Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Doresc consultant pt avizare SRL ...

citire contor energie electrica

Decontare concedii mediale

Global dimming Samsung QLED 65Q80C
 Incalzirea in pardoseala se poate...

Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamant

cum citim contor energie termica ...
 Cablu USB cu intrerupator

Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...
 GPL - avertisment rezervor gol, e...

Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

Nokia 6680 webcam?

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

stefi71

stefi71

New Member

• Grup: Members

View Postyanq, on Nov 14 2005, 10:50, said:

Daca e pentr Remote S60 Professional 2.64  vreau si eu link pe PM..
MERGE?RemoteS60 v2 12 XiMpDA sis

Edited by stefi71, 16 November 2005 - 12:20.

yanq

yanq

Junior Member

View Poststefi71, on Nov 16 2005, 11:41, said:

NU...doar ultima versiune (cea amintita de mine)....e functionala cu Nokia 6630,80/81

maxus

maxus

New Member

Mai da merge destul de naspa treaba cu programele astea

In primul rand Remote S60 2.64 nu are skin de 6680 si tot apare eticheta aia cu varinata demo. In rest e un program ok si mi-ar prinde bine daca ar fi spart si sa aiva si skinul 6680.

Camtazia nu reusesc nici cum sa-l folosesc - In Tools>Option  tagul Camera nu am nici un "video device" ce pot sa il selectez, deci nu merge nimic.

Iar Softcamul am incercat sa il folosesc cu Remote S60 dar am incercat de o gramada de ori si doar o singura data a mers (setarile fiinde aceleasi), in rest tot aparea ecranul cu logoul in WebCam previewul de la YahooMsg.

Daca cineva are alte ideei mai interesante ar fi ok sa le impartaseasca ...sau daca ma puteti indruma in ceea ce priveste esecurile descrise mai sus.

10x guys ...

6680 owner

yanq

yanq

Junior Member

Remote S60 2.64 are skin pt Nokia 6680....doar ca trebuie sa-l downloadezi separat....Softcamul intr-adevar se comporta tare ciudat...singura varianta e reinstalarea lui cand face figuri...

Lyvyoo

Lyvyoo

Membru espressoman

• Grup: Senior Members
Nu Intelegeti ma ca cel mai bun program e Camtasia Studio 3 ! Asta impreuna cu Remote! Merge garantat! Softcam face prea multe figuri! Mie nu mi-a mers deloc! In schimb Camtasia Studio 3 o ia la prima cheie!

Benny Dickt

Benny Dickt

New Member

Try to use Mobiola Web Camera. It converts your nokia smartphone into a webcam using Bluetooth connection. It creates real camera that can be used in all Windows software supporting cameras like video chat. If you want to, you can buy it at handango.com or symbiangear.com

Edited by Benny Dickt, 21 November 2005 - 01:50.

u3gb63

u3gb63

New Member

View PostBenny Dickt, on Nov 21 2005, 02:48, said:

Try to use Mobiola Web Camera. It converts your nokia smartphone into a webcam using Bluetooth connection. It creates real camera that can be used in all Windows software supporting cameras like video chat. If you want to, you can buy it at handango.com or symbiangear.com

Does anybody know where to find the installation file for the phone? I installed the application Mobiola web cam on PC but do not know how to proceed with device installation. Thank you.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate