![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
RTL Klub HD.
Last Updated: Apr 07 2010 19:09, Started by
livisor27
, Jan 23 2010 13:40
·
0

Posted 23 January 2010 - 13:40

la mine nu merge sonorul.se mai confrunta cineva cu problema asta?
|
Posted 24 January 2010 - 11:08

am rescanat frecventa pe care se afla si si-a revenit.
|
Posted 31 March 2010 - 16:04

mai grav e ca au avut testcard mult timp in loc de emisie si pe sound era un radio bozgoresc :
![]() Edited by Zvartoshu, 31 March 2010 - 16:04. |
Posted 03 April 2010 - 04:13

si ca sa nu zica lumea ca lupu isi face de cap , iata si alta ipostaza , cu heterodina si testcard
http://www.youtube.c...u/0/kh5f-EfegdA |
Posted 06 April 2010 - 22:38

RTL Klub noaptea cam de la ora 3.00 pana pe la 6.00 are pauza de emisie. TV2 si M1 la fel. nu vad de va mirati.
si radio bozgoresc nu exista cum nu exita oláh rádió ! Asta ca intre prieteni. ![]() |
Posted 07 April 2010 - 10:16

Lasa pauza de emisie , zi mai bine ce cauta ziua TESTCARD , cum amn prins de 2 ori pana acu pe RTL KLUB .. ala era clar semn ca nu e in rgeula ceva !
|
Posted 07 April 2010 - 18:09

Atasamentul Postat, dar si Link-ul de pe 'You Tube' -arata TestCard la Ore de Noapte, Nu de Ziua, ..eu locuiesc in Vestul patriei, si stiu cum le arata Ora de peste Zi, daca le intra TestCard, adica este ora in Format de 24, Nu de 12 -cu A.M. si P.M. ...
Nu stiu ce 'Feed' receptionati voi, dar pe R.C.S. Cablu ANALOGIC -Nu am nimerit asa ceva, in ultima vreme. Evident, Nu stau sa tot verific. Adevarul este ca.. pe R.T.L. KLUB HU., de cateva Luni.. intra Mira aceea -mai devreme ca inainte, adica Noaptea emit.. si mai putin, deja. Uneori, si pe T.V. 2 HU.. Insa MAGYAR 1-es T.V. si-a prelungit Programul in Noapte, dar mai ales ca sa dea Reluari ale Emisiunii de Dimineata, -de obicei. Dar si altele Unguresti, gen A T.V. si HIR T.V. -Nu emit Noptile, cam imediat dupa H 01 a noastra. |
Posted 07 April 2010 - 19:09

Quote radio bozgoresc ![]() Cunosti semnificatia cuvantului ? De ce o asociezi cu maghiarii? 1 rand bozgor inseamna in sens larg roman de la bloc , roman care a fost adus dupa 1919 sa schimbe prin numar structura populatiei din Transilvania Stii oare ca "bozgor" a fost inventat de oameni care vorbesc atit limba romana cat si maghiara asa cum sunt si eu! si provine din maghiaru bozmeg care corect ce scrie baszd meg la care i s-a asociat a doua silaba dl ungur adica gur si astfel a devenit bozgur modelat in final in bozgor Mie imi place sa injur mai tare nu cu bozmeg ci cu bazki sau cu bazki a korhaz care inseamna in traducere directa foote-va corhazu! (spitalu) In schimb cuvantu olah cum zic ungurii la romani nu e o injuratura!olah face parte din aceeasi familie de cuvinte cu olasz = italian!Prin acesta ungurii recunosc ca romanii si italienii au aceeasi limba romanica si aprox aceeasi cultura! Sper ca m-am facut inteles! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users