![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Hotel Primasol Titanic Resort - Hurghada
Last Updated: Oct 28 2011 07:18, Started by
Falcosu
, Jan 22 2010 22:57
·
0

Posted 22 January 2010 - 22:57

A fost cineva la hotel Primasol Titanic Resort ? Cum e mancarea m-ar interesa cel mai mult si cat de departe de plaja este .....
|
Posted 28 January 2010 - 20:07

Cum o fi vremea la inceputul lui iulie,am sa mor de cald?o fi mai cald de 37 grade?
|
Posted 29 January 2010 - 16:37

eu sunt obisnuit la calduri foarte mari, insa iti recomand luna octombrie-noiembrie pentru Hurghada ... va fi peste 45* in iulie!
|
Posted 03 February 2010 - 14:45

sau daca vrei temperaturi OK atunci alege sfarsitul lui aprilie-inceputul lui mai!
|
Posted 14 February 2010 - 01:23

Cum o fi vremea la inceputul lui iulie,am sa mor de cald?o fi mai cald de 37 grade? Am fost in Hurghada acum 2 ani in luna ianuarie. Au fost 25 grade la umbra. In luna iulie sunt 45 ![]() Este ieftin ca sa circuli cu taxiul. Este ieftin sa mananci in oras la restaurant. Iti recomand neaparat sa vizitezi templele din Luxor. Costa vreo 250 euro excursia de 2 zile de caciula. Toti se asteapta la bacsis ptr orice serviciu cat de mic. Concediu placut ! ![]() |
Posted 27 October 2011 - 22:24

Acest site oferă, de asemenea, prețurile de safari și excelente și avantajos pentru ambele Hurghada si Sharm el-Sheikh, Cairo si Luxor si Aswan, precum și la Betleem și Petra http://www.onetour-egypt.co.uk/
Edited by Olga_sharm, 27 October 2011 - 22:27. |
Posted 28 October 2011 - 07:18

Cum o fi vremea la inceputul lui iulie,am sa mor de cald?o fi mai cald de 37 grade? Eu am fost acum 3 ani in iulie. Au fost 40 de grade, dar caldura este usor de suportat- este caldura uscata adusa de desert.Vremea e superba pentru scufundari si plaja. Pentru vizite , trebuie multa apa -dar este acceptabil. In Tunisia , tot in iulie , la 37 de grade este insuportabil-datorita umiditatii. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users