanatos si nu iau absolut niciun medicament de intretinere. Va doresc sanatate tuturor si curajul de a accepta un astfel de procedura, necostisitoare si eficienta.

Edited by mongolfier79, 04 October 2012 - 20:56.


#32
On_my_way

On_my_way

    robotica melomana

  • Grup: Validating
  • Posts: 9,799
  • Înscris: 06.06.2012
Stiam ca astmul e o boala cu care odata pricopsit nu mai poti scapa toata viata de ea. Cel putin asa mi-a spus mie doctora care m-a diagnosticat. In schimb, poti sa ai grija de tine si sa previi crizele de astm. Eu n-am facut tratament decat cateva luni, dar sprayul inhalator l-am folosit cam un an de zile. Apoi am renuntat si al el. De ani de zile n-am mai avut parte de o criza. Cred ca psihicul ajuta foarte mult in prevenirea crizelor si tot el le poate declansa.

Edited by On_my_way, 04 October 2012 - 21:55.


#33
mongolfier79

mongolfier79

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 193
  • Înscris: 03.12.2010
Exista medici care afirma ca nu se poate vindeca. Practica demonstreaza contrariul in cazul meu. Sprayul inhalator e folosit in combaterea de urgenta a crizei, nu trateaza fondul problemei. Personal nu l-am folosit niciodata desi il aveam in caz de urgenta ( daca-mi aduc corect aminte ii zicea Ventolin ). Abuzul de medicamente pentru astm este des intalnit.

Procedura autohemoterapiei nu este raspandita si considerata empirica, de aceea medicul a cerut atunci permisiunea parintilor mei. Totul porneste de la imunitatea scazuta. Copilul raceste de  multe ori pe an, ajunge apoi la bronsita/ astm. Explicatia autohemoterapiei este: sangele contine antigene endogene care au fost generate in urma metabolismului celular sau ca rezultat al unei infectii. Organismul ar trebui sa fabrice molecule de anticorpi pentru a lupta impotriva acestor substante pe care le recunoaste drept straine, dar nu o face. Se manifesta prin alergie.
Hemoterapia actioneaza ca un "vaccin" exogen (introdus din exterior) care contine propriile antigene care introduse in tesutul muscular provoaca un raspuns al organismului, fortandu-l sa produca molecule de anticorpi SPECIFICI, fiind astfel "invatat" sa reactioneze corect la "substantele" ce produc alergia. Hemoterapia actioneaza in multe boli nefiind specifica pentru astm. Nu este popularizata de firmele farmaceutice pentru ca fac bani buni pe seama bietilor pacienti bolnavi de diferite afectiuni mai mult sau mai putin grave.

Suntem datori sa ne informam corect si sa avem curajul sa ne imbunatatim cat mai mult sanatatea fara a intra pe parte mistica sau sa luam drept o confirmare a unei stari de sanatate drept perfecta doar pentru ca un medic spune asta. Trebuie sa experimentam. Sanatatea mea in ceea ce priveste astmul este rezultatul unui noroc ( de a intalni un astfel de om care a practicat asa ceva intr-o policlinica de stat pe vremea comunismului ) dar si al curajului si dorintei parintilor mei de a ma vedea sanatos, riscand poate alte efecte secundare care nu au aparut.

Literatura de specialitate abunda de sfaturi iar oamenii sunt din ce in ce mai circumspecti. Eu va propun sa va oferiti o sanatate mai buna fara sa platiti decat pretul unei fiole de ser fiziologic si al unei seringi de 10 ml / o data pe saptamana timp de 2 luni. gasiti o asistenta sau un medic care sa accepte sa faca injectia si recoltarea. Vorbiti cu medicul dumneavoastra despre terapie si nu renuntati la ea chiar daca este impotriva. va reamintesc ca sanatatea dvs va apartine. Un medic neinformat trebuie evitat, unul deschis si receptiv la noi tehnici este aur.

Edited by mongolfier79, 05 October 2012 - 07:27.


#34
On_my_way

On_my_way

    robotica melomana

  • Grup: Validating
  • Posts: 9,799
  • Înscris: 06.06.2012
Despre procedura descrisa de tine n-am mai auzit si mai spui ca medicul care te trata a decedat. Cunosti alti medici care efectueaza aceasta procedura? Cunosti alti pacienti care au urmat procedura si s-au vindecat?

#35
mongolfier79

mongolfier79

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 193
  • Înscris: 03.12.2010
Despre procedura poti citi pro si contra pe net, se gasesc destule articole in limba engleza. Ca raspuns la intrebarile tale, negativ la ambele.

#36
On_my_way

On_my_way

    robotica melomana

  • Grup: Validating
  • Posts: 9,799
  • Înscris: 06.06.2012
Ferice de tine ca te-ai vindecat, insa cine-i va putea ajuta pe alti oameni doritori sa urmeze procedura ta atata timp cat in Romania se pare ca nu exista doctori care sa o practice?!

Edited by On_my_way, 05 October 2012 - 21:31.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate