Paznicul Moscovei
Last Updated: Jan 18 2010 22:39, Started by
kirux
, Jan 14 2010 23:58
·
0

Posted 14 January 2010 - 23:58

Nu stiu cat de nou este subiectul, insa multe informatii despre acesti molosi nu se stiu... cel putin in Romania! Sunt putini crescatori care se ocupa de acesti caini si multi doritori care nu prea stiu despre ce este vorba. Eu stiu doar atat... ca aceasta rasa ar fi recunoscuta de peste 15 ani (pana acum 3 luni n-am auzit de ea!) si ca este imbinarea celor doua rase de molosi, caucazian si saint-barnard... desigur o incrucisare reusita. Sunt posesoarea unui exemplar de 5 luni, care are 32 kg, superb, afectuos, poate prea prietenos, care a imprumutat din figura caucazianului si din firea saint-bernard-ului. Inainte de vi-l prezenta, poate reuseste cineva sa afle mai multe (nu va chinuiti cu site-ul maghiar tradus ca pe acela l-am ,,fumat" de mult!
Attached Files |
Posted 15 January 2010 - 00:24

Nu stiu cat de nou este subiectul, insa multe informatii despre acesti molosi nu se stiu... cel putin in Romania! Sunt putini crescatori care se ocupa de acesti caini si multi doritori care nu prea stiu despre ce este vorba. Eu stiu doar atat... ca aceasta rasa ar fi recunoscuta de peste 15 ani (pana acum 3 luni n-am auzit de ea!) si ca este imbinarea celor doua rase de molosi, caucazian si saint-barnard... desigur o incrucisare reusita. Sunt posesoarea unui exemplar de 5 luni, care are 32 kg, superb, afectuos, poate prea prietenos, care a imprumutat din figura caucazianului si din firea saint-bernard-ului. Inainte de vi-l prezenta, poate reuseste cineva sa afle mai multe (nu va chinuiti cu site-ul maghiar tradus ca pe acela l-am ,,fumat" de mult! dar na ce nu face omu pr bani..... |
Posted 15 January 2010 - 08:35

Destul de frumoasa rasa , dar mai bine nu ii imperecheau .
|
Posted 17 January 2010 - 00:22

:))=))
ce draci de amiaza e cainele asta? sincer, arata ca naiba cu ureechile cupate sigur nu e vre-un maidanez un pic tunat? |
Posted 18 January 2010 - 22:39

Cățelușul tău este simpatic ce e drept, însă în niciun caz nu face parte din rasa Moscovscaia Storojevaia (Câine de Pază Moscovit). Un pui din această rasă arată așa:
[ http://images02.olx.ru/ui/2/66/58/22745858_1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Acesta este un exemplar adult: [ http://www.konura.info/foto/mstor.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Puiul tău seamănă mai degrabă cu un caucazian. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users