![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Router edimax 6225n nu se conecteaza
Last Updated: Jan 14 2010 19:31, Started by
dino13
, Jan 13 2010 21:49
·
0

Posted 13 January 2010 - 21:49

Am luat un router edimax 6225n si mai chinui de cateva zile sa-l connectez.Am internetul prin RDS Fiberlink . Ii dau sa imi creeze conectiune prin pppoe scriu userul,parola si dau aplicati si apoi scrie va rugam asteptati se conecteaza la internet dupa un timp in care poti bea 2 beri spune ca nu a reusit connectarea la internet.Asta prin cd livrat de ei insa am incercat sa intru si pe acel ip specific iar de acolo la fel selectez tot, dau aplicati face restart routerul apoi cand incerc sa ma conectez cu psp spune error xDSL(la fel facea si la cd) si baga o paranteza cu eroare (840etc.).Am windows 7 influenteaza asta cumva ceva?am incercat si prin virtualizare de xp dar face la fel.
CE credeti ca are? |
Posted 14 January 2010 - 18:58

Ai scris ceva la service name? nu, am lasat liber Am incercat si un tutorial in romana de pe site edimax in care scria cum sal configurezi la internet pe rds si am facut totul exact ca acolo si nu a mers tot imi da eroarea cu xdsl la connectare influenteaza cumva faptul ca am windows 7??? |
Posted 14 January 2010 - 19:01

Nu influenteaza windows'ul de pe pc'ul tau modul in care se conecteaza router'ul la net. Pune niste poze sa vedem cum ai setat din pagina router'ului. Cablul de net l-ai bagat in port'ul WAN nu?
|
Posted 14 January 2010 - 19:31

Nu influenteaza windows'ul de pe pc'ul tau modul in care se conecteaza router'ul la net. Pune niste poze sa vedem cum ai setat din pagina router'ului. Cablul de net l-ai bagat in port'ul WAN nu? fac acuma pozele si le postez asteas pozele iar eroarea de imi apare pe psp e"Communication with the server failed.A DND error has occurred(8041040D)" Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users