Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Eroare laptop Dell

Radio Orange Sport

Condensator motor electric

Curatare de mucegai masina de spa...
 Protejare pardoseala in timpul am...

Cuptor electric 3600W, priza si s...

Sfat achizitie indoor cyicling sp...

Completarea unui citat "... i...
 Formula excel in functie de Max

achizitie p20 pro

sonerie usa contact magnetic

La multi ani @SorinGT!
 Masina topaie/se balangane cu amo...

Poti sa te plimbi cu drona la deal?

Raiffeisen Digital Bank

Kyocera Ecosys FS-C2626MFP culori...

problema mouse

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

robert810

robert810

Junior Member

• Grup: Members
va salut imi cer scuze daca am postat la sectiunea gresita

Azi mi-am cumparat un mouse a4tech x7 gaming  optic/USB nou dar imi face probleme in jok [COUNTER-STRIKE]  se blocheaza cateodata incerc sa dau de el stanga dreapta si ramane blocat cateva secunde iar cant trag si iau mana de pe mouse el mai trage inca 2-3 cartuse.Am si mouse-pad special pentru mousi optici dar degeaba am mai multe spati pt USB si in spatele unitati si in fata am incercat in toate pozitile la fel. Acum 2 luni mi-am cumparat un nou mouse de gaming care a mers perfect 2-3 sapt si dupaia intampinam aceiasi problema !! DE LA CE SA FIE ???? Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca stiti.Multumesc

vladone1

vladone1

Junior Member

• Grup: Members

View Postrobert810, on 15th January 2010, 18:55, said:

va salut imi cer scuze daca am postat la sectiunea gresita

Azi mi-am cumparat un mouse a4tech x7 gaming  optic/USB nou dar imi face probleme in jok [COUNTER-STRIKE]  se blocheaza cateodata incerc sa dau de el stanga dreapta si ramane blocat cateva secunde iar cant trag si iau mana de pe mouse el mai trage inca 2-3 cartuse.Am si mouse-pad special pentru mousi optici dar degeaba am mai multe spati pt USB si in spatele unitati si in fata am incercat in toate pozitile la fel. Acum 2 luni mi-am cumparat un nou mouse de gaming care a mers perfect 2-3 sapt si dupaia intampinam aceiasi problema !! DE LA CE SA FIE ???? Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca stiti.Multumesc
Ai incercat si cu un adaptor USB to PS/2 ?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate