Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Samsung ue55mu6402 optiuni/setari...

Transmitere Index ENEL

Tradiția impodobirii bradulu...
 R.I.P avocatul31

Plutitor cu temporizator

Lacuit la temperaturi scazute

Network Signal Guru
 Cum se monteaza obiectul asta?

Aveti idee, se mai poate seta ton...

Curent AC produs de alternator

GDPR | Algoritm computer vision p...
 Elveția ia in considerare in...

Windows Defender recuperare

Hackintosh Ryzen 5600g fara placa...

Cum izolez acest fir?
 

Problema Cu trafic&statistici.ro

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
necromanc

necromanc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,563
  • Înscris: 24.07.2002
Am si eu o problema cu siturile acesea.
Vreau si eu sa imi introduc situl in aceste contoare si nu reusesc deoarece cand pun trackeru in pagina nu imi contorizeaza sau pe cel de la trafic.ro nici macarnu merge sa il pun in pagina.
Pe cel de la statistici.ro l-am pus in pagina dar in loc sa imi apara faza cu contorizarea si sa imi zica cati utilizatrori au trecut prin pagina asta imi arata icoana si scria url incorect de ce ?Iar la trafic.ro imi zice cand dau access script trafic.ro ca nu aveti access la scriptul trafic.ro...help me !!!!!!!!!!!! :rolleyes:  :eek:

#2
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,237
  • Înscris: 26.11.2001
Pai de unde ai tu codul ala ?

Nu cumva l-ai luat de pe vre-o pagina?
Nu de alta, dar ceea ce descrii tu se intampla in 2 situatii:

1. Nu ai cont activat la ei
2. Ai cont activat, dar nu ai toate url-urile puse la ei.
De x. sa zicem ca eu am site-ul la xxx.home.ro si i-am facut si un redirect la kickme.to/xxx
Daca nu ai bagat la tabloul de control si kickme.to/xxx, atunci cei care vor intra pe aceasta adresa nu vor fi contorizati :)

#3
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,237
  • Înscris: 26.11.2001
Hehe.. ti-am vizitat site-ul:

http://www.xxx.tk/

dar la ei te-ai inscris cu adresa de la home.ro une de fapt e site-ul tau.

Pune la domenii si http://www.necromanc.tk !

#4
necromanc

necromanc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,563
  • Înscris: 24.07.2002
Unde mai exact ia spune-mi ce sa modific .. pls !
Merci ca ai observat!Ajuta-ma cat mai repede!

#5
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,237
  • Înscris: 26.11.2001
Pai la Trafic ai Login sus.
Pus si aceasta adresa (cea cu tk), apoi astepti sa ti-o verifice adminii.. iar asta poate lua mult timp. Cand am probleme cu Trafic.. le dau telefon si urlu :drac:

#6
necromanc

necromanc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,563
  • Înscris: 24.07.2002
Uffff firar sa fie cu .....traficu lor

#7
necromanc

necromanc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,563
  • Înscris: 24.07.2002
Nu merge ..cred ca e altceva ..ftpu`e la home.ro si domeniul e la .tk cred ca asta e ! ASta o fi?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate