Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Pachetul Discovery în HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
337 replies to this topic

#73
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Brad Pitt, Viola Davies sau Michael Bublé, protagoniștii unei noi producții HGTV


Celebrități, case și cadouri este o nouă serie HGTV de tip blockbuster, în care artiști de renume mondial își exprimă recunoștința față de persoanele care au avut un impact major asupra vieții lor, prin renovări de efect ce au în spate o încărcătură emoțională deosebită. Cu personaje celebre și momente menite să inspire fiecare telespectator în parte, emisiunea are premiera sâmbătă, 16 mai, ora 20:50, pe HGTV, disponibil în rețeaua Digi, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Jonathan and Drew Scott, HGTV's Celebrity IOU.jpg   106.88K   3 downloads

De-a lungul transformărilor, megastarurile vor fi însoțite pas cu pas de gazdele emisiunii, renumiții gemeni Drew și Jonathan Scott. Printe numele care se alătură HGTV se numără: Brad Pitt, actor, producătorul și câștigător a două premii Oscar; Melissa McCarthy actriță, producător și designer vestimentar, nominalizată și câștigătoare a numeroase premii în industria cinematografiei; Viola Davies, actriță, scriitoare, producător și designer vestimentar, câștigătoare a premiilor OSCAR, Emmy și Tony Awards; Rebel Wilson, actriță și câștigătoare a premiilor MTV Movie Award și Teen Choice Award, precum și Michael Bublé, cântăreț, compozitor și producător, câștigător de patru ori al premiului GRAMMY. Celebrități, case și cadouri este produsă de Scott Brothers Entertainment.

Este uimitor să vezi că cineva care se bucură de un succes fulminant nu uită de oamenii care i-au fost alături de la început și l-au încurajat pe tot parcursul ascensiunii sale”, a spus Jonathan.

Ne bucurăm tare mult că suntem parte din acest proiect”, a adăugat Drew. „Facem ceea ce ne place cel mai mult, transformăm viața oamenilor prin reamenajarea caselor acestora.

În fiecare episod, starurile îi poartă pe telespectatori în culisele vieții lor personale și, împreună cu Drew și Jonathan, proiectează și implementează planul de reamenjare a spațiului celor la care țin cel mai mult, schimbându-le nu numai aspectul caselor, ci și viața. De-a lungul sezonului, cei doi frați călătoresc în toată țara, folosindu-și măiestria în construcții și design pentru a le da o mână de ajutor superstarurilor, transformând spații monotone în proiecte de reamenajare incredibile, într-un timp foarte scurt. Acestea includ transformarea unui garaj într-un spațiu dedicat oaspeților superb și funcțional, aducerea la viață a unei grădini anoste și reamenjarea unui apartament din anii '70 într-o casă modernă și confortabilă, perfectă pentru reuniunile de familie.

„De la Extreme Makeover: Home Edition până la viitoarea serie Home Town Takeover, HGTV se bucură de un succes imens cu emisiuni care celebrează puterea conexiunii umane”, a declarat Jane Latman, președinte HGTV. „Ceea ce îmi place foarte mult legat de Celebrități, case și cadouri este faptul că se pun în prim plan actele personale de bunătate și mulțumire. Cu toții suntem în căutarea celor mai bune modalități prin care să le mulțumim și să-i ajutăm pe oamenii care au fost și sunt în permanență alături de noi atunci când avem nevoie de ei.”

Pe parcursul celor trei episoade transmise în luna mai, fanii își pot urmări starurile preferate transformând locuințele celor mai apropiate persoane din viața lor:

Sâmbătă, 16 mai: În primul episod, Brad Pitt apelează la Drew și Jonathan pentru a-l ajuta să-și surprindă prietenul și make-up artistul de 30 de ani, prin renovarea garajului.

Sâmbăta, 23 mai: starul din Avengers, Jeremy Renner, își ajută mama să se mute în LA pentru a fi mai aproape de familie. Jeremy le cere ajutorul lui Drew și Jonathan pentru a transforma apartamentul vechi în care va locui aceasta într-un loc prietenos și confortabil.

Sâmbătă, 30 mai: Viola Davis se îndreaptă spre Minneapolis pentru a-și surprinde cea mai bună prietenă de 30 de ani cu reamenajarea casei.

În luna iunie, seria continuă cu proiectele de renovare ale Melissei McCarthy, Rebel Wilson și Michael Bublé.

Fanii se pot bucura de conținut suplimentar din cadrul Celebrități, case și cadouri pe platformele digitale ale HGTV. Pentru a fi la curent cu noutățile și actualizările conținutului, pot urmări @HGTV și #CelebIOU pe Facebook, Twitter și Instagram.

Despre HGTV

HGTV aduce povești de familie în care telespectatorii se pot regăsi, experți cunoscuți în imobiliare și renovări și transformări uimitoare ale casei, cu rolul de a inspira publicul pasionat. HGTV este locul perfect pentru oricine caută un conținut distractiv și inovator despre casă și stiluri de viață. De asemenea, HGTV oferă: o televiziune de top, distribuită în peste 88 de milioane de gospodării din SUA; un website, HGTV.com, care atrage în medie 9,7 milioane de oameni în fiecare lună; o comunitate de peste 16,8 milioane de fani in social media; revista HGTV, o publicație lunară care ajunge la peste un milion de cititori și colecții exclusive de produse pentru casă, prin intermediul gamei de produse HGTV HOME™, dedicată consumatorilor. Telespectatorii pot deveni fani ai HGTV și pot interacționa cu alți pasionați de renovarea și decorararea locuinței pe Facebook, Twitter, Pinterest și Instagram. HGTV este deținut de Discovery, Inc., lider global în divertismentului inspirat din realitate, care este prezent în 220 de țări și teritorii, al cărui portofoliu include Discovery Channel, Food Network, TLC, Investigation Discovery, și OWN: Oprah Winfrey Network.

Sursa: https://www.hdsateli...au-michael.html

#74
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,828
  • Înscris: 07.07.2009

Discovery celebrează Ziua Mondială a Oceanelor cu trei documentare speciale noi


Între 6 și 8 iunie, telespectatorii vor fi martorii eforturilor dedicate protejării oceanului planetar și a luptei duse împotriva consumului și poluării cu plastic, anunță reprezentanții Discovery printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  DSC_Oceans_KeyArt_16x9_EMEA (003).jpg   84.15K   3 downloads

Pentru a marca Ziua Mondială a Oceanelor (8 iunie), Discovery transmite o serie specială de documentare prin care telespectatorii vor face scufundări în cele mai adânci și deosebite puncte ale oceanelor lumii și vor afla detalii neștiute despre importanța conservării acestor ecosisteme valoroase.

Astfel, între 6 și 8 iunie, fanii vor putea urmări noi povești captivante despre lumea misterioasă a adâncurilor, dar și eforturile depuse de activiști pentru protejarea apelor și a mediului înconjurător. Pe parcursul weekend-ului dedicat Zilei Oceanului Planetar, Discovery Channel transmite povestea fascinantă a celebrului căpitan Watson, protagonistul seriei emblematice Războiul balenelor și alte două documentare speciale – Planeta Plasticului – care analizează daunele aduse mediului și abuzurile asupra drepturilor omului care apar pe parcursul ciclului de viață a plasticului sau Oceanele și giganții lor, care urmărește să deslușească misterul creat în jurul balenelor cașalot.

Înainte de Ziua Mondială a Oceanelor, Discovery Channel va transmite și documentarul Planeta Plasticului, care oferă o privire de ansamblu asupra crizei poluării generate de utilizarea plasticului și efectul pe care îl are asupra sănătății planetei și a oamenilor care o populează. Urmărind situația de pe trei continente, documentarul ilustrează catastrofele pe care omenirea trebuie să le înfrunte: câmpuri pline de gunoi, adevărați munți de deșeuri; râuri și mări înfundate cu deșeuri; cerul sufocat cu emisiile dăunătoare provenite din producția și prelucrarea plasticului.

De-a lungul documentarului, telespectatorii pot urmări interviuri cu experți și activiști din prima linie a luptei, dezvăluind consecințele dezastruoase ale cantității uriașe de plastic ce afectează din ce în ce mai mult bunăstarea planetei și a rezidenților săi. Premiera are loc duminică, 7 iunie, începând cu ora 21:00.
Căpitanul Paul Watson a fondat Sea Shepherd în 1977, contribuind la procesul de eradicare a vânătorii de balene, braconajului, comerțului cu aripioarele de rechin, distrugerea habitatului și presupusele abateri de la legile oceanelor. Timp de câțiva ani, voluntarii lui Watson au derulat, în fiecare iarnă, o campanie de căutare și oprire a navelor japoneze care vânează balene în numele științei.

Războiul balenelor: Povestea căpitanului Watson are premiera sâmbătă, 6 iunie, ora 21:00 și urmărește povestea căpitanul Paul Watson, fondatorul Sea Shepherd, care navighează prin toată lumea, cu misiunea de a proteja oceanele și viața marină, pentru care e gata să-și riște chiar și viața.

Timp de zeci de ani, oamenii de știință și pasionații de istorie naturală au încercat să surprindă imagini cu balenele cașalot, cei mai mari prădători din lume. Aceștia trăiesc în cele mai adânci și întunecate puncte ale oceanelor, fiind aproape imposibil de ajuns la ei. În pofida multor încercări, cașaloții sunt încă un mister total pentru noi, nu știm cum se împerechează sau cum călătoresc. Însă documentarul Oceanele și giganții lor prezintă povestea oamenilor de știință care au descoperit, prin dovezi video și decodarea unor înregistrări ale sunetelor transmise de balene, cum vânează acestea. Acesta poate fi urmărit duminică, 7 iunie, ora 23:00.

Documentarele pot fi urmărite și în reluare, chiar pe 8 iunie, de Ziua Mondială a Oceanelor. Războiul balenelor: Povestea căpitanului Watson va rula începând cu ora 00:00, urmat de Planeta Plasticului, de la 01:00.

Program redifuzări:
Războiul balenelor: Povestea căpitanului Watson – 11 iunie, ora 20:00 și 13 iunie, ora 10:40
Planeta Plasticului – 18 iunie, ora 20:00 și 20 iunie, ora 10:40
Oceanele și giganții lor – 25 iunie, ora 20:00 și 27 iunie, ora 10:40

Sursa: https://www.hdsateli...a-mondiala.html

#75
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Discovery Channel documentează lansarea istorică a rachetei SpaceX, cu echipaj uman la bord


- "Lansare spațială: America, o nouă misiune" va fi transmis și în România duminică, 14 iunie, ora 21:00, după evenimentul de lansare live de pe 30 mai
- Emisiunea este urmată de "NASA și SpaceX: Călătoria în viitor", un documentar de două ore despre eforturile SpaceX de a deveni prima companie privată care să trimită astronauți în spațiu

Attached File  NASA astronauts Bob Behnken, left, and Doug Hurley.jpg   39K   0 downloads


Echipa Discovery Channel a documentat istoria în timp real, odată cu lansarea de pe 30 mai a navei Crew Dragon a SpaceX, de la centrul spațial Kennedy, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com. Evenimentul a marcat prima misiune spațială din ultimii nouă ani a unei nave care părăsește teritoriul Statelor Unite ale Americii cu obiectivul de a ajunge pe orbita Terrei. Evenimentul va fi difuzat în premieră în România, duminică, 14 iunie, ora 21:00, la Discovery Channel.

Attached File  spacex_KV_RO.jpg   133.87K   0 downloads

Echipele Discovery și Science Channel au petrecut peste un an documentând eforturile SpaceX de a deveni prima companie privată care să trimită astronauți în spațiu. Evenimentul special live a oferit atât acces la imaginile din cadrul lansării, cât și informații de specialitate de la fondatorul și inginerul șef al SpaceX, Elon Musk, sau de la ceilalți profesioniști ai sectorului aerospațial, în cadrul unui documentar special.

Pe parcursul celor două ore ale documentarului, vor fi prezentate proiecte științifice și inginerești incredibile, realizate de SpaceX, ce au stat la baza acestui moment istoric, telespectatorii având șansa de a trăi o experiență inedită chiar din confortul casei lor.

Documentarea evenimentului va purta fanii de-a lungul misiunii de trimitere a astronauților Bob Behnken și Doug Hurley către Stația Spațială Internațională pe o navă Dragon Space Crew. Misiunea, cunoscută sub numele de Demo-2, a folosit o rachetă Falcon 9, construită tot de SpaceX, pentru a o propulsa. Emisiunea va cuprinde comentarii ale astronauților, inginerilor și ai altor invitați speciali, precum și momentele captivante din timpul lansării de la Kennedy Space Center, NASA.

După această emisiune, va urma și un documentar de două ore, realizat în parteneriat cu The Washington Post și scriitorul Christian Davenport, a cărui experiență i-a permis să obțină acces în interiorul SpaceX, precum și un interviu special cu fondatorul și inginerul șef al companiei, Elon Musk, surprinzând poveștile incredibile despre această realizare istorică.

"Lansare spațială: America, o nouă misiune" este produs de Storied Media Group pentru Discovery Channel de către producătorii executivi: Aaron Fishman, Todd Hoffman și Michael Miller. Echipa de producători Discovery include nume precum: Wyatt Channell, Gretchen Eisele, Scott Lewers și Caroline Perez.

Sursa: https://www.hdsateli...a-lansarea.html

#76
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Discovery Channel și TLC transmit în exclusivitate "Oprah: Ce ne rezervă viitorul?", documentar special despre situația actuală din America


- În contextul mișcărilor civile iscate de uciderea lui George Floyd, Oprah discută cu lideri, activiști și artiști de culoare despre climatul tensionat din America.

- Emisiunea va fi transmisă simultan și în exclusivitate pe Discovery Channel și TLC sâmbătă,  20 iunie, începând cu ora 22:00.

Attached File  oprah ce ne rezerva viitorul.jpg   22.75K   2 downloads

Ca răspuns la protestele tulburătoare stârnite de moartea tragică a lui George Floyd, Oprah Winfrey Network a anunțat lansarea unui nou documentar special, "Oprah: Ce ne rezervă viitorul?", difuzat simultan și în exclusivitate pe Discovery Channel și TLC sâmbătă, 20 iunie, ora 22:00.

Documentarul o are în prim-plan pe Oprah Winfrey care poartă o serie de discuții cu lideri, activiști și artiști de culoare despre rasismul sistemic și mișcările violente care au avut loc în Statele Unite ale Americii în ultimele săptămâni, explica Discovery printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/iofBPDu-hM8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Profunzimea conversațiilor ce pot fi urmărite de-a lungul emisiunii oferă noi perspective și planuri concrete de acțiune, ajutând telespectatorii să răspundă la întrebări precum „Ce este important pentru noi acum?”, „Ce ne rezervă viitorul?” și „Cum vom acționa de acum înainte?”. Printre invitații prezenți se numără: politicianul Stacey Abrams, jurnalistul Charles M. Blow; primarul din Atlanta, Keisha Lance Bottoms; fondatorarea ARRAY și regizoarea unor producții premiate, Ava DuVernay („When They See Us”, „13th”, „Queen Sugar”), profesoara și autoarea Jennifer Eberhardt (autoarea „Biased”); jurnalistul și fondatorul „1619 Project”, premiat Pulitzer, Nikole Hannah-Jones; istoricul și autorul Ibram Kendi („How to be an Anti-Racist”), actorul premiat David Oyelowo („Selma”), președintele Color of Change, Rashad Robinson; și copreședintele campaniei „The Poor People” și președintele „Repairs of the Breach”, Bishop William J. Barber II.
Fragmente din discuțiile susținute de Oprah și invitații săi pot fi urmărite accesând link-urile de mai jos:

Charles Blow: „Este vorba despre putere”
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/W_yQACyIeZU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Cum a vorbit David Oyelowo cu fiul său despre George Floyd
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Zcsnk4jbrLc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Nikole Hannah-Jones pe tema durerii colective a americanilor de culoare
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/4Le2IQh1uGw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Rashad Robinson: „Activismul poate fi o sursă de emancipare”
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/RQZjRbqfZAg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Rashad Robinson discută despre intenția din spatele activismului
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/9evH_1dZ1Xc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
De ce este acum momentul să solicităm redistribuirea economică
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/b_BPv0JEFf8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Stacey Abrams: „Angoasa este reală”
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/m_QTi6ir_Hw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
"Oprah: Ce ne rezervă viitorul?" este produs de Oprah Winfrey Network. Producătorii executivi sunt Oprah Winfrey și Tara Montgomery.

Sursa: https://www.hdsateli...ransmit-in.html

#77
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,394
  • Înscris: 06.11.2014
A fost deja pe ID US + OWN. Laba trista de documentar, cu o Oprah care se crede centrul universului.

#78
daniel1976

daniel1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,527
  • Înscris: 30.04.2006
Frate,nu trebuia sa ne spui totul, asa in 2 cuvinte...
Ca noua astora de prin Ro nu ne mai ramane decat sa comentam ce canale sucks are Discovery...😁

#79
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,394
  • Înscris: 06.11.2014
Scuze, nu m-am putut abtine. Am rezistat doar 5 minute la documentar, pana a inceput Oprah sa se ridice in slavi.

#80
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Luna Turbo: Discovery Channel ambalează motoarele în luna iulie


- Anul acesta, iulie devine Luna Turbo la Discovery Channel
- Pe canal pot fi urmărite, în fiecare zi, blocuri de conținut cu și despre mașini
- Luna Turbo aduce și trei premiere – episoade noi din Mașini nervoase, O pradă mortală și Test de supraviețuire în doi


Attached File  Luna Turbo.jpg   81.82K   2 downloads

Începând cu 1 iulie, Discovery Channel ambalează motoarele, apasă la maximum pedala de accelerație și transmite programe speciale, dedicate magiei auto, parte a Lunii Turbo, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Cu difuzări în fiecare moment cheie al zilei (dimineața, la prânz și seara), fanii pasionați de mașini vor putea urmări în premieră noi episoade din emisiuni celebre, printre care: Mașini nervoase, Mașini pe alese sau Comori auto recuperate.

Mașini nervoase – Cu Mașini nervoase urmărim un „vânător” de hot rod, Richard Rawlings, care alături de echipa lui de la Gas Monkey Garage spulberă acum toate regulile, cu un proiect extrem de ambițios.

Mașini nervoase: Un nou garaj – În Mașini nervoase: Un nou garaj, mecanicii rebeli de la Fired Up Garage își propun o nouă misiune: să-și transforme afacerea într-o adevărată mașinărie de făcut bani. Vor reuși să se bucure de succes și să devină rivalii celor de la Gas Monkeys? Programul Aaron Kaufman, geniul mecanicii îl urmărește pe Aaron, poreclit „Minunea cu Barbă”, trecând de la viața alături de băieții de la Gas Monkey Garage la propria afacere, deschisă recent: atelierul Arclight Fabrication.

Mașini pe alese: Modele de vis – În Mașini pe alese: Modele de vis, cunoscutul dealer de mașini Mike Brewer și mecanicul Marc ‘Elvis’ Priestley ajută proprietari nemulțumiți de mașinile lor să le dea la schimb pentru modele la care au visat

Comori auto recuperate – În Comori auto recuperate, Drew Pritchard, pasionat de ideea de a recupera tot felul de obiecte vechi, și Paul Cowland, vedeta programului Mașini vechi cu povești noi, străbat împreună Marea Britanie, cumpărând, refăcând și vânzând o mulțime de modele auto clasice.

Attached File  Luna Turbo (1).jpg   136.39K   2 downloads

Separat de conținutul turbo, începând cu 3 iulie, telespectatorii pot urmări noi aventuri ale neînfricaților pescari de crabi, în programul O pradă mortală.

O pradă mortală (din 3 iulie, ora 21:00) – Bine ați venit în lumea celei mai periculoase meserii din lume: cea de pescar de crabi în Alaska. În adâncurile glaciale ale Mării Bering se ascunde o pradă foarte profitabilă, dar și foarte greu de prins: crabii. În fiecare an, aproximativ 250 de ambarcațiuni se întâlnesc în Golful Dutch din Alaska, așteptând semnalul oficial de deschidere a sezonului de pescuit crabi. Pescuitul e permis doar o perioadă variabilă, între 4 și 12 zile, dar pescarii vor afla răspunsul exact de-abia când vocea Departamentului pentru Pescuit și Vânătoare din Alaska se va face auzită la radio intermitent, printre pârâituri, ca să anunțe începutul și sfârșitul sezonului de pescuit.

Attached File  O pradă mortală.jpg   75.28K   0 downloads

Pentru cei curioși cum două persoane pot să supraviețuiască zile în șir fără hrană, apă sau haine, într-una dintre cele mai izolate locații de pe glob, Test de supraviețuire în doi revine cu noi episoade, din 6 iulie, în fiecare seară de luni, de la ora 21:00.

Test de supraviețuire în doi – Testul suprem de rezistență lasă izolați doi supraviețuitori - un bărbat și o femeie - în diverse zone ostile din lume, fără să poată avea la ei hrană, apă sau haine. În acest sezon, în premieră absolută, un cuplu căsătorit și cu experiență limitată în tehnici de supraviețuire va încerca provocarea timp de 14 zile. Înfruntând umăr la umăr sălbăticia din Filipine, vor ajunge să se apropie mai mult sau această inedită experiență în doi va crea o prăpastie între ei? În alte episoade, diverși necunoscuți trăiesc împreună experiența naturii tiranice - de la maiestuoasele peisaje din sălbăticia Africii de Sud până la junglele de nepătruns din Mexic. Miza e uriașă, căci fiecare cuplu se luptă nu doar cu forțele dezlănțuite ale Mamei Naturi, ci și cu propriile slăbiciuni lăuntrice, pentru a vedea cine va fi îngenuncheat de sălbăticia necruțătoare și cine va ieși învingător.

Despre Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.

Sursa: https://www.hdsateli...-ambaleaza.html

#81
ANDREiDOo

ANDREiDOo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 281
  • Înscris: 16.01.2011
HGTV are audiența măsurată începând cu 1 iulie. Prin urmare, urmează inserții locale de publicitate și pe acest post.

#82
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018
ID HD nu mai este preluat de niciun operator mare.

#83
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 21.05.2019
iar stiu astia de la discovery sa isi "vanda" marfa :)))

#84
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018
Adaugam pe lista si Food Network HD care a iesit aseara de la AKTA.

#85
BAYMAX

BAYMAX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,056
  • Înscris: 08.11.2019

 IceCoolExtreme, on 01 august 2020 - 14:15, said:

Adaugam pe lista si Food Network HD care a iesit aseara de la AKTA.

Da, s-a ales prafu' de ele.

#86
daniel1976

daniel1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,527
  • Înscris: 30.04.2006
Cand nu mai e - s-a ales prafu..
Cand e - au intrat canale in Hd...
Pretentiosi rau abonatii romani...si foarte obiectivi

#87
toto_riina

toto_riina

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,564
  • Înscris: 20.08.2014
Mie imi placea Animal Planet cand aveau versiunea aceea pentru Romania, pacat ca s-a inchis dupa vreo cativa ani, parca prin 2013...Si Travel&Living era bun pana sa se inchida, avea emisiunile alea cu Anthony Bourdain, cu cheliosul ala care manca fel si fel de mancaruri "exotice" etc. Acu' TLC iti arata cum scoate osanza din babe obeze, ti-e si scarba...La fel, au distrus si Discovery World care avea documentare de calitate.
Pe Scripps au platit 14 miliarde de dolari, cred ca nici azi nu si i-au recuperat! Ca sa produci programe de calitate ai nevoie sa investesti inca pe atat!

#88
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,394
  • Înscris: 06.11.2014
ID HD mai e transmis pe undeva?

#89
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018
Doar la Ines IPTV si alti operatori mici.

#90
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,828
  • Înscris: 07.07.2009

 iZet, on 03 august 2020 - 23:33, said:

ID HD mai e transmis pe undeva?
INES.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate