Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
WTF !Comunicare cu animale mo...

Convertit sistem de navigați...

Nu am sunet pe hdmi

Întrebare alunita
 Schimbare tabla acoperis

Trotineta Bolt cu reducere de 3 lei

Aragaz cu plita pe gaz si cuptor ...

Cablu FFC
 Poco F6/F6 Pro

Scurgere catre hazna

De la 24V la 5V DC?

Deducere TVA
 Open WRT nu sincronizeaza ceasul ...

salariu plafonat

sistem actionare electrica pentru...

Sfaturi achizitie auto ~10k€
 

Cum sa-ti instalezi singur firmware symbian[Tutorial]

- - - - -
  • Please log in to reply
221 replies to this topic

#37
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008
@ccb, scrie clar in tuto'....descarca si instaleaza firmware.
Deci , doar il instalezi.
Stie el unde sa se bage ca sa poti face update.
Numai bine!!!

#38
ccb

ccb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 406
  • Înscris: 20.09.2008
Rezolvat!  :thumbup: Multumesc f mult de sfaturi @kaloom, @Hider141
Restul e bere...  :peacefingers:

LE: inca ceva, ce am ales eu (aveam 3 optiuni) nu contine limba romana. As putea sa instalez pe rand si celelalte 2 versiuni disponibile in speranta ca vreuna contine si lb romana in meniu?
Multumesc inca o data!

Edited by ccb, 20 February 2010 - 15:02.


#39
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008
Inainte schimbi product code ptr limba romana, apoi reinstalezi firmware si-l vei avea si in lb romana.

#40
whiteboy

whiteboy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 927
  • Înscris: 18.12.2007
nu urca cineva phoenix pe alt host?
eu nu pot descarca de pe rapidshare :(
thanks!

#41
whiteboy

whiteboy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 927
  • Înscris: 18.12.2007
Gata, am reusit.
Multam` de tutorial! :D

#42
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008
Pentru putin.

#43
ianacosti

ianacosti

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 107
  • Înscris: 08.05.2006
Gata, am fost la service si pentru 40 ron mi-au
inviat telefonul E65.

I-am luat o baterie de N95 de 1200 mAh dar ma tine mai putin
ca cea de 950mAh.

Telefonul o recunoaste si Phoenixul la fel, ma gandesc ca trebuie sa mai treaca cateva cicluri
ca sa tina mai mult, bateria fiind noua.

Intrebarea mea e: A reusit cineva sa intre cu Phoenix la Energy management?
Pentru ca bateria nu e calibrata, Phoenix imi arata consum din ea de 80mA
dar in realitate consumul e 25 mA.

#44
maricelstan

maricelstan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 548
  • Înscris: 17.01.2010
cum este mai bine, sa-i fac update cu phoenix sau cu nokia software updater?

#45
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008
Phoenix este o alternativa pentru atunci cand NSU nu ofera ultima varianta de firmware.
Daca NSU iti ofera actualizarea,recomand sa o faci cu acea aplicatie.

#46
maricelstan

maricelstan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 548
  • Înscris: 17.01.2010
in schimb cu phoenix poti sa-ti bagi o versiune mai veche

#47
Purificatorul

Purificatorul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 18.02.2010

View Postkaloom, on 14th January 2010, 22:57, said:

In continuare va voi arata cum se poate instala firmware pe un terminal Nokia.
Citeste bine,urmeaza pasii indicati si trebuie sa-ti dai seama ca actualizarea de firmware este un risc pe care ti-l asumi tu, deci...nu raspund de eventualele daune pe care le poti produce terminalului.
Ca sa nu intampini probleme te rog sa te asiguri ca:
-terminalul are bateria incarcata.
-sistemul operativ nu-ti va crea probleme pe durata actualizarii(windows-ul pe care il folosesti).
-ai instalat ultima versiune OVI.
-ai cablul USB.
La fel, si o pana de curent iti poate lasa terminalul numai bun de dus la un service NOKIA.Dar avand garantie .... se rezolva.
Poti lasa cartela sim si cardul de memorie in telefon, acestea neavand nici o influenta negativa.

Daca ai verificat toate acestea si este totul Ok....poti incepe.

*Descarca si instaleaza PHOENIX

[ http://i48.tinypic.com/2emefxt.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

*Descarca si instaleaza Firmware (click BB5suport,alegi terminalul tau si descarci ultima versiune).
Varianta europeana necesara pentru firmware este EMEA.
Firmware-le este doar demonstrativ, adica:
Poti instala doar un firmware pentru terminalul tau.
Am spus ca este demonstrativ , fiindca am luat ca exemplu terminalul nokia 5800xm.
Deci daca ai un N95 , iti trebuie un firmware pentru acest terminal ,nicidecum cel folosit de mine in tutorial.

*Porneste Phoenix si conecteaza terminalul la Pc.
[ http://i49.tinypic.com/2ykkkth.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

*Acum vom crea o conexiune intre terminal si aplicatia Phoenix
[ http://i46.tinypic.com/2r3b05i.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

*Alege o noua conexiune
[ http://i45.tinypic.com/rqvpet.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

*Alege ''usb'', apoi click pe ''siguiente''
[ http://i48.tinypic.com/2w7r9sj.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

*Asteapta sa scaneze apoi click ''siguiente''
[ http://i46.tinypic.com/1zmnipd.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

*Finalizare alegere conexiune.
[ http://i50.tinypic.com/2ls8wm8.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

*Daca va apare asa ceva, click si acceptati.
[ http://i46.tinypic.com/npfcz4.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

*Aplica si inchide
[ http://i50.tinypic.com/2uo3z80.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

*Acum scaneaza terminalul conectat
[ http://i45.tinypic.com/iedykg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

*Acum vine partea mai interesanta, pregatirea programului pentru a updatarea terminalului
[ http://i48.tinypic.com/n1fbix.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

*Alegem aceasta optiune pentru a incepe update de firmware
[ http://i45.tinypic.com/2n9lso8.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

*Acum alege limba favorita
[ http://i45.tinypic.com/2n9lso8.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

*Aici ai variante de firmware ce contin limba romana.Poti alege si culoarea.
[ http://i45.tinypic.com/2agkjsh.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

*Click acum pe ''Restore User Product'',terminalul incepe sa se actualizeze.
Pe toata durata actualizarii nu scoate cablul usb si nu umbla la telefon , altfel risti sa ramai fara telefon.
Doar la un service Nokia ti-l poate reanvia.
[ http://i47.tinypic.com/2l9occ5.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sper sa va fie de folos si....
Numai bine!!!

Cu ce te ajuta daca ai un firmware mai avansat?...sau chiar ultima versiune...

#48
whiteboy

whiteboy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 927
  • Înscris: 18.12.2007
merge mai bine telefonul (cica) si sunt reparate unele bug-uri...
eu pe E63 nu puteam da copy/paste la 300 acuma la 400 merge tot!

#49
razvy79rzv

razvy79rzv

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 25.01.2007
Salutare domnilor...
Am un nokia 2730 classic, branuit vodafone, avea soft v7.70.
Am schimbat product code in 0585004 si am facut update la firmware v9.41 cu NSU si nu am scapat de logo-ul vodafone(logo ce apare dupa logo-ul nokia, cel cu mainile) si vodafone live.
Am incercat si cu phoenix cu firmware-ul 0585004: RM-578 EURO_EE_BLACK_LATIN_ROMANIA din fisierul rm578_CareDP_4.0_NDT_09.41_2730.exe luat de pe blue-nokia.com parca. Nicio sansa de izbanda, branduiala e tot pe telefonul meu...
Am atasat si o poza cu phone info din phoenix.

Cum pot sa scap totusi de aceasta branduiala vodafone(logo, vodafone live)? Ce nu am facut corect? Se poate si decoda telefonul cu phoenix sa mearga si alta cartela?

Si inca ceva...ce face acel buton "Refurbish" de sub "Restore User Produc" din ultima poza a tutorialului?

Multumesc anticipat, Razvan.

Attached Files



#50
whiteboy

whiteboy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 927
  • Înscris: 18.12.2007
salut Razvan :) incearca sa pui cu Phoenix versiunea de firmware din Rusia sau Israel! sunt sanse sa mearga, asa am facut la N70 Black brand TIM IT si a mers

#51
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,882
  • Înscris: 06.01.2008

View Postrazvy79rzv, on 27th February 2010, 01:21, said:

...Si inca ceva...ce face acel buton "Refurbish" de sub "Restore User Product" din ultima poza a tutorialului?

Multumesc anticipat, Razvan.
Acel buton se foloseste atunci cand trebuie sa faci "dead phone usb flashing", adica atunci cand telefonul nu mai vrea sa porneasca din cauza unei teme busite instalate in memoria telefonului, sau faci update de soft cu NSU si se ia curentul exact in momentul respectiv (asta in cazul in care nu folosesti un notebook pentru ca sa faci update-ul de soft).

Si acum vreau sa va-ntreb daca m-ar costa mult un mt box pentru 5800 si cablu fbus, sau eventual un fls-5 si daca unul dintre acestea doua e de-ajuns in cazul in care nu merge flashuit telefonul doar cu cablul de date din pachet. Pentru ca acasa am incercat sa-l flashuiesc saptamana trecuta cand nu mai vroia sa porneasca, dar nicicum nu ajungea la pasul cu afisarea ecranului "Local mode", insa la un service l-au facut fara probleme in mai putin de o ora.

Edited by Hider141, 27 February 2010 - 15:31.


#52
flowrent

flowrent

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,171
  • Înscris: 09.07.2005
Am un N73 Music de la munca ,este branduit Vodafone . As vrea sa-i fac un backup al rom-ului , atunci cand il returnez sa nu-si dea seama nimeni ca l-am resoftat . Se poate cu Phoenix ?

#53
razvy79rzv

razvy79rzv

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 25.01.2007

View Postwhiteboy, on 27th February 2010, 11:06, said:

salut Razvan :) incearca sa pui cu Phoenix versiunea de firmware din Rusia sau Israel! sunt sanse sa mearga, asa am facut la N70 Black brand TIM IT si a mers
Am facut update cu "0585007: RM-578 EURO_ER_BLACK_HEBREW_ISRAEL" si cu "0585006: RM-578 EURO_EK_BLACK_RUSCY_BULGARIA"...Nu am scapat decat de liba Romana, branduiala vodafone tot nu a disparut de pe telefon. Eu unul nu mai inteleg nimic, mai am un tel nokia 6500 slide si la ala am schimbat product code, am facut update cu NSU si am scapat simplu de branduiala, dar acest nokia 2730 classic nu se lasa deloc debranduit.

Mai are careva vreo idee cum sa scap de branduiala?

Numai bine.

#54
maricelstan

maricelstan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 548
  • Înscris: 17.01.2010
nu cumva telefonul este codat pe vodafone?

Edited by maricelstan, 28 February 2010 - 13:22.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate