Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Poco F6/F6 Pro

Scurgere catre hazna

De la 24V la 5V DC?

Deducere TVA
 Intalnire cu un tip de pe tinder ...

Open WRT nu sincronizeaza ceasul ...

salariu plafonat

sistem actionare electrica pentru...
 Sfaturi achizitie auto ~10k€

ICC/ICM soft monitorizare si cont...

Recomandare ipad

Ce fel de disc pentru acest circu...
 Windows 11 24H2 pe release?

Intrebare motor auto

Opel Astra K

Romania - tara formelor fara fond?
 

mac ox tiger si bootcamp

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
remedayin

remedayin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 215
  • Înscris: 06.04.2004
povestea: un mac formatat direct de pe cd-ul de windows de un "cunoscator", reinstalat de pe dvd-urile de recovery tiger os pe el si acuma intrebarea e
de unde iau bootcamp ca stiam ca nu e inclus decat de la leopard incolo(si nici nu stiu daca e gratis pentru tiger)
initial sistemul a avut bootcamp pe el(proprietarul tine minte sa fi instalat singur xp pe el) si poate o fi avut si leopard, no clue
cert e ca am reusit doar sa repun tiger pe el si mai departe astept sugestii
multumesc

#2
hubbabub1601

hubbabub1601

    În grafic...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,455
  • Înscris: 18.01.2007
http://support.apple.com/kb/HT1899

Dupa cum poti citit in Knowledge Base, Boot Camp este inclus in OS X 10.5 si 10.6. Nu si in Tiger sau mai vechi. Deasemenea, bootcamp va functiona doar cu un Mac Intel.
Apple a oferit BootCamp pentru Tiger pana acum vreo 2 ani, o versiune beta, mai precis, insa suportul a fost intrerupt. Poti cauta mai multe detalii despre asta cu domnul goagal...
Solutia eleganta: Upgrade la Snow Leopard, daca hardware-ul permite.

#3
remedayin

remedayin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 215
  • Înscris: 06.04.2004
e un mac intel deci hardwaru permite, si e posibil sa fi fost pe el leopard, no clue, dvd-urile erau de tiger
si ugrade-ul la leopard presupune sa cumpare upgrade-ul? si daca da vre-o estimare de pret?

Edited by remedayin, 11 January 2010 - 13:23.


#4
hubbabub1601

hubbabub1601

    În grafic...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,455
  • Înscris: 18.01.2007

View Postremedayin, on 11th January 2010, 13:22, said:

e un mac intel deci hardwaru permite, si e posibil sa fi fost pe el leopard, no clue, dvd-urile erau de tiger
si ugrade-ul la leopard presupune sa cumpare upgrade-ul? si daca da vre-o estimare de pret?

http://store.apcom.r...osx-c-4_30.html

ApCom - Apple Premium Resseler.

297 RON pentru 10.5 si 128 RON pentru 10.6 reprezinta un pret cel putin bun, cred eu :)

Preturile sunt pentru pachetele retail, deci nu trebuie sa-ti faci griji in privinta eligibilitatii upgrade-ului. Cumperi pachetul, instalezi OS-ul, that's it!

Edited by hubbabub1601, 11 January 2010 - 13:39.


#5
remedayin

remedayin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 215
  • Înscris: 06.04.2004
si varianta de upgrade este tiger-> 10.5-> 10.6 sau merge direct 10.6?

#6
hubbabub1601

hubbabub1601

    În grafic...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,455
  • Înscris: 18.01.2007

View Postremedayin, on 11th January 2010, 14:19, said:

si varianta de upgrade este tiger-> 10.5-> 10.6 sau merge direct 10.6?

Pretul pentru 10.6 este cel pentru upgrade de la 10.5 insa va functiona si ca upgrade de la Tiger. Asadar, tehnic esti complet acoperit, vei putea instala SL ~peste~ Tiger. Legal, insa, lucrurile sunt ceva mai complicate :). Pretul pachetului retail pentru SL este de ~170 USD, daca nu ma inseala memoria.

#7
remedayin

remedayin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 215
  • Înscris: 06.04.2004
pana la urma am intalat un bootcam beta si pus un xp sp3 , facut cd-ul de drivere, etc
toate bine si frumoase doar ca nu imi merg tastele speciale de pe mac - f3-f4-f5 de sunet, butonul de eject
careva are vre-o idee?
trackpadu merge

Edited by remedayin, 21 January 2010 - 18:00.


#8
Centris

Centris

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,527
  • Înscris: 19.05.2004

View Postremedayin, on 21st January 2010, 17:55, said:

pana la urma am intalat un bootcam beta si pus un xp sp3 , facut cd-ul de drivere, etc
toate bine si frumoase doar ca nu imi merg tastele speciale de pe mac - f3-f4-f5 de sunet, butonul de eject
careva are vre-o idee?
trackpadu merge

tastele speciale nu merg in Mac OS X sau in Windows?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate