Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Oludeniz - Fethiye

- - - - -
  • Please log in to reply
415 replies to this topic

#379
bucharest72

bucharest72

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 173
  • Înscris: 25.02.2009
Rog, de la cei ce cunosc, detalii despre White Otel din Oludeniz, multumesc.!

#380
rottweiler2007

rottweiler2007

    iubirea-i mare

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,881
  • Înscris: 13.12.2007

View Postbucharest72, on 09 august 2014 - 19:17, said:

Rog, de la cei ce cunosc, detalii despre White Otel din Oludeniz, multumesc.!
http://www.tripadvis...gean_Coast.html

http://www.whiteotel.../index-eng.aspx

#381
bucharest72

bucharest72

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 173
  • Înscris: 25.02.2009

View Postrottweiler2007, on 09 august 2014 - 19:25, said:

Multumesc frumos dl. Dan ptr. ponturi, dar am citit tot ce se poate citi pe net despre hotel..Poate apare cineva care a stat acolo si imi da o parere despre hotel sau despre cum se poate ajunge in statiune de la aeroportul din Dalaman(am corespondat cu patronul hotelului si mi-a spus ca nu exista shuttle-bus, dar asigura el transport cu o masina particulara, 50 euro/2 persoane/dus si inca 50 la intoarcere)...

#382
lacrimaspe

lacrimaspe

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 27.06.2011
O parere de la un turist, nu de la cineva care-si promoveaza agentia "cunoscatoare" de oludeniz.

1) In iulie erau aprox 35 grade nu 60-80-100 de grade, suportabil, caldura uscata nu umeda asa cum este in Antalya.
2) Apa este calda dar nu fierbe asa cum  spunea acelasi tip de la agentia "cunoscatoare". Este perfecta dupa ce ai stat 30 de minute pe plaja.
3)Se poate ajunge din Antalya  in fethyie fara prea mari batai de cap. Din aeroportul Antalya ai autobuz nr 600 pana la autogara (4 lire turcesti / persoana). Calatoria dureaza aprox 45 minute.
4)Din Antalya autogara exista microbuze pana in fethyie (28 lire turcesti / persoana). Cel mic de 6 ani nu a platit. Calatoria a durat 3 ore jumatate si vezi o parte din Turcia rurala cu dacii din 70-80.  Sunt mai multe firme care ofera transportul din antalya in fethyie asa ca nu trebuie sa astepti x ore dupa microbuz, il iei pe primul care pleaca spre fethyie. Combinatia e buna daca prinzi un lowcost la pret mai mic pentru antalya (sunt mult mai multe curse antalya la lowcost decat dalaman si sunt fara escale asa cum face pegas-ul care face escala instambul). Buc - Antalya 1 h 45 min.
5) Desi cei care promoveaza aici pe forum Oludeniz afirma ca statiunea nu e pt copii, in Oludeniz e plin de copii, cred ca se uitau doar la parapante nu si-au indreptat privirea si in jos. L-am dat pe cel mic cu parapanta fara nicio problema, i s-a parut cel mai tare lucru din vacanta :)
6) Nu erau turisti "cata frunza cata iaraba", puteti merge si in iulie foarte bine, nu o sa fiti calcati in picioare de hoardele de barbari.
7) Chiar daca sunt pietre pe plaja din Oludeniz asta nu inseamna sfarsitul distractiei, puteti face desene asezand pietrele in diferite forme.
8) Chiar daca intrarea in apa e mai brusca pe plaja din oludeniz asta nu inseamna ca nu puteti intra in ea. La mal sunt valuri unde cei mici se distrau fara probleme cu valurile care veneau peste ei. Daca nu stiu sa inoate ii puteti dota cu aripioare iar distractia e garantata. In laguna nu sunt valuri iar intrarea e putin mai lenta. Cand cel mic avea chef de valuri mergeam la plaja din oludeniz cand avea chef de balaceala mai lenta, mergeam in laguna.

Concluzie: intrati pe booking / tripadivsor cautati hoteluri, vorbiti cu oamenii de la hotel direct, puteti obtine preturi mai bune, puteti merge si pe dalaman si pe antalya, nu sunteti conditionat doar de un singur aeroport. Sunt multe hoteluri acolo, nu doar cele 3 care sunt promovate aici la preturi mari, luati si copiii cu voi, nu vor fi singurii de acolo, dati-va cu parapanta, dati si copiii cu parapanta, fiti bucurosi ca mergeti intr-un loc frumos. Oludeniz e un loc in care te poti distra, nu este un loc doar pentru  "initiatii" forumului.

O zi placuta in continuare,
Eugen - un simplu turist, fara interesul de a promova o agentie de turism "cunoscatoare" de oludeniz

#383
tak30ver

tak30ver

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,287
  • Înscris: 16.01.2009
@bucharest : eu cand am fost in Marmaris am zburat cu turkish la Dalaman iar de acolo mi-am rezervat singur pe net transfer privat cu van mercedes 50 euro pentru 4 persoane , pentru 2 era mai ieftin ca te duceau cu masina mica. Cauta pe google private transfer from x to y , uita-te bine prin rezultate , de obicei toti au preturile afisate .
Asta daca nu te duci in vacanta sa faci economie la transfer si sa te cari cu bagajele la autogara, microbuze, etc.
@Eugen : multe lucruri in viata sunt relative, daca tu zici ca apa e calda doar nu fierbe nu inseamna ca asa e, poate mie mi se pare rece . Poate tu ai termometru propriu si vezi 35 grade, eu am fost dupa 5 iulie si erau peste 40 , unele termometre indicau spre 50 pe plaja .Hai sa dam informatii relevante, nu intepaturi si subtilitati .
Eu de exemplu ii iau de buna parerea lui rott decat sa o iau pe a ta, nu stiu unde ai mai fost tu, ce barem ai la a evalua o statiune, etc. pe cand el a fost in sute de hoteluri, in diferite parti ale lumii, are o idee despre servicii dar mai ales despre ce cauta turistii romani , daca stii ce sa-i ceri .

#384
RamboX

RamboX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,094
  • Înscris: 02.04.2006
Dar Dorian din Oludeniz nu-l are decat o singura agentie din Ro? eu asa am gasit si pe booking in rest nimic.

#385
SIR

SIR

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,317
  • Înscris: 06.08.2005
Asta sa fie cauza?

"Ranked #94 of 103 Hotels in Oludeniz"

http://www.tripadvis...gean_Coast.html

“DON'T STAY AT THE DORIAN!!!”
“Requires investment”
“Put me off Holidays for life, worst hotel in Turkey”
...

:)

Edited by SIR, 10 January 2015 - 11:54.


#386
RamboX

RamboX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,094
  • Înscris: 02.04.2006
eu trec pe acolo in drum spre eftalia marin si nu iau decat 3 zile la ei,sa vad ca parca as lua ceva in Fethye si as merge  in laguna ca o excursie cu taxiboat .

#387
serbancds

serbancds

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 22.07.2010
Rambo x, mergi sanatos cu masina ca e superb

#388
florinbad

florinbad

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,272
  • Înscris: 14.11.2006
Imi pare rau ca in acest topic este inclus si Fethiye. Imi pare rau ca nu exista un topic dedicat orasului Fethiye si faptul ca domina (este normal, este topic dedicat Oludenizului...) impresiile celor care au stat in Oludeniz. Am citit cap-coada toate paginile si doar 3 (trei) useri au spus ca au stat in Fethiye si doar un singur user a descris putin orasul. Asta este...

Adaug o micuta fotografie cu plaja Calis (se citeste "chalish"), urmând sa detaliez niste chestii interesante în zilele urmatoare.
Deci, plaja Calis din orasul Fethiye, arhiplin cu englezi, germani si olandezi Posted Image :

Attached Files


Edited by florinbad, 02 August 2015 - 22:35.


#389
RamboX

RamboX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,094
  • Înscris: 02.04.2006
Dupa 1 sept. o sa pun si eu poze,am cazare chiar la hotel de pe plaja Calis

#390
florinbad

florinbad

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,272
  • Înscris: 14.11.2006
Fethiye este un oras atipic oraselor turcesti, nu stiu cum sa ma exprim, este "altfel". Faptul ca sunt foarte multi occidentali (cum am spus si mai sus: englezi, germani si olandezi) îsi pune amprenta asupra întregii vieti a orasului. Atât restaurantele hotelurilor aflate pe plaja, cât si restaurantele din oras, sunt mai linistite, mai civilizate, în sensul ca nu mai zbiara turcul dupa tine, "Hello my friend! Manânca la mine, my friend!", chiar am observat ca la unele servesc fete tinere, contrar obiceiului turcilor ca în restaurante sa aduca comenzile doar baieti. Probabil Rambox se lafaie într-unul din aceste hoteluri (frumoase, unul si unul!) si manânca într-unul din aceste restaurante, ca sa salivam noi de ciuda pe aici Posted Image . Soferii dolmus-urilor (microbuzele turcesti) vorbesc foarte bine limba turca si de la plaja Calis pâna în centrul orasului (2 lire de persoana) afli deja de la ei ce poti sa vizitezi în oras.

Plaja Calis este foarte lunga, unii vorbesc de 5 km însa eu as spune 3 km, cu îndulgenta. Este formata din pietris rotunjit, nu colturos, cum era de exemplu pe plaja Konyaalti din Antalya, iar dupa ora 11:00 nu trebuie sa mergi cu picioarele goale pe pietris deoarece te alegi cu arsuri pe talpi.

Dimineata, pâna în ora 10:00, marea este foarte linistita, ca apa dintr-o piscina. Apoi, din Marina din oras pornesc vasele în excursii, si încep sa apara primele valuri. Dupa-amiaza sunt valuri în toata regula. Intreaga zi, dinspre mare bate o briza racoroasa, atât pe plaja cât si în oras, briza care mai alunga din arsita zilei (eu am prins temperaturi de "doar" 36-37 grade).

Attached Files



#391
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,855
  • Înscris: 04.07.2010

View Postflorinbad, on 06 august 2015 - 09:56, said:

... Soferii dolmus-urilor (microbuzele turcesti) vorbesc foarte bine limba turca si de la plaja Calis pâna în centrul orasului (2 lire de persoana) afli deja de la ei ce poti sa vizitezi în oras ...

Bravo, Florine, văd că ai învăţat şi limba turcă Posted Image  ...


Sănătate şi tcb !

Edited by OvidiuNS, 06 August 2015 - 20:32.


#392
florinbad

florinbad

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,272
  • Înscris: 14.11.2006
Pisici!Posted Image
Biensur ca vroiam sa spun "engleza", în loc de turca, moncher. De fapt, limba turca este o limba imposibila pentru mine...

#393
florinbad

florinbad

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,272
  • Înscris: 14.11.2006
Pâna se întoarce Rambo si ne pune fotografiile promise, sa ma bag si eu putin în seama: tot cautând cazare în Fethiye, mai mult asa, de doru' lelii, pe la sfarsitul lunii septembrie 2014, tocmai tundeam iarba în gradina (1.300 mp, cu masina de tuns gazonulPosted Image ), nevasta-mea soseste într-o fuga si striga la mine: "Vino repede, am gasit un apartament superb. Sa nu-l rezerve altiiPosted Image!"

Am intrat repede pe laptop si... am rezervat! Habar nu am avut ce am rezervat, însa rezultatul a fost un apartament pentru 5 persoane (noi fiind 3 persoane), 266 euro pentru 7 nopti, fara mic dejun, la Aqua Marine Apartments

Apoi am citit conditiile:
- se retrage imediat de pe card o suma echivalenta cu 15% din costul rezervarii (aprox.40 de euro), nerambursabili.
- la sosire se va solicita un depozit de 100 de euro, un fel de garantie ca nu vom fura/distruge ceea ce vom gasi acolo, depozit care va fi înapoiat turistului la plecare, dupa ce se va verifica integritatea apartamentului.

(PS: în fotografia no.5, puteti vedea moaca fericita a subsemnatuluiPosted Image )

Attached Files


Edited by florinbad, 07 August 2015 - 07:30.


#394
RamboX

RamboX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,094
  • Înscris: 02.04.2006
Pe 21 aug  plec iar pe 22 ajung la Fethye,ma gandesc sa plec in excursie la 12 islands o zi iar in alta sa merg la Oludeniz ca apoi intru la Alanya la UAI,cce excursii optionale imi recomandati?

#395
florinbad

florinbad

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,272
  • Înscris: 14.11.2006
Si eu care credeam ca esti deja acolo...
Dearece observ ca nu vrei sa-ti muti masina din loc, pe faleza din fata hotelului (ai spus ca vei sta la un hotel situat pe Plaja Calis) vei gasi doua sau trei agentii turistice. In afara de excursia la Valea Fluturilor care se ia doar din Marina din Fethiye, restul excursiilor le poti lua de la aceste agentii (care, probabil, sunt cuplate cu agentiile-mama din Fethiye). Daca sunteti mai multi, pretul final se poate negocia (noua ne-a oferit turkish-bath gratuit). Am observat cuplarea excursiilor într-una singura: Oludeniz + Valea Fluturilor sau Jeep Safari + Canionul Saklikent + Tlos, de exemplu, si, fireste, excursia 12 insule.

Stând aici 7 zile, am evadat din atmosfera tihnita din Fethiye, cu masinile personale, în doua excursii:
- Demre: Biserica Sf.Nicolae (Mos Nicolae, cel cu cadourile puse în cizmulite), orasul antic Myra, Plaja Patara (Rott, steagul nu mai exista; stâlpul a ramas în picioare), Canionul Saklikent
- plaja la Oludeniz, în laguna si apoi orasul fantoma Kayakoy

Attached Files


Edited by florinbad, 07 August 2015 - 13:29.


#396
atupi

atupi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,583
  • Înscris: 17.08.2007
Nu ratati plaja din Butterfly Valley. Se ajunge cu taxiboatul din Oludeniz si este f frumos.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate