![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Vitamine, minerale, aminoacizi
Last Updated: Dec 17 2020 19:46, Started by
calin1985
, May 18 2007 01:54
·
0

Posted 26 July 2007 - 15:49

Tocmai ca nu beau zilnic. Daca beau 3 cutii pe an, e mult. Recent a trebuit sa conduc noaptea mai multe ore si am baut 2 energizante (clone de Red Bull). M-au tinut treaz dar nu suficient, iar efectul disparea cam la 1.30-2 ore. Aveau cam aceleasi ingrediente ca Red Bull si costau aproape la fel de mult asa ca nu erau copii proaste. Mentionez ca nu beau nici cafea, nici cola asa ca nu-s obisnuit cu cafeina. ![]() |
Posted 09 November 2007 - 00:49

Legat de redbull..efectele se vad dupa 2 ore..dar asta este decat inceputul....adevaratele efecte se vad dupa aprox 10 ore..de exemplu daca il bei la ora 20..si te culci la ora 02:00..si te scoli la 05:00...te scoli destul de odihnit si cu energie...
|
Posted 19 February 2008 - 23:57

Eu am baut red bull pentru bacu la sport si nu mai puteam de somn, nu cred ca se asimileaza asa de greu..in 10 ore.
Am vazut ca tot vorbiti de el, ce contine mai exact animal pack si cu ce ajuta ? Mie imi suna a ceva steroizi ![]() Edited by keeekeeess, 19 February 2008 - 23:58. |
Posted 13 April 2008 - 10:35

ceao. sper sa imi raspunda cineva. fac antrenament de 3 ori pe saptamana si antrenamentul consta in alergare(rezistenta si viteza) si forta imi spune cineva daca sunt bune de ceva animal pack`urile astea si daca dauneaza mai ales unei fete ? sunt considerate ca si sursa de dopping ? multumesc
![]()
Edited by ciutacu, 13 April 2008 - 14:46.
|
Posted 13 April 2008 - 14:47

Am auzit ca sunt bune, nu am incercat. Nu, nu sunt considerate ca sursa de dopping.
|
Posted 13 April 2008 - 16:01

Tu ca fata vrei sa te faci culturista? La fete nu le trebuie masa musculara, sa scape de grasime si atat. Vrei sa tragi de fiare cot la cot cu baietii?
![]() |
Posted 13 April 2008 - 18:13

Dar ce ? Fetele n-au voie sa aiba muschi ?
Edited by ciutacu, 14 April 2008 - 11:56. |
Posted 13 April 2008 - 19:58

De, unora le plac femeile musculoase, altora femeile cu grasime. Fiecare cu gusturile lui. Dar de ce sa nu traga de fiare si fetele. Si pentru cea care si-a pus intrebarea: sa stii ca nu vei ajunge asa daca iei o luna Animal Pak. Adevarul e ca fiind femeie, una e sa fi in forma, alta e sa te transformi in barbat.
|
Posted 26 October 2008 - 16:19

[quote name='calin1985' date='May 18 2007, 01:54' post='2851141']
Salut,fac sala de un an de zile,si am auzit de la diferiti prieteni ca animal pack ul este foarte eficient ce parere aveti de el,afecteaza ficatul?Multumesc [/quoPai da, este bun !da` asta depinde si de organismul tau!se poate ca pe altu sa`l ajute f mult si pe tine deloc !totul depinde de organism. daca`l iei in doza normala nu cred ca afecteaza ! |
|
Posted 03 January 2009 - 16:46

am luat si io animal pak cam vro 4 cutii fractionat adica dupa terminarea unei cutii faceam o pauza de 3 luni ,a dat rezultate mai ales la forta si rezistenta pofta de mancare etc ,sunt multumit de el .
sut aberatii ca afecteaza ficatul niste vitamine cu amino acizi (animal pak)nare cum sa afecteze ci poate este un hepato protector ajuta mai bine la refacerea parenchimului hepatic deci lusti si faceti sport nu stati la tv . ![]() |
Posted 14 May 2009 - 19:24

da, faptul ca iti coloreaza urina vine din cate stiu de la grupul de vitamine B, care sunt hidrosolubile, iar excesul este eliminat prin urina, de unde si acea culoare fosforescenta.
mi-e lene sa ma uit acum pe cutie, dar parca animal pak nu avea aminoacizi, ci doar vitamine, minerale, ginseng si ceva pt ficat. |
Posted 14 May 2009 - 20:09

Aici zice că are și amino.
Quote Amino Acid Blend . Lysine (from lactalbumin) . . . . . .....300mg . . . . ......** Methionine (from lactalbumin) . . ...500mg . . . . ......** Leucine (from lactalbumin) . . . . ....100mg . . ..... . ..** Valine (from lactalbumin) . . . . . ... .760mg . . . ..... ..** Threonine (from lactalbumin) . .. . . .48mg . . . ...... .** Glutamic Acid . . . . . . . . . . . . . . ........700mg . . . . ......** (from lactalbumin) Phenylalanine . . . . . . . . . . . . . . .......560mg . . . . ......** (from lactalbumin) Arginine (as L-arginine) . . . . . . . . . . ...2g . . . . .........** |
Posted 23 May 2009 - 20:06

Salut,fac sala de un an de zile,si am auzit de la diferiti prieteni ca animal pack ul este foarte eficient ce parere aveti de el,afecteaza ficatul?Multumesc 1.luatzi o perioada 1 pliculetz pe zi.. (1 luna 2) 2. vreo 3 sapt numa luatzi nici un pliculetz(sa vedetzio ca va simtzitzi storsi de oboseala) asta o spun din propria experienta;) ![]() 3.incepetzi sa luatzi din nou...si veti vedea ca prindetzi din nou motorashe(brrrummm bruumm zoom zomm) ![]() CAt despre afectare ficatului.....st de parere ca nu afeacteaza nik....deoarece eo iau animal-pak de vreo 1 an si nu ma doare nik... |
|
Posted 13 June 2009 - 20:07

CAt despre afectare ficatului.....st de parere ca nu afeacteaza nik....deoarece eo iau animal-pak de vreo 1 an si nu ma doare nik...
[/quote] Nu stiu cu ficatul, da ce ie mai grav e ca afecteaza creierul ![]() Mai ales daca e amidnistrat la copii mici ![]() Eu dupa doua luni ma-m oprit. |
Posted 13 June 2009 - 20:23

@booghy, la 14 ani, sigur nu te afecteaza la ficat, dar vei vedea in timp, pe la 30, 40 de ani. Cat despre exemplul tau, pare-mi-se ca Animal Pack creaza depdendenta.
|
Posted 13 June 2009 - 20:24

CAt despre afectare ficatului.....st de parere ca nu afeacteaza nik....deoarece eo iau animal-pak de vreo 1 an si nu ma doare nik... Nu stiu cu ficatul, da ce ie mai grav e ca afecteaza creierul ![]() Mai ales daca e amidnistrat la copii mici ![]() Eu dupa doua luni ma-m oprit. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users