Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung Galaxy S23 Ultra

369 degree Photography

FOOTBALL...THE IMPORTANT MATCHES ...

Samsung Galaxy S23 Ultra
 hatchback SH

FOOTBALL...TOP 10...INTERNATIONAL...

Norma de poluare Euro 7 = un nou ...

Sfat achizitie BMW E90 320D M47 i...
 Problema router wifi

anti ransomware

Robinet gaz - parti componente, r...

TikTok battle
 Protestele din Fran■a

La Scala TV

Imobil aflat in proprietatea bancii

Samsung Unpacked 2023
 

MONITOR SAMSUNG P2370HD TV

- - - - -
  • Please log in to reply
48 replies to this topic

#37
fiara13

fiara13

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 07.06.2006
Sal,
Am un P2370HD si dupa ca am ales ca tara UK imi arata ora cu doua ore in urma. Daca pun ora pe manual imi arata ora bine dar ora programelor este decalata cu doua ore. Am ales alta tara care are o diferenta de o ora. In lista de tari nu exista Romania. Stie cineva cum trebuie sa setez tara ca sa-mi arate la programele digitale ora corecta?

#38
jordao

jordao

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 222
  • Înscris: 18.11.2005
As vrea sa cumpar si eu in camera copilului acest monitor sa fie si tv .  Pe tunerul dvb-c se vede la fel de bine ca si la un tv cu aceeasi diagonala  ?  Are si tuner analog ? Pe site spune doar ca are tuner dvb-c/t.

#39
boooggy

boooggy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 23.05.2004

View Postjordao, on 12th December 2010, 20:25, said:

As vrea sa cumpar si eu in camera copilului acest monitor sa fie si tv .  Pe tunerul dvb-c se vede la fel de bine ca si la un tv cu aceeasi diagonala  ?  Are si tuner analog ? Pe site spune doar ca are tuner dvb-c/t.

are si tuner analog adica prinde toate canalele din analogic.
eu sunt foarte multumit de cum se vede pe el.

#40
aditzuBA

aditzuBA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 906
  • Înscris: 27.02.2007
pt P2470HD are cineva update`ul de firmware?????

#41
traian_stc

traian_stc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 25.06.2006

View Postfiara13, on 16th November 2010, 10:42, said:

Sal,
Am un P2370HD si dupa ca am ales ca tara UK imi arata ora cu doua ore in urma. Daca pun ora pe manual imi arata ora bine dar ora programelor este decalata cu doua ore. Am ales alta tara care are o diferenta de o ora. In lista de tari nu exista Romania. Stie cineva cum trebuie sa setez tara ca sa-mi arate la programele digitale ora corecta?
Eu am la canal digital-Altele si la canal analogic-Europa de est si am aceasi problema. Ar fi util sa ne lumioneze cineva :)

#42
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 299,916
  • Înscris: 08.10.2015

View Posttraian_stc, on 19th March 2011, 13:49, said:

Eu am la canal digital-Altele si la canal analogic-Europa de est si am aceasi problema. Ar fi util sa ne lumioneze cineva :)
Seteaza asa :
Canal digital - Spania
Canal analog - Europa de Est
De cand mi-am luat acest monitor numai asa a fost setat . Precizez ca sint abonat la UPC
MERGE PERFECT

#43
traian_stc

traian_stc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 25.06.2006
Spania este cu 2 ore inainte :(
La rds sunt...

#44
eugen2005

eugen2005

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 14.09.2005
Imi poate spune si mie cineva daca modelul P2470HD are port USB activ pentru filme, mp3 sau altele? Va intreb ca am inteles ca la LG exista acest port USB dar este numai pentru service!

Multumesc anticipat!
Eugen

#45
traian_stc

traian_stc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 25.06.2006
Deocamdata, cel putin eu, nu am gasit vreo solutie pt a vizualiza filme de pe stick..

#46
atlas3266

atlas3266

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 30.07.2009

View PostaditzuBA, on 10th January 2011, 20:48, said:

pt P2470HD are cineva update`ul de firmware?????

Da! A aparut de ceva vreme update-ul de firmware. Tocmai ce l-am facut si eu de la varianta 1004.0 la 1005.0 dar nu am observat nici o schimbare. Aici se afla update-ul

Eu am intrat in meniul de service, speram sa pot activa usb-ul pentru media player dar nu cred ca se poate. Unele televizoare au aceasta functie dezactivata. Acest televizor nu are aceasta functie deloc. Pentru a realiza asta se apasa butoanele urmatoare in mod succesiv: POWER>INFO>MENU>MUTE>POWER. In acest timp tv-ul se stinge si apoi porneste initializand meniul de service. Combinatia de butoane merge la aproape toate tv-urile SAMSUNG.

#47
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,932
  • Înscris: 15.07.2005
am si eu un 2770 hd ce setari aveti la imagine? dvi sau hdmi.?
si oare ce s-ar intampla daca daca as descarca un firmware de la alt model (de exemplu a950) si l-as instala pe divece meu 2770hd oare ar merge si portul usb ..etc:) am vazut ca exista update pt 2470hd dar pt 2770hd nu exista .cu toate ca cica nu sunt schimbari vizibile..

#48
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,586
  • Înscris: 15.07.2007

View Postdjmaxx, on 3rd March 2012, 00:13, said:

am si eu un 2770 hd ce setari aveti la imagine? dvi sau hdmi.?
si oare ce s-ar intampla daca daca as descarca un firmware de la alt model (de exemplu a950) si l-as instala pe divece meu 2770hd oare ar merge si portul usb ..etc:) am vazut ca exista update pt 2470hd dar pt 2770hd nu exista .cu toate ca cica nu sunt schimbari vizibile..
looollll

#49
ingerulol

ingerulol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 992
  • Înscris: 11.09.2006
Il am si eu de mai bine de 1 an , functioneaza impecabil atat ca monitor cat si ca TV (foarte rar si doar Nat Geo HD si Discopery) . Il am acum pe DVI , dar a fost pe HDMI (cine vrea rezolutie 1920 pe HDMI are nevoie de un cablu de buna calitate(standard 1.3, a functionat si cu 1.4 dar cu mici ajustari) si placa video Nvidia - pe ATI nu a vrut nici un ruptul capului mai sus de 1650 .

Sunt cu update-urile la zi inca din prima zi cand l-am luat , dar cumva in viitorul apropiat voi afla cum activez portul USB ca media device ... trebuie sa modific cumva ! O rescriere de soft ceva voi gasi eu - nu stiu totusi daca partea hardware il poate sustine in acest sens ..... Eu l-am luat f bine ca pret si sunt maxim de multumit ! Singura neplacere este TILT-ul doar cu + grade (adica in sus) nu si in jos (cu -) eu am biroul mai inalt decat scaunul (am un poang)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate