Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Baza de date cu imagini pe bani

Robotul martian european, revigor...

Geoana: „Sistemul de vot es...

Imprimare mai multe pagini intr-o...
 trebuie sa depun declaratie unica...

Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...
 ce fel de activitate intretinere ...

Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.
 Kit AC contine brate Unitatea ext...

Smart Switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea
 

Schimba product code cu NSS[Tutorial]

- - - - -
  • Please log in to reply
69 replies to this topic

#37
voodoo1

voodoo1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 08.04.2009

View Postwhiteboy, on 22nd February 2010, 15:59, said:

stiu chestia asta de mult timp, inca un lucru care e bine de stiut ar fi ca dupa ce schimbi product code-ul sa fac Update la soft cu "Nokia Software Updater", mie unul nu imi gaseste nici un telefon cu versiunile 7+ de PC Suite, de aceea folosesc PC Suite 6.

acuma am o intrebare pentru cunoscatori, probabil multi s-au confruntat cu ea, unii poate au deslusit-o.
Am un N70(Branded TIM IT), am incercat sa ii schimb product code-ul, am reusit, dar cand dau Update cu Nokia software updater spune ca am deja ultima versiune de soft.
vreo idee ceva?
-de ce win ai?
-foarte simplu dupa mine in caz ca este asa product code pe care lai pus este cel ptr ultima vers si de asta iti apare:P

#38
whiteboy

whiteboy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 927
  • Înscris: 18.12.2007
am incercat 50+ product code-uri, pana la urma am luat firmwareul si l-am instalat :)

#39
dorin12ro

dorin12ro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 02.11.2006

View Postkaloom, on 6th February 2010, 22:09, said:

Ar trebui sa-ti mearga.
Dezinstaleaza acel pc-suite si descarca ultima versiune, apoi reinstaleaza.
Reinstaleaza si NSS.
salutare,
am incercat si eu sa imi fac update la nokia e 52 si nu merge
imi da eroare
nu pot instala drivere pt nss, ma dispera
la pasul cu scanarea imi da eroare
cred ca dau de pamant cu telu asta.
am incercat TOTI pasi de 100 de ori si nimik
asta e, o-i fi eu mai prostovan

#40
voodoo1

voodoo1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 08.04.2009

View Postdorin12ro, on 9th March 2010, 23:30, said:

salutare,
am incercat si eu sa imi fac update la nokia e 52 si nu merge
imi da eroare
nu pot instala drivere pt nss, ma dispera
la pasul cu scanarea imi da eroare
cred ca dau de pamant cu telu asta.
am incercat TOTI pasi de 100 de ori si nimik
asta e, o-i fi eu mai prostovan
Daca ai fct asa cum sta scris in acei pasi la inceput si ai citit si restul msajelor, credema ca nu are cum sa nuti reuseasca dar daca tot nuti mere da un restart dupa ce ai instalat din nou progr (NSU si NSS) cu antiv oprit si dc nici asa nu a mers atunci in ziua respectiva numai incerca ci incearca in urmatoare zi, eu asa am fct dupa ce era sa dau si eu cu a meu de pamant si cnd a 2 zi am zis hai sa incerc uite ca a mers:P.
Nuj dc face aceste probleme programu sau ceo fi el de nu iti recunoaste din prima:-??
Bafta

#41
Al3csutzul

Al3csutzul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,833
  • Înscris: 19.07.2006
tot cu un telefon de pe TIM am fauct update la soft cu ultima versiune dar fara sa schimb product codul original si tot versiune de TIM am..!acuma daca schimb un cod pentru romania si fac reinstalare mi`o face in romana sau tot in TIM?

#42
voodoo1

voodoo1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 08.04.2009

View PostAl3csutzul, on 15th March 2010, 16:05, said:

tot cu un telefon de pe TIM am fauct update la soft cu ultima versiune dar fara sa schimb product codul original si tot versiune de TIM am..!acuma daca schimb un cod pentru romania si fac reinstalare mi`o face in romana sau tot in TIM?
daca ii pui un cod ptr limba rom cu siguranta nu o sa mai fie pe TIM ci il debrandeaza;)cred nu stiu sg:-??

#43
floryn_99

floryn_99

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 26.03.2010
Salut
Am incercat sa conectez si eu tel (E51)cu Nemesis Service Suite, insa nu reusesc in niciun fel sa-l si scanez...
La device info imi apare totul in regula, dar in momentul cand selectez Phone info si dau Scan imi apare error (exact ca la colegul voodoo1)...am reinstalat ultima versiune de Pc Suite si NSS dar la fel ...:(
Sa fie de vina windows-ul?Am Sp3...

Edited by floryn_99, 26 March 2010 - 18:09.


#44
mario06bz2007

mario06bz2007

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 26.03.2010
help-me........cum pot introduce un product code pt romana0557388 nokia6210 navigator ca degeaba mi-l scrie nemesis k atunci cand incerc upgradeul cu NSU imi spune ca am ultima varianta de software care la randul lui a fost tot de mine upgradat dar numai cu coduri ce nu au romana...help ..pleaseSalut

Edited by mario06bz2007, 30 March 2010 - 01:06.


#45
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008
Incearca cu alt product code.

#46
voodoo1

voodoo1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 08.04.2009

View Postfloryn_99, on 26th March 2010, 18:08, said:

Salut
Am incercat sa conectez si eu tel (E51)cu Nemesis Service Suite, insa nu reusesc in niciun fel sa-l si scanez...
La device info imi apare totul in regula, dar in momentul cand selectez Phone info si dau Scan imi apare error (exact ca la colegul voodoo1)...am reinstalat ultima versiune de Pc Suite si NSS dar la fel ...:(
Sa fie de vina windows-ul?Am Sp3...
posibil sa fie si asta dar incearca sa reinstalezi ambele programe si sa fie antivirusul inchis si dc tot nu fct atunci incearca a doua zi sa-l conectezi, ca asa am patit si io si a mers.

Edited by voodoo1, 19 April 2010 - 12:02.


#47
cetone

cetone

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 19.01.2010
mie tot nu imi merge.nu stiu ce are

e buna versiunea de pc suite 7.1.40.0 ?

#48
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008
Nu stiu care e ultima versiune fiindca eu folosesc OVI.
Incearca sa reinstalezi.

#49
cetone

cetone

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 19.01.2010
am incercat si cu OVI si tot nu merge:(

#50
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008
Incearca pe alt Pc.

#51
lucky_alex20

lucky_alex20

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 29.09.2007

View Postkaloom, on 10th May 2010, 15:31, said:

Incearca pe alt Pc.
salutare...am facut totul ca in tutorial..a mers perfect...am schimbat, dar in NSU nu s-a schimbat nimic..nok 6233

#52
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008
Daca read ai sa vezi si schimbarea.

#53
lucky_alex20

lucky_alex20

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 29.09.2007

View Postkaloom, on 24th May 2010, 14:32, said:

Daca read ai sa vezi si schimbarea.
am dat...poate nu m-am exprimat corect... In NSS imi merge perfect, imi face scrierea fara problema
la nokia update nu se schimba nimic.

#54
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008
Daca ai reinstalat firmware trebuie sa-ti apara optiunea de a seta alta limba.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate