Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Poco X6 Pro vs OnePlus Nord 3

Lirapay

Durata maxima video in Google Pho...

Deschidere fisiere docx si poze s...
 Motivare hotarare

Server local disponibil pe re5...

Vizualizare site-uri in cache

Toate site-urile PROTV down
 Obtinere gratuitati Legea 189/2000

La mulți ani @BlueKing-69!

suspectez un switch ca are probleme

Poate cineva sa imi indice de ce ...
 Votați-l pe Cap de Porc

Igienizare teren Bucuresti

Pompa submersibila-Pornire/Oprire

Streamer Logitech squeezebox duet
 

Schimba product code cu NSS[Tutorial]

- - - - -
  • Please log in to reply
69 replies to this topic

#19
voodoo1

voodoo1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 08.04.2009

View Postkaloom, on 5th February 2010, 22:44, said:

Ai instalat vreo versiune de pc suite sau ovi?
Ce win folosesti?
am instalat nokia pc suite si am win xp sp2?

Edited by voodoo1, 06 February 2010 - 20:33.


#20
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postvoodoo1, on 6th February 2010, 19:32, said:

am instalat nokia pc suite si am win xp sp2?
Ar trebui sa-ti mearga.
Dezinstaleaza acel pc-suite si descarca ultima versiune, apoi reinstaleaza.
Reinstaleaza si NSS.

#21
voodoo1

voodoo1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 08.04.2009

View Postkaloom, on 6th February 2010, 22:09, said:

Ar trebui sa-ti mearga.
Dezinstaleaza acel pc-suite si descarca ultima versiune, apoi reinstaleaza.
Reinstaleaza si NSS.
merge;)ms mult

#22
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008
Pentru putin...
Numai bine!!!

#23
voodoo1

voodoo1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 08.04.2009
Am reusit din prima dupa ce leam dezinstalat nokia pc suite si nss am facut update de firmware si codul folosit l-am luat din lista asta : http://davinciteam.e...s-firmware.html iar versiunele telefonului sunt : http://davinciteam.e...k_en_index.html si am pus pe ultima 35.0.002 si am ales russian e bun?Tu care l-ai ales?

#24
voodoo1

voodoo1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 08.04.2009
cum pot sa scap de o tema instalata in memoria tel dar numai am kitu mai pot sa scap de ea:-/ ?
daca numai incercam asa cum ai zis u mai ca dadeam 35 de ron ptr asta;)ms mult mult de tot;)

#25
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postvoodoo1, on 7th February 2010, 19:38, said:

cum pot sa scap de o tema instalata in memoria tel dar numai am kitu mai pot sa scap de ea:-/ ?
daca numai incercam asa cum ai zis u mai ca dadeam 35 de ron ptr asta;)ms mult mult de tot;)
Urmeaza ruta: menu/setari/manager aplicatii/aplicatii instalate/tema(aici cauti tema pe care vrei s-o dezinstalezi)/optiuni/dezinstalare.
Asta e tot.
Numai bine!!!

#26
LordRevan

LordRevan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,478
  • Înscris: 10.12.2007
Dupa pasul 6, imi da mesajul Scan for product... Error. Mentionez ca am ultima versiune de Nokia PC Suite luata de pe site acum 2-3 zile, Win 7 x64. La instalarea aplicatiei NSS, am bifat optiunea Virtual USB Device. Rog ajutor :D

#27
voodoo1

voodoo1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 08.04.2009

View PostLordRevan, on 15th February 2010, 18:07, said:

Dupa pasul 6, imi da mesajul Scan for product... Error. Mentionez ca am ultima versiune de Nokia PC Suite luata de pe site acum 2-3 zile, Win 7 x64. La instalarea aplicatiei NSS, am bifat optiunea Virtual USB Device. Rog ajutor :D
incearca sa dezinstalezi pc suite si nemesis iar cand le instal din nou dezactiveaza antivirusul si daca nu merge niki asa atunci deconecteaza telu si conecteazal la loc si tre sa functioneze. bafta

#28
LordRevan

LordRevan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,478
  • Înscris: 10.12.2007

View Postvoodoo1, on 15th February 2010, 19:41, said:

incearca sa dezinstalezi pc suite si nemesis iar cand le instal din nou dezactiveaza antivirusul si daca nu merge niki asa atunci deconecteaza telu si conecteazal la loc si tre sa functioneze. bafta

Am facut asa cum mi-ai zis, iar dupa un restart al telefonului mi-a mers. Mersi frumos!

#29
voodoo1

voodoo1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 08.04.2009

View PostLordRevan, on 16th February 2010, 11:11, said:

Am facut asa cum mi-ai zis, iar dupa un restart al telefonului mi-a mers. Mersi frumos!
Numai bine;)

#30
LordRevan

LordRevan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,478
  • Înscris: 10.12.2007
Vreau sa schimb sin nou prodcut code-ul pentru ca cel pe care l-am acum nu este si pentru limba romana, dar dupa acel pas fatal 6 :D, imi da eroare. Trebuie sa stau oarasi si sa reinstalez plicatiile NSS si PC Suite? AM incercat si restart la telefon, dar degeaba

#31
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View PostLordRevan, on 18th February 2010, 19:55, said:

Vreau sa schimb sin nou prodcut code-ul pentru ca cel pe care l-am acum nu este si pentru limba romana, dar dupa acel pas fatal 6 :D, imi da eroare. Trebuie sa stau oarasi si sa reinstalez plicatiile NSS si PC Suite? AM incercat si restart la telefon, dar degeaba
PcSuite sau OVI, ultima versiune de pe site oficial Nokia.
Reinstaleaza si apoi incearca.

#32
LordRevan

LordRevan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,478
  • Înscris: 10.12.2007
Am ultima versiune de PC Suite. O reinstalez atat pe aceasta, cat si NSS, cu antivirusul oprit?

#33
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008
Da.

#34
nepotzelu2008

nepotzelu2008

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 19.02.2010

View Postkaloom, on 14th January 2010, 21:03, said:

Ai nevoie sa-ti schimbi product code si nu sti cum?
Ai auzit ca schimband product code , poti avea limba romana in propriul tau terminal si nu sti cum sa faci?
Vroiai un tutorial unde ti se explica pas cu pas si sa contina si imagini?
Nimic mai simplu.........
Urmeaza pasii de mai jos.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Descarca NSS-Nemesis Service Suite

[ http://i49.tinypic.com/k33fh3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

2. Instaleaza-l in Pc.

3. Initiaza aplicatia NSS

[ http://i49.tinypic.com/29pephd.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

4. Aplicatia este initiata

[ http://i49.tinypic.com/14e2wxv.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

5. Se poate vedea ca terminalul este pregatit , asa ca da click pe phone info

[ http://i47.tinypic.com/2qjlmrk.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

6. Terminalul este conectat si urmeaza scanarea acestuia.Click pe scan.

[ http://i47.tinypic.com/b6d4bq.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

7. Dupa cum se poate observa scanarea este realizata, iar acum vei cunoaste ce product code are terminalul tau.
    Deci click la casuta ''enable'' , apoi ''read''

[ http://i46.tinypic.com/2d9be3b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

8. Acum poti schimba product code alegand altul , nu trebuie decat copiat in casuta (vezi foto) iar apoi click pe ''write''.
   Astepti cateva secunde si totul e gata.

[ http://i48.tinypic.com/jt5iiq.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Daca vrei sa verifici corectitudinea datelor (product code) scrise poti repeta pasul 7.

Sper sa va fie de folos si.....
Numai bine!!!
salut.dar as vrea sa stiu daca poti schimba softul la n95 si inca ceva:nu merge sa schimbi in limba romana!!!!

#35
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008
Da,  se poate.
Si limba romana se poate.

#36
whiteboy

whiteboy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 927
  • Înscris: 18.12.2007
stiu chestia asta de mult timp, inca un lucru care e bine de stiut ar fi ca dupa ce schimbi product code-ul sa fac Update la soft cu "Nokia Software Updater", mie unul nu imi gaseste nici un telefon cu versiunile 7+ de PC Suite, de aceea folosesc PC Suite 6.

acuma am o intrebare pentru cunoscatori, probabil multi s-au confruntat cu ea, unii poate au deslusit-o.
Am un N70(Branded TIM IT), am incercat sa ii schimb product code-ul, am reusit, dar cand dau Update cu Nokia software updater spune ca am deja ultima versiune de soft.
vreo idee ceva?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate