Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sa ne pregatim de un nou razboi: ...

Executarea unei hotarari

Discutie plata impozit anaf

Vreau sa dau la Nutritie si Diete...
 Birou credit 4 ani!

Limba romana - limba moarta in vi...

Investitii in Transgaz: adevar sa...

Ziua de salariu in Romania
 Teorie univers alternativa

Pareri anvelope

stanleybet

BMS potrivit pentru 24 v 280 ah
 o mare iubire pierduta neasteptat...

Fașait ureche dupa otita

Photoshop, setari - Cum maresc pa...

Polistiren extrudat si parchet in...

Oludeniz - Fethiye

- - - - -
  • Please log in to reply
412 replies to this topic

claudiu2525

claudiu2525

Junior Member

• Grup: Members
Asa mult sa ieftinit parapanta? Eu anul trecut mai putin de 70e de persoana nu am gasit,si asta pt. ca eram trei.

Edited by claudiu2525, 27 August 2013 - 11:42.

Phx'

Phx'

Member

Rott, spune-ne te rog si impresiile tale de la Lykia. Tare sunt curioasa cum ti s-a parut... La mine in top ramane no.1, nu a reusit sa-l "detroneze" nici unul din cele 4 "tarcuri" (bune toate, de altfel...) la care am fost anul acesta.

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

• Grup: Senior Members

View PostPhx, on 11 septembrie 2013 - 21:17, said:

Rott, spune-ne te rog si impresiile tale de la Lykia. Tare sunt curioasa cum ti s-a parut... La mine in top ramane no.1, nu a reusit sa-l "detroneze" nici unul din cele 4 "tarcuri" (bune toate, de altfel...) la care am fost anul acesta.
LIBERTY LYKIA OLUDENIZ, cel mai bun hotel in care am stat in 13 ani de turcia, sint inca aici, azi ne mutam la belcekiz, voi scrie mai multe in octombrie cind ajung in Patrie.

Phx'

Phx'

Member

View Postrottweiler2007, on 12 septembrie 2013 - 07:26, said:

LIBERTY LYKIA OLUDENIZ, cel mai bun hotel in care am stat in 13 ani de turcia, sint inca aici, azi ne mutam la belcekiz, voi scrie mai multe in octombrie cind ajung in Patrie.

Vezi....ca am avut dreptate? :)

Phx'

Phx'

Member

Rott, te rog povesteste amanuntit impresiile tale apropo de Lykia... Chiar sunt curioasa daca s-a schimbat ceva in bine/rau de cand se cheama LIBERTY sau de cand s-a facut all inclusive. Am niste prieteni (cei care au fost cu mine la Rixos Sungate anul acesta) care, tot auzind laudele mele la adresa acestui hotel, ar vrea sa mearga acolo la anul. Pozele tale le-am vazut, de frumos e la fel de frumos, dar serviciile??

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

am stat la LIBERTY LYKIA OLUDENIZ in perioada 07.09.13 - 12.09.13
am stat in zona residence
resortul este impartit in două - residence si village
ca orice hotel de pe planeta are plusuri si minusuri
am stat in ultimii 13 ani in multe hoteluri foarte bine cotate, rixos belek, baia lara, barut lara, delphin imperial, voyage belek ș.a.m.d.
plaja este si ea impartita in două - plaja din zona residence si plaja din zona village
plaja din zona residence este mai linistita, sezlongurile sint mai asezate mai răruț pe cind pe plaja din zona village șezlongurile sint aproape lipite
si pe plaja residence si pe plaja village este nisip și pietre in apă însă apa are o culoare turcoaz așa cum nu există nici în belek, nici în lara.
cum e mîncarea? excepțională! am găsit orice, mai putin carne de porc
liberty lykia, însă, este un hotel scump, foarte scump
dacă mai aveți întrebări concrete, voi răspunde punctual.

Phx'

Phx'

Member

View Postrottweiler2007, on 09 octombrie 2013 - 09:32, said:

am stat in ultimii 13 ani in multe hoteluri foarte bine cotate, rixos belek, baia lara, barut lara, delphin imperial, voyage belek ș.a.m.d.
plaja este si ea impartita in două - plaja din zona residence si plaja din zona village
plaja din zona residence este mai linistita, sezlongurile sint mai asezate mai răruț pe cind pe plaja din zona village șezlongurile sint aproape lipite
si pe plaja residence si pe plaja village este nisip și pietre in apă însă apa are o culoare turcoaz așa cum nu există nici în belek, nici în lara.

Cand am fost noi era si carne de porc :) ... avea eticheta cu poza cu un porcusor mareee, sa sara in ochi :)
Ciresele alea uriase banuiesc ca nu mai erau in septembrie, nu?
Mie mancarea mi s-a parut mai buna, mai diversificata, mai multa, mai fitoasa ca oriunde... Iar peisajul cel mai minunat, asa ceva nu cred ca exista in nici o alta parte din Turcia...
Si nici nu mi se pare f scump pentru ceea ce ofera, adica e comparabil la pret cu hotelurile cele mai bune din Lara, Belek...

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

View PostPhx, on 09 octombrie 2013 - 12:00, said:

Cand am fost noi era si carne de porc Posted Image ... avea eticheta cu poza cu un porcusor mareee, sa sara in ochi Posted Image
Ciresele alea uriase banuiesc ca nu mai erau in septembrie, nu?
Mie mancarea mi s-a parut mai buna, mai diversificata, mai multa, mai fitoasa ca oriunde... Iar peisajul cel mai minunat, asa ceva nu cred ca exista in nici o alta parte din Turcia...
Si nici nu mi se pare f scump pentru ceea ce ofera, adica e comparabil la pret cu hotelurile cele mai bune din Lara, Belek...
nu am văzut scris pe nicăieri scris carne de porc, dar eu nici nu halesc porc și la cit peste si fructe de mare erau pe acolo...
da, așa e, la mincare e peste multe hoteluri din antalya iar la peisaj bate absolut tot, vreo două seri erau niste pești ton atîrnați și îți luai cît aveai chef, prăjituri la greu, brînzeturi franțuzești

florin04

florin04

Member

Plaja Kidrak mai este salbatica sau a fost amenajata cu sezlonguri si umbrelute?

Edited by florin04, 19 October 2013 - 00:14.

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

View Postflorin04, on 19 octombrie 2013 - 00:04, said:

Plaja Kidrak mai este salbatica sau a fost amenajata cu sezlonguri si umbrelute?
dă o căutare pe youtube: plaja kidrak

florin04

florin04

Member

Am vazut, merci ! Posted Image
Acum 5 ani nu erau sezlongurile, era doar portarul care incasa taxa, in rest o paragina totala (ruinele unor magazine si cladiri din lemn).

Attached Files

Edited by florin04, 19 October 2013 - 10:58.

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

View Postflorin04, on 19 octombrie 2013 - 10:51, said:

Am vazut, merci ! Posted Image
Acum 5 ani nu erau sezlongurile, era doar portarul care incasa taxa, in rest o paragina totala (ruinele unor magazine si cladiri din lemn).
peste 5 ani cred că va și un țarc olinclusiv cu tobogane pe plaja asta

ivanya

ivanya

Junior Member

View Postrottweiler2007, on 09 octombrie 2013 - 09:32, said:

Am o nelamurire si apelez la cunoscatorii acestei locatii. Fostul hotel LYKIA WORLD a devenit LIBERTY LYKIA OLUDENIZ sau HOTEL SENTIDO LYKIA RESORT & SPA ? Am gasit o oferta pentru SENTIDO LYKIA si nu stiu care este diferenta dintre ele. E vorba de acelasi hotel sau sunt diferite si daca da, care ar fi diferenta dintre ele?

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

View Postivanya, on 25 ianuarie 2014 - 13:29, said:

Am o nelamurire si apelez la cunoscatorii acestei locatii. Fostul hotel LYKIA WORLD a devenit LIBERTY LYKIA OLUDENIZ sau HOTEL SENTIDO LYKIA RESORT & SPA ? Am gasit o oferta pentru SENTIDO LYKIA si nu stiu care este diferenta dintre ele. E vorba de acelasi hotel sau sunt diferite si daca da, care ar fi diferenta dintre ele?

da, fostul resort LIBERTY LYKIA s-a impartit; zona de residence a fost luata de SENTIDO si facuta doar pt adulti iar zona de village a ramas la LIBERTY si acolo sint acceptati copiii; cei de la liberty nu au acces in zona sentido dar cei de la sentido au acces peste tot.

ivanya

ivanya

Junior Member

View Postrottweiler2007, on 25 ianuarie 2014 - 13:56, said:

da, fostul resort LIBERTY LYKIA s-a impartit; zona de residence a fost luata de SENTIDO si facuta doar pt adulti iar zona de village a ramas la LIBERTY si acolo sint acceptati copiii; cei de la liberty nu au acces in zona sentido dar cei de la sentido au acces peste tot.
Am inteles, insa ca si confort si servicii cele doua sint comparabile?

rottweiler2007

rottweiler2007

iubirea-i mare

View Postivanya, on 25 ianuarie 2014 - 14:04, said:

Am inteles, insa ca si confort si servicii cele doua sint comparabile?

intrebarea asta pune-o la toamnă, nu acum
acum e prematur

ivanya

ivanya

Junior Member

View Postrottweiler2007, on 25 ianuarie 2014 - 14:21, said:

intrebarea asta pune-o la toamnă, nu acum
acum e prematur

Inteleg ca 2014 este primul an in care functioneaza "impartirea". Mai am timp, avand in vedere ca intentionez sa merg la inceputul lunii octombrie. Multumesc pentru informatii !

florin04

florin04

Member

Nu e cam riscant d.p.d.v. al vremii sa mergi la inceputul lui octombrie?
Dupa 15 septembrie e posibil sa scada temperaturile (aer si apa), basca la 1 octombrie se cam incheie sezonul turistic...

Edited by florin04, 25 January 2014 - 14:48.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate