Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
369 degree Photography

FOOTBALL...THE IMPORTANT MATCHES ...

Samsung Galaxy S23 Ultra

hatchback SH
 FOOTBALL...TOP 10...INTERNATIONAL...

Norma de poluare Euro 7 = un nou ...

Sfat achizitie BMW E90 320D M47 i...

Problema router wifi
 anti ransomware

Robinet gaz - parti componente, r...

TikTok battle

Protestele din Fran■a
 La Scala TV

Imobil aflat in proprietatea bancii

Samsung Unpacked 2023

╬ntrebare router și wifi6
 

MONITOR SAMSUNG P2370HD TV

- - - - -
  • Please log in to reply
48 replies to this topic

#19
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005
pai semnalul pe un tv normal apare crstalin sau puricos?
daca e puricos atunci e rau, ai nevoie macar de 1 amplificator de semnal pe cablul ala sau sa discuti cu operatorul de cablu ca e slab semnalul...

#20
andrei_andyground

andrei_andyground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 07.06.2006
Pai semnalul este plin de purici. Sa inteleg ca trebuie sa i-au legatura cu operatorul de cablu sa verifice semnalul?
Dar am 2 TV-uri care merge foarte bine... le-am si scos si a ramas doar monitorul si tot semnal cu purici am.

Edited by andrei_andyground, 29 April 2010 - 17:47.


#21
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005
Pai baga mufa unuia dintre tv urile alea in monitor.
Poate bifurcatia asta cu nr3 catre LCD are o buba
Ca idee, e mult mai sensibil tunnerul decat cel al unui tv normal deci ar trebui sa se vada cel putin la fel de bine ca la celelalte tv uri.

#22
andrei_andyground

andrei_andyground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 07.06.2006
Am luat mufa unu televizor si am incercat in monitor si tot purici se vad. Imi da semnal slab sau semnal inexistent. Sa fie o problema de la monitor? Functia de monitor merge perfect si nu are nici un pixel defect pana acum :).

Edited by andrei_andyground, 29 April 2010 - 17:55.


#23
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005
mai nu stiu ce sa zic
la mine a mers din prima bine

daca bagi mufa de tv cum trebuie, poate e de la monitor dar trebuie probat si in alta parte inainte de a da un diagnostic.

#24
andrei_andyground

andrei_andyground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 07.06.2006
Ok acum ma duc la un prieten sa-l incerc si la el, dar cum se scoate piciorul acela de sticla? Se targe de el ca pare tare fragil.

#25
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005

View Postonlyone, on 3rd April 2010, 16:50, said:

Salut
Are cineva idee cum se scoate in mod corect piciorul ala din plastic transparent (cu talpa atasata) din gaura de sustinere la monitorul Samsung P2470HD ?
De intrat a intrat prin presare in monitor, dar avea niste contra cleme care acum nu il lasa sa mai iasa usor, iar acum trag de el tare de mi-e ca se rupe.
E vreo smecherie la desfacere sau pur si simplu se trage in mod "taranesc" pana iese?

Cu aceeasi problema m-am confruntat si eu
am ajuns la concluzia ca alta cale nu e in afara decat sa trag de el asa ca am tras miscand usor stanga dreapta
a iesit f greu - nu inteleg ce a fost in capul astora sa il construiasca in felul asta.

Edited by onlyone, 29 April 2010 - 18:28.


#26
andrei_andyground

andrei_andyground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 07.06.2006
Deci acum am ajuns acasa si dupa o ora de incercari tot nu prinde nici un canal. L-am incercat si la un prieten in alta zona dar degeaba. Dimineata o sa sun la magazin sa vad ei ce ma sfatuiesc. Sunt un pic dezamagit :(.

#27
nonel1980

nonel1980

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 26.09.2007
Ai incercat cu memorare automata pe Cablu/Digital&Analogic?Altfel nu are cum sa mearga.

#28
andrei_andyground

andrei_andyground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 07.06.2006

View Postnonel1980, on 1st May 2010, 21:44, said:

Ai incercat cu memorare automata pe Cablu/Digital&Analogic?Altfel nu are cum sa mearga.

Da am incercat pe Digital&Analogic si upa aceea si separat si la mine si la inca un prieten si tot timpul imi dadea numai purici. Acum astept sa vad ce zic si cei de la garantie deoarece l-am trimis vineri la ei.

#29
nonel1980

nonel1980

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 26.09.2007
Sigur ai selectat "Cablu" si nu "Antena".Daca ai selectat antena ,nu ai ce sa prinzi.

#30
andrei_andyground

andrei_andyground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 07.06.2006

View Postnonel1980, on 3rd May 2010, 23:00, said:

Sigur ai selectat "Cablu" si nu "Antena".Daca ai selectat antena ,nu ai ce sa prinzi.
Sigur sigur. :) Poate am fost eu mai ghinionist. :(

#31
andrei_andyground

andrei_andyground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 07.06.2006
Mi-a venit monitorul (Samsung P2370HD) si merge perfect... pe RDS mi-a prins 107 canale digitale si 78 analogice. Mi-au inlocuit fara nici o problema... probabil a fost un defect din fabrica. Ceea ce vreau sa va mai intreb in legatura cu el: se poate inclina putin pe spate? Am vazut in niste filmulete ca ar merge dar din cauza piciorului cere mi se pare foarte fragil imi este teama sa incerc.  :)

Filmuletul este acesta.

#32
nonel1980

nonel1980

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 26.09.2007
Se poate inclina foarte mult,nu putin.
Incearca cu incredere.

#33
andrei_andyground

andrei_andyground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 07.06.2006

View Postnonel1980, on 13th May 2010, 17:04, said:

Se poate inclina foarte mult,nu putin.
Incearca cu incredere.

Mersi l-am inclinat. Acum o sa-mi ia cateva zile sa aranjez programele dupa cum vreau si sa setez culorile. As mai avea totusi o intrebare. De ce nu prind si ProTv HD? Am prins Digi Sport HD si TVR HD dar nu si ProTv HD, trebuie sa fac ceva anume? Mersi.

#34
nonel1980

nonel1980

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 26.09.2007
Cred ca nu are in grila RCS postul Pro Tv.

#35
andrei_andyground

andrei_andyground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 07.06.2006
Mersi pentru ajutor nonel1980. Te mai deranjez cu o intrebare : cum ai setat contrastul, luminozitatea si claritatea? Sau cum imi recomanzi sa porcedez ca sa am o imagine cat mai reala? Mersi.

#36
nonel1980

nonel1980

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 26.09.2007
Eu nu am incercat sa-l reglez singur.Il am setat pe profilul Internet din MagicBright,iar ca ton de culoare pe Cald.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate