Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tehnologia DSL la Orange?

conectare navigație auto la ...

Care e pretul corect pe mp?!

Auto 200-250km/zi autostrada, fia...
 Idei noi? Ce verificam la o masin...

Încarcare acumulatori LiPo de 1,5v...

cel mai ieftin generator trifazic

Iti place sa mananci iute?
 cum il cheama pe acest SSD?

Trec ITP-ul daca am montat alt mo...

Problema mesaj supraincalzire tel...

Recuperare Cont Yahoo mail
 Legislatie ambiguua/incompatibili...

Radio Argon 1 se aude foarte incet

Nu gasesc optiunea de a afisa(nu ...

Glafuri interioare mozaic
 

MONITOR SAMSUNG P2370HD TV

- - - - -
  • Please log in to reply
48 replies to this topic

#1
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005
Vreau sa aflu daca stie si DVB-C, din cate am inteles stie DVB-T de pe aici din ce s-a mai postat, dar nu am inteles daca stie si digital de cablu
In specificatii nu am gasit sa scrie, si as vrea sa cumpar unul daca stie si digital de cablu.
Merci

#2
boooggy

boooggy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 23.05.2004
stie si dvb-c si merge fara probleme pe digi cablu

#3
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005

View Postboooggy, on 16th January 2010, 22:55, said:

stie si dvb-c si merge fara probleme pe digi cablu
merci.
esti sigur de informatia asta? ca imi bazez actul de cumparare pe ea.

#4
boooggy

boooggy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 23.05.2004
sunt sigur.
dar inainte de cumparare poti sa intrebi si pe cei de unde il cumperi.

#5
draqushorul

draqushorul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.08.2008
Eu am achizitionat de curand un 2470 HD si sunt foarte multumit de el.Are cu siguranta DVB-T,C si gasit 109 posturi.Diferenta de calitate intre digital si analogic.....e mare.Mai ales ca am gasit digi sport si eurosport HD ! Am uitat sa mentionez faptul ca am cablu rds.

#6
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,081
  • Înscris: 16.12.2006

View Postonlyone, on 17th January 2010, 05:02, said:

merci.
esti sigur de informatia asta? ca imi bazez actul de cumparare pe ea.
100% sigur  ;)

eu am P2270 HD si il folosesc pentru digitalul de la rds !

un prieten de-al meu are exact P2370 HD, de asemenea il folosesti pentru digitalul rds !

singura diferenta intre modelele P2270 HD, P2370 HD, P2470 HD, e doar de diagonala, 22 de inchi, 23 de inchi, 24 de inchi  ;)

#7
namnume

namnume

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 28.07.2009
Salutare. Detin P2770HD
A incercat cineva noul firmware-KOREAN pt acest LCD?
http://www.samsung.c...e...M&language=

#8
nick53

nick53

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 177
  • Înscris: 15.05.2009
Stie cineva cum se aranjeaza si salveaza manual programele in ordinea pe care o doresc eu, ca eu nu i-am dat de cap.. Samsung 2370HD, scanare automata. Stima

#9
nonel1980

nonel1980

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 26.09.2007
Fav.CH de pe telecomanda,dai sageata stanga si te duci sus la toate canalele,sageata dreapta si apesi pe butonul Tools de pe telecomanda.Acolo o sa ai optiunea "editare numar canal".Bagi numarul dorit si treci la urmatorul canal.Eu asa am facut dar am doar cele 11 programe digitale.Nu stiu daca merge daca ai memorat si alte canale de pe cablu de exemplu.
Spor la treaba.

#10
nick53

nick53

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 177
  • Înscris: 15.05.2009
Multumesc Nonel 1980, voi incerca in weekend.

Edited by nick53, 26 February 2010 - 07:22.


#11
Gran_Torino

Gran_Torino

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,114
  • Înscris: 21.02.2009

View Postboooggy, on 17th January 2010, 03:55, said:

stie si dvb-c si merge fara probleme pe digi cablu

Salut,
Samsung p2770 Full HD se afla in aceeasi situatie?
Pentru achizionare tv pentru un amic:
http://www.emag.ro/m...0HD-LS27EMDKUEN
Acest model este TV si/sau monitor?
Doreste TV strict 66 cm diagonala, pentru ca nu are casa pentru un tv de 82 cm, iar acest model i s-a parut ca este ok la acest pret, pentru ca are si FullHD.
Multumesc.

Edited by Gran_Torino, 26 February 2010 - 07:50.


#12
Osiris1394

Osiris1394

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 269
  • Înscris: 10.02.2007
Prietenul tau nu are dreptate. Un 82 de cm se va potrivi perfect intr-un dormitor sau intr-o camera de mici dimensiuni. Va regreta ca a cumparat doar unul de 66, deoarece se va obisnui rapid cu el.

#13
namnume

namnume

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 28.07.2009

View PostGran_Torino, on 26th February 2010, 07:49, said:

Salut,
Samsung p2770 Full HD se afla in aceeasi situatie?
Pentru achizionare tv pentru un amic:
http://www.emag.ro/m...0HD-LS27EMDKUEN
Acest model este TV si/sau monitor?
Doreste TV strict 66 cm diagonala, pentru ca nu are casa pentru un tv de 82 cm, iar acest model i s-a parut ca este ok la acest pret, pentru ca are si FullHD.
Multumesc.

Scuze, dar nu vreau sa fiu rau! daca "prietenul" tine la ochii lui si vrea sa se uite la un film cap-coada fara sa-l doara ochii; ii recomand un LCD de 26" sau 27" - suficient pt o camera de 5 pe 4. Sau ignorati ce am scris aici si mergeti la un DOMO si vedeti ce recomandari primiti eu asa am procedat. Vorbesc din experienta mai detin un 32B651. Bafta.

Edited by namnume, 09 March 2010 - 10:44.


#14
vimann

vimann

    Feed on Tragedy

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,565
  • Înscris: 06.07.2005

View Postnamnume, on 9th March 2010, 10:41, said:

Scuze, dar nu vreau sa fiu rau! daca "prietenul" tine la ochii lui si vrea sa se uite la un film cap-coada fara sa-l doara ochii; ii recomand un LCD de 26" sau 27" - suficient pt o camera de 5 pe 4. Sau ignorati ce am scris aici si mergeti la un DOMO si vedeti ce recomandari primiti eu asa am procedat. Vorbesc din experienta mai detin un 32B651. Bafta.

Mergeti la un DOMO haha  :roflmaofast: Sau "haremul incompetentei"

#15
djfirefly

djfirefly

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 15.02.2010
Am achiziționat de curând un monitor Samsung P2470HD cu tunere DVB-T/C, full HD.
Operator de cablu-AKTA, în Balotești (Ilfov). Am făcut mai multe scanări (setup pe toate țările disponibile) ale programelor.
Rezultatul a fost unul dezamăgitor: 44 canale analogice și 55 canale DTV care nu pot
fi vizionate deoarece SEMNALUL ESTE DEMODULAT! Nu reușesc să-mi dau seama ce
se întâmplă! Mufa USB de service poate avea și alte utilizări?
Vă rog, aștept sfaturile celor mai cu experiență decât mine!

#16
andrei_andyground

andrei_andyground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 07.06.2006
Salut. Tocmai ce am achizitionat si eu un LCD Samsnung P2370HD si nu reusesc sa prind nici un canal (am acblu de la RCS). Ma puteti ajuta si pe mine cu cateva sfaturi? Mersi.

#17
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005

View Postdjfirefly, on 16th March 2010, 23:16, said:

Rezultatul a fost unul dezamăgitor: 44 canale analogice și 55 canale DTV care nu pot
fi vizionate deoarece SEMNALUL ESTE DEMODULAT! Nu reușesc să-mi dau seama ce
Hai ca iti zic eu - nu ai cum sa fi dezamagit de monitor ca este f bun dar vina e a operatoruli de cablu:
canalele digitale sunt CODATE de furnizorul tau de cablu de aia apare semnal demodulat.
Am si eu tot 2470HD la RCS dar RCS nu codeaza canalele - cu exceptia catorva la care apare tot asa semnal demodulat

@andrei
trebuie sa dai scanare la programe - evident bagi mufa de antena si dai scanare automata pe digital sau pe digital si analogic.
La rcs canalele digitale sunt la liber pe retea.

#18
andrei_andyground

andrei_andyground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 07.06.2006
onlyone mersi pentru raspuns, dar la tara trebuie sa aleg ceva anume, deoarece pe digital am ales Spania si pe analog europa de vest si imi dadea semnal slab sau lipsa semnal si ma chinui de cateva ore bune sa prind macar un post pe el... e chiar nervanta situatia... daca mai ai vreun sfat as fi recunoscator... mersi.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate