Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi
 Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 

Pachetul Discovery în HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
337 replies to this topic

#91
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,392
  • Înscris: 06.11.2014
Sper sa nu dispara de tot Posted Image

Attached Files



#92
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,797
  • Înscris: 06.11.2018

SHARK WEEK. Seria din acest an, filmată în pandemie. Mike Tyson, Will Smith și Bear Grylls, în episoadele din acest an. Când vor fi?


Attached File  shark-week_2018_23-29iulie--4-_tb730_tb730.jpg   51.82K   0 downloads

Rechinii se întorc pe Discovery. Postul de televiziune aduce și în acest an Shark Week, adică va avea producții video dedicate rechinilor timp de o săptămână.

Vedete ca Mike Tyson, Will Smith, Michael Phelps și Bear Grylls „se vor întrece” cu rechinii, în emisiunile de săptămâna viitoare, anunță reprezentanții postului.

Vor fi episoade despre „prădătorii adâncurilor" în fiecare zi, de la ora 24.00. Programul începe de luni 17 august, până duminică, 23 august. Vor fi difuzate, în total, peste 20 ore de conținut despre lumea rechinilor.

Acestă serie din Shark Week a fost filmată în timpul carantinei globale, în țări precum Noua Zeelandă, Australia și Africa de Sud.

„Telespectatorii vor avea șansa de a vizita Noua Zeelandă, Australia și Africa de Sud pentru a vedea cum carantina globală și activitatea umană redusă pe mări au oferit rechinilor posibilitatea de a „revendica” oceanele”, spun reprezentanții postului.

Mai mult, în acest an seria „Rechinii uriași” împlinește 20 de ani.

Programul emisiunilor pe care Discovery le va difuza săptămâna viitoare:
  • Luni, 17 august, ora 24:00
Rechinii uriași – Seria „Air Jaws” aniversează 20 de ani, o ocazie cu care va fi spusă povestea unuia dintre cei mai periculoși prădători din lume.
  • Marți, 18 august, ora 24:00
Bear Grylls printre rechini – Acesta a supravieţuit în cele mai extreme medii posibile. Dar ce se întâmplă când se ia la întrecere cu rechinii, acolo unde aceştia au avantajul de a fi în mediul lor?
  • Miercuri, 19 august, ora 24:00
Phelps contra rechinilor – Rechinii sunt cei mai rapizi prădători de pe glob. Deci ce se va întâmpla când unul va concura în cursa supremă, contra lui Michael Phelps, cel mai rapid înotător uman din lume?
  • Joi, 20 august, ora 24:00
De 30 de ani printre rechini – Celebrăm 30 de ani de supravieţuitori scăpaţi ca prin urechile acului, atacuri mortale şi imagini subacvatice captivante, având ca invitaţi mai multe nume celebre.
  • Vineri, 21 august, ora 24:00
Pradă pentru rechini – Pericolul pândește în adâncurile Oceanului Pacific. O femeie care înota e atacată brusc de un mare rechin alb, iar un rechin-tigru atacă un bărbat ieșit la pescuit cu harponul.
  • Sâmbătă, 22 august, ora 24:00
Tyson și rechinii - Legendarul boxer se va confrunta direct cu unii dintre cei mai mari prădători ai oceanelor, inclusiv rechinul negru de recif.
  • Duminică, 23 august, ora 24:00
Will Smith: Printre rechini – Smith se aruncă în acțiune, înfruntând ape pline de rechini ca să-și învingă spaima față de întinderea uriașă a oceanului și fălcile căscate ale acestor cumpliți prădători.

Sursa: https://www.paginade...ilor-discovery/

#93
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,797
  • Înscris: 06.11.2018

Discovery Channel transmite în premieră "Covid-19: Pericol Mondial", un nou documentar special despre coronavirus


Discovery Channel va difuza în premieră cel mai recent documentar despre coronavirus, realizat de reporterii postului de televiziune polonez Superwizjer. Filmat într-o perioadă extrem de dificilă și neobișnuită, de-a lungul perioadei de izolare, Covid-19: Pericol Mondial va arăta cum pandemia a schimbat viața oamenilor din întreaga lume. Documentarul are premiera duminică, 30 august, ora 23:00, pe Discovery Channel, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Covid-19_Pericol Mondial.jpg   90.92K   0 downloads

Covid-19: Pericol Mondial ilustrează câteva dintre cele mai importante întâmplări din ultimele cinci luni ale pandemiei. Filmul documentar îi are în prim plan pe eroii care au alertat autoritățile și societatea cu privire la virusul suspect și periculos, care, deși provin din diferite părți ale Marii Britanii, Italiei sau Statelor Unite, împărtășesc aceleași consecințe ale pandemiei de coronavirus.

Folosindu-se de contactele pe care le dețin în întreaga lume, jurnaliștii de investigație „Superwizjer” au decis să realizeze un documentar în care să prezinte modul în care viețile oamenilor s-au schimbat în urma focarului răspândit la nivel mondial. Poveștile din film provin din China, Italia, Marea Britanie, SUA, Ecuador și India, autorii investigând numeroase documente și fotografii rare și, în cele mai multe dintre cazuri, chiar brutale. Multe dintre imagini vor releva o dimensiune necunoscută până acum a pandemiei.

Realizarea documentarului a fost o mare provocare pentru întreaga echipă „Superwizjer” și ceilalți jurnaliști implicați în proiect, întregul material fiind produs de la distanță, într-o perioadă în care planeta se afla în izolare. Urmărind documentarul, telespectatorii vor călători în jurul lumii, observând împrejurările extreme și evenimentele neobișnuite pe care oamenii le-au avut de înfruntat.

Începând cu ora 00:00, producția este urmată de redifuzarea documentarului Pandemia: COVID-19, care prezintă imagini din Wuhan din perioada în care orașul a fost închis, telespectatorii fiind martori ai tensiunii, curajului și devotamentului oamenilor în lupta contra COVID-19.

Despre Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.

Sursa: https://www.hdsateli...n-premiera.html

#94
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,797
  • Înscris: 06.11.2018

Discovery Media deschide vânzarea publicității locale pentru HGTV


- HGTV (Home and Garden TV), televiziunea din portofoliul Discovery, a fost lansată în Romania la începutul acestui an

- În urma performanțelor măsurate în perioada iulie-august, stația HGTV intră oficial și în portofoliul de publicitate gestionat de Discovery Media, începând cu luna septembrie

- În luna august, HGTV a fost lider în rândul televiziunilor de non-ficțiune

- În topul celor mai îndrăgite emisiuni din grila HGTV se află: Regii piscinei, Căutăm să renovăm, Case mari la prețuri bune.

Attached File  HGTV_1_EMEA.jpg   42.83K   2 downloads

Discovery Media, regia de publicitate a Discovery în România, anunță lansarea vânzărilor de publicitate locală pentru stația HGTV. Televiziunea a intrat în portofoliul global Discovery în urmă cu doi ani, odată cu achiziția companiei Scripps, iar prima interacțiune cu telespectatorii români a avut loc în luna mai a anului trecut, odată cu introducerea blocului de emisiuni HGTV în grila TLC, anunță Discovery printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

HGTV îmbogățește oferta de programe din portofoliul Discovery în România prin cinci piloni noi de conținut: vânzare și cumpărare de case, renovarea locuințelor, renovarea și apoi punerea în vânzare, construcția de case noi, case de vis, prin emisiuni dedicate, cum ar fi  „Vânătorii de case”, „Specialiști în renovări”, „Câștigător la loterie, caut casă” „Renovări pe plus sau minus”, „Case renovate și salvate”.

„Emisiunile din grila HGTV au fost urmărite de un număr foarte mare de telespectatori odată cu lansarea televiziunii în România, în luna ianuarie a acestui an, confirmând faptul că acest tip de conținut, despre casă și grădină, este foarte popular și apreciat local. Interesul ridicat al telespectatorilor pentru programele cu focus pe amenajări interioare și achiziții de case, precum și nevoia de diversitate la nivel local în piața de publicitate ne-au convins că este un moment oportun să extindem portofoliul Discovery Media. Mai ales în contextul pandemiei, știm că oamenii au nevoie să evadeze în spații sigure, rămânând în același timp în confortul casei lor. Iar HGTV oferă fix acest tip de conținut de evadare din cotidian, un sentiment plăcut de „acasă”. Așa că venim pe piața locală cu un conținut foarte relevant pentru clienții de publicitate, prin intermediul căruia ei pot interacționa cu un public premium, într-un mod adaptat la nevoile actuale ale consumatorilor”, a declarat Iulia Popa – Senior Sales Manager Discovery Media.

Attached File  Iulia Popa.jpg   81.95K   1 downloads
Iulia Popa – Senior Sales Manager Discovery Media

Începând cu luna septembrie, HGTV se adaugă listei de stații existente în portofoliul Discovery Media din România: Discovery Channel, Travel Channel, TLC,  Eurosport 1 si Eurosport 2, marcând totodată și oportunitatea de diversificare a pieței locale de publicitate. În acest sens, Discovery Media vine acum în întâmpinarea clienților săi cu un nou conținut premium care se adresează unui public tânăr, activ, cu studii superioare și statut social ridicat. HGTV este singura stație TV care celebrează sentimentul de „acasă” și tot ceea ce implică acesta: spațiul, oamenii și trăirile acestora. Statia TV a reușit să devină în scurt timp destinația preferată a pasionaților de design interior, renovări și amenajarea grădinilor, care caută inspirație în fiecare zi.

HGTV a intrat în sistemul de măsurare a audiențelor în luna iulie 2020 și s-a poziționat încă din prima lună ca stația numărul 2 pe piața TV din categoria televiziunilor de non-ficțiune, atât ca rating, cât și ca share.

În luna august 2020, HGTV a devenit liderul categoriei în prime time, cu un rating mediu de 0.18 și o cotă de piață de 0.8 pe targetul comercial 18-49 urban, înregistrând și cel mai mare timp de vizionare din această categorie (81 de minute zilnic) și unul dintre cele mai mari de pe piața TV în general.

În ceea ce privește audiența, televiziunea are afinități foarte bune pe diverse targeturi comerciale: urban 18-49 studii și venituri medii și superioare, urban Esomar AB, angajați cu funcții de conducere din mediul urban, femei 18-49 cu studii medii și superioare.

Profilul demografic al stației se împarte după cum urmează: 54% foarte tineri (15-44 ani), 40% studii superioare, 41% Statut social superior Esomar AB, 57% locuiesc în București și orașele mari.

HGTV este disponibil în rețeaua Digi România.

Sursa: https://www.hdsateli...e-vanzarea.html

#95
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,824
  • Înscris: 07.07.2009
Nu stă deloc rău HGTV. Dacă intră și la alții probabil va depăși Prima și Happy.

Attached File  HGTV.png   284.58K   47 downloads

#96
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,797
  • Înscris: 06.11.2018

Recomandările Discovery Channel din luna septembrie: programe speciale despre istorie, aventură, mașini și obiecte vechi


- Luna septembrie aduce un documentar în premieră despre cel de-Al Doilea Război Mondial în programul Discovery Channel.

- În seria „Cartierul general al lui Hitler” –  în fiecare duminică, începând cu ora 21:00 - Łukasz Kazek, un mare iubitor de istorie, se aventurează în clădirea unde

Hitler a luat decizii cruciale pentru soarta Poloniei și nu numai, în cel de-Al Doilea Război Mondial

- Serialele „Căutătorii de aur din Marea Bering”, „Mașini pe alese”, „Comori arhitecturale recuperate” revin cu episoade speciale în luna septembrie.

Attached File  WWII_Discovery Channel2.jpg   93.07K   0 downloads

În luna septembrie, Discovery Channel marchează împlinirea a 75 de ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial și transmite în exclusivitate „Cartierul general al lui Hitler”, o serie fascinantă care explorează sinistrul adevăr despre cartierul general al temutului Führer. Din 6 septembrie, docu-seria poate fi urmărită în fiecare duminică, începând cu ora 21:00, pe Discovery Channel, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

În fiecare episod, prezentatorul Łukasz Kazek se întâlnește cu martori ai unor evenimente legate de politicile Führer-ului și studiază diverse obiecte memorabile, printre care cărți, fotografii sau filmulețe de arhivă. Pornind de la reconstituiri dramatizate, seria îl prezintă pe Adolf Hitler și ca pe un arhitect neîmplinit, ale cărui ambiții au avut impact asupra formei, interiorului, arhitecturii și amplasării fiecărui cartier general în care s-a instalat, dezvăluind că Führer-ul urmărea ca aceste structuri să aibă nu doar o poziție strategică, ci și amenajările interioare care să-i permită să manipuleze comunitatea din punct de vedere politic. Łukasz explorează trecutul acestor clădiri, dar le vizitează și în zilele noastre, ca să vedem cum arată fiecare dintre ele la peste 80 de ani de la izbucnirea celui de-Al Doilea Război Mondial.

De-a lungul lunii, pe Discovery Channel vor putea fi urmărite și aventurile lui Mike Brewer și Ant Anstead în „Mașini pe alese” și eforturile lui Drew Pritchard de a salva piese de mare valoare arhitecturală în „Comori arhitecturale recuperate”. Căutătorii şi vasele lor de dragaj se avântă în ape reci şi imprevizibile, pentru a aspira cu furtunul aurul de pe fundul Mării Bering, în noi episoade speciale din „Căutătorii de aur din Marea Bering”.

Căutătorii de aur din Marea Bering (de marți, 1 septembrie, de la 21:00) – În Nome, în Alaska, începe sezonul de vară, iar minerii sunt nerăbdători să caute noi rezerve de aur pe fundul mării, profitând de ghețurile care se topesc. Dar cum temperaturile cresc până la valori-record, trebuie să caute noi strategii.
Mașini pe alese (de miercuri, 16 septembrie, de la 21:00) – Mike Brewer, celebrul dealer de mașinii, și Ant Anstead, mecanic extrem de talentat, și-au propus o monumentală misiune motorizată: să găsească și să refacă mașini emblematice, pe care apoi să le vândă în atelierul lor din Los Angeles, ca să obțină profit. În acest sezon turbo, lui Mike îi revine sarcina, deloc ușoară, de a găsi vehicule care le pot aduce bani frumoși. El i le încredințează apoi lui Ant care va reda fiecărui model gloria de odinioară.

Comori arhitecturale recuperate (de duminică, 6 septembrie, de la 17:00) – În acest sezon, Drew și Tee pleacă într-un tur al Franței, începând din Paris și hoinărind apoi prin idilica zonă rurală din Normandia. Mereu în căutarea celor mai șic obiecte vechi, băieții vizitează câteva dintre cele mai bune piețe și cei mai valoroși comercianți francezi din branșă - de la cea mai mare piață de vechituri din lume, organizată în capitala franceză, până la un castel de lângă Caen, construit în secolul 16. Pornind apoi spre Midlands, o regiune din centrul Angliei cu multe ateliere industriale și case de țară uluitoare, cei doi cotrobăie prin toate ungherele posibile după diverse piese rare și neobișnuite, pe care să le cumpere și să le refacă.

Sursa: https://www.hdsateli...hannel-din.html

#97
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,824
  • Înscris: 07.07.2009

Discovery își reorganizează operațiunile din EMEA


Discovery își reorganizează operațiunile din EMEA: noua structură va accelera transformarea digitală, prin eficientizarea resurselor și noi investiții

Discovery anunță printr-un comunicat remis către hdsatelit.com procesul de realiniere a piețelor din EMEA, pentru a facilita investițiile suplimentare în segmentul direct-to-consumer (D2C)

„Ne dorim să fim cât mai eficienți din punct de vedere operațional în regiunea EMEA. Prin această restructurare, ne îndreptăm către un model de business mai fluid, în care fructificăm cele mai bune competențe din piețele noastre. Prin îmbinarea expertizei cu amprenta noastră extinsă, vom putea să luăm decizii mai rapid și să ne concentrăm pe oportunitățile de business viitoare”, a spus Kasia Kieli, Președinte și Managing Director pentru Discovery în regiunea EMEA.
În noua structură, Jamie Cooke devine General Manager pentru regiunea CEE & MEA (Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa). Anterior, Cooke a fost SVP Chief of Staff pentru EMEA. Totodată, piețele scandinave se adaugă Marii Britanii, iar James Gibbons devine General Manager pentru UK & Nordics. Piețele nordice vor funcționa sub coordonarea lui Nicklas Norrby. Norrby a condus businessul Discovery în Suedia din 2019 și îi va raporta direct lui James Gibbons. Piețele din Benelux se vor alătura Germaniei, sub conducerea lui Susanne Aigner, care devine General Manager pentru Germania & Benelux, în timp ce Spania și Franța vor fi integrate în regiunea lui Antonio Ruiz, General Manager Iberia & Franța. În același timp, Leah Hooper devine SVP D2C Growth & Strategy International, iar Espen Skoland este numit SVP Communications pentru EMEA.

CEO-ul TVN, Piotr Korycki, va părăsi echipa Discovery, iar Kasia Kieli va prelua conducerea televiziunii TVN din Polonia.

„Cu această ocazie, aș vrea să le mulțumesc lui Piotr Korycki, lui Alco De Jong, lui Laurent Prud’homme și Amandei Turnbull pentru implicarea lor. Le doresc toate cele bune pentru viitor”, a adăugat Kasia Kieli.

Operațiunile din regiunea CEEMCA (Europa Centrală și de Est, Țările Mediterane și Asia Centrală) se vor alătura celor din Rusia, Orientul Mijlociu și Africa, precum și echipei care gestionează portofoliul de canale Pay-TV – Jamie Cooke va prelua rolul Victoriei Davies (SVP, General  Manager Discovery CEEMCA), pe durata concediului postnatal al acesteia.

Sursa: https://www.hdsateli...rganizeaza.html

#98
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,797
  • Înscris: 06.11.2018

Întoarcerea rachetei lui Elon Musk pe Pământ se vede la Discovery


Racheta lui Elon Musk și întoarcerea sa Pământ se vede și în România. Discovery va difuza aterizarea navei SpaceX Crew Dragon, după ce a fost andocată două luni pe Stația Spațială.

Evenimentul se vede duminică, 6 septembrie, de la ora 22:00.

Pe lângă imaginile exclusive ale întoarcerii navei, postul de televiziune aduce și comentariile unor astronauți ca Mike Massimino sau Garrett Reisman.

Prezentatorul de televiziune Chris Jacobs fi gazdă a transmisiunii călătoriei spre casă a echipajului. De asemenea, jurnalistul câștigător al premiului Emmy, David Kerley, va fi parte echipei de reporteri.

Echipele Discovery și Science Channel au petrecut peste un an documentând eforturile SpaceX de a deveni prima companie privată care să trimită astronauți în spațiu, spun reprezentanții postului. Postul a difuzat și imagini de la lanasarea care a avut în urmă cu două luni.

Transmisiunea întoarcerii navei SpaceX Crew Dragon a fost produsă pentru Discovery Channel de Storied Media Group. Producătorii executivi ai Storied Media Group sunt Aaron Fishman, Todd Hoffman și Michael J. Miller. Producătorii executivi din cadrul echipei Discovery sunt Gretchen Eisele, Scott Lewers și Caroline Perez.

Sursa: https://www.paginade...arce-pe-pamant/

#99
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,392
  • Înscris: 06.11.2014
In Rusia s-a lansat Discovery Ultra, transmis cu dual audio: RU si EN.

Attached Files



#100
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,824
  • Înscris: 07.07.2009
Începând de joi ID va avea o nouă identitate vizuală: https://ro.crt-tv.co...ery-rebranding/

Edited by KLM2009, 25 September 2020 - 15:43.


#101
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,392
  • Înscris: 06.11.2014
Adica cea din SUA, pare-se.

#102
johnnycrush

johnnycrush

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,058
  • Înscris: 26.12.2017

View PostKLM2009, on 25 septembrie 2020 - 15:09, said:

Începând de joi ID va avea o nouă identitate vizuală: https://ro.crt-tv.co...ery-rebranding/
De azi.

View PostiZet, on 25 septembrie 2020 - 15:22, said:

Adica cea din SUA, pare-se.
Din Europa
Apropo, sigla noua apare si in promo-uri.

Attached Files


Edited by johnnycrush, 29 September 2020 - 13:04.


#103
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,824
  • Înscris: 07.07.2009
Mai întâi au anunțat 29 sept., apoi 1 octombrie. Au rămas la 29 sept. :lol:

#104
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,392
  • Înscris: 06.11.2014

View Postjohnnycrush, on 29 septembrie 2020 - 13:03, said:

Din Europa
Apropo, sigla noua apare si in promo-uri.

N-o vazusem si la europeni inainte de lansarea din septembrie (e drept, nu prea urmaresc versiunile europene) ci doar ID US. La ID US sigla e in dreapta jos si nu apare si "HD" in sigla in cazul versiunii HD, iar la versiunile latine apare "Discovery", pozitionare ca in Europa, in stanga sus. ID Canada si ID UK au siglele vechi.

Attached Files


Edited by iZet, 29 September 2020 - 14:24.


#105
johnnycrush

johnnycrush

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,058
  • Înscris: 26.12.2017
La polonezi nu s-a shimbat logo-ul (inca).

Attached Files


Edited by johnnycrush, 29 September 2020 - 15:10.


#106
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,824
  • Înscris: 07.07.2009

În octombrie la Discovery Channel și HGTV: plaje însorite din Bahamas, renovări, programe despre mașini, viața sălbatică și situații extreme


- Luna octombrie vine cu noi premiere pe Discovery Channel: Expediție la capătul pământului,  Legendele sălbăticiei și Mașini la comandă
- Fanii Discovery Channel se reîntâlnesc cu familia Brown, în episoade speciale din Indigenii din Alaska
- HGTV prezintă poveștile căutătorilor de locuințe din America, care renunță la viața din oraș pentru a găsi un refugiu în case de vis din Bahamas – în seria Ne mutăm în Bahamas
- Tot în octombrie, HGTV transmite episoade noi din Case mari la prețuri bune.

Attached File  Ne mutam in Bahamas.jpg   123.15K   0 downloads

Luna octombrie aduce povești captivante în universul Discovery, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com. Fie că vorbim de programe din lumea turbo, sălbăticie, aventură sau casă și grădină, Discovery Channel și HGTV au pregătit numeroase surprize pentru fanii pasionați.

De la restaurări de modele de mașini istorice sau construcții futuriste și reparații de vechituri, descoperite prin magazii și hambare, până la mistere ale naturii elucidate sau situații extreme în colțuri limită ale Pământului, telespectatorii vor fi martorii unor noi întâmplări din viața celor mai îndrăgite personaje din producțiile emblematice ale canalului.

Attached File  Masini la comanda.jpg   72.17K   0 downloads

Mașini la comandă (de miercuri, 7 octombrie, de la 21:00) – Fiecare episod îi urmărește pe Beau, Dave și "Mad" Mike descoperind automobile unice, istorice, pe care le refac și le reintroduc în cărțile de istorie auto. La sfârșitul fiecărui proiect, echipa testează produsul finit: mașinile intră în cele mai mari competiții, sunt încercate pe cele mai dure piste și prezentate în fața întregii lumi, alcătuind una dintre cele mai trăsnite colecții de mașini din toate timpurile.

Attached File  Legends of the Wild.jpg   70.18K   0 downloads

Legendele sălbăticiei (de sâmbătă, 7 octombrie, de la 22:00) – Această serie captivantă urmărește doi specialiști în sălbăticie, buni prieteni din copilărie, care investighează, studiază și încearcă să rezolve unele dintre cele mai incredibile mistere ale naturii. Împreună, ei se avântă curajoși în sălbăticie, din Alaska până în Papua Noua Guinee, ca să găsească descifreze unele dintre cel mai înfiorătoare taine din lumea naturii.

Attached File  Indigenii din Alaska.jpg   71.53K   0 downloads

Indigenii din Alaska (de vineri, 23 octombrie, de la 22:00) – În străfundurile sălbăticiei din Alaska s-a format și a crescut o familie incredibilă: Billy, Amy Brown și cei șapte copii ai lor supraviețuiesc izolați de civilizație, bizuindu-se unii pe alții. Clanul și-a dezvoltat propriul accent și dialect și se autoproclamă „o haită de lupi". Ce le rezervă oare viitorul celor din această haită de lupi absolut unică?

Attached File  Expeditie la capatul pamantului.jpg   79.84K   0 downloads

Expediție la capătul pământului (de duminică, 25 octombrie, de la 22:00) – Această serie captivantă oferă o perspectivă sinceră și necenzurată asupra motivelor, spaimelor și eforturilor trăite de cei care au supraviețuit unei aventuri de 11 luni în legendarul Pasaj de Nord-Vest.
În luna octombrie, fanii HGTV vor putea descoperi plajele cu nisipuri albe din Bahamas și vor desluși secretele unor restaurări și renovări de succes, chiar de la experți în domeniu:

Case mari la prețuri bune (de sâmbătă, 3 octombrie, de la 20:55) – Pentru Tamara Day, expertă în restaurări de locuințe, nu există case prea mari! Născută în Kansas City și mamă a patru copii, ea se specializează în renovat case de mari dimensiuni, proiecte pe care alții se tem să le accepte. De la un conac demodat, construit în stil Tudor în anii 1970, până la o casă în stilul tipic regiunii franceze Provence, Tamara le redă acestor splendori frumusețea originală, pentru ca alte familii să se îndrăgostească de ele și să se mute aici. Cu ajutorul tatălui ei, Ward, Tamara insuflă o nouă viață unor structuri cândva impunătoare, demonstrând că o casă mare nu are neapărată nevoie de un buget la fel de mare ca să fie reparată, iubită și locuită.

Attached File  Bargain Mansion.jpg   121.43K   0 downloads

Ne mutăm în Bahamas (de duminică, 25 octombrie, de la 20:55) – Plaje cu nisipuri albe, soare strălucitor tot anul și oameni prietenoși - iată de ce Bahamas este o destinație de vis pentru orice vacanță. Această serie transformă însă fantezia în realitate, căci urmărim americani care au decis să renunțe la viața într-un oraș mare pentru o vacanță „cu normă întreagă", mutându-se în acest paradis. De la alegerea insulei pe care își pot cumpăra proprietatea care li se potrivește, fiecare episod ne prezintă în detaliu căutările celor care sunt gata să își vadă visul cu ochii. Există o mulțime de locuri și proprietăți uimitoare, deci singura problemă este ca fiecare să decidă ce bucățică de paradis își va alege!

Sursa: https://www.hdsateli...channel-si.html

#107
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,797
  • Înscris: 06.11.2018

View Postjohnnycrush, on 29 septembrie 2020 - 15:10, said:

La polonezi nu s-a shimbat logo-ul (inca).
A fost schimbat astazi http://satkurier.pl/...nowym-logo.html

#108
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,392
  • Înscris: 06.11.2014
Discovery Ultra Rusia are sigla noua. Acum include si cuvantul Discovery.

Attached Files


Edited by iZet, 09 October 2020 - 23:27.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate