Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...
 Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 

Pachetul Discovery în HD.

- - - - -
 • Please log in to reply
338 replies to this topic

#55
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,826
 • Înscris: 06.11.2018
Discovery și Science Channel difuzează un documentar special *Pandemic: COVID-19”

Discovery Channel și Science Channel au comandat ITN Productions un documentar special de o oră care să ofere informații despre criza globală de sănătate a coronavirusului COVID-19, potrivit presei internaționale. 

Intitulat ”Pandemic: COVID-19”, programul conține interviuri cu experți în medicină, din mediul academic, oficiali guvernamentali și pacienți cu privire la originile pandemiei, aruncă lumină asupra tratamentului și transmiterii sale și despre modul în care s-a răspândit rapid în Wuhan, China și nu numai. 

De asemenea, emisiunea va căuta să răspundă dacă SUA este pregătită să facă față virusului care se răspândește rapid și dacă cei care conduc lupta împotriva lui pot găsi răspunsuri și o posibilă soluție de vindecare. 

Pentru ITN, producătorii executivi sunt Ian Russell și Sarah Jane Cohen, iar producătorul este Nick Powell. Pentru Discovery și Science Channel, Gretchen Eisele este producător executiv. 

Pandemie: COVID-19 va fi difuzat la 25 martie pe Discovery și Science Channel. 

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=18127

#56
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,826
 • Înscris: 06.11.2018
Știință, inginerie, istorie și un documentar despre COVID-19 în aprilie la Discovery Channel

Seria de emisiuni pe teme educaționale continuă: începând cu luna aprilie, cele mai apreciate producții despre inginerie se întorc la Discovery Channel, alături de noile titluri din grilă, printre care documentarul special despre coronavirus „Pandemia: COVID 19”, anunță Discovery printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Astfel, fanii pasionați de structuri inginerești vor afla cum au fost ridicate unele dintre cele mai mari construcții din lume, precum stadionul Melbourne, podul din Hong Kong, uriașul baraj hidroenergetic al Turciei sau iconicele și impresionantele clădiri istorice din lumea antică și medievală. Noul documentar special „Pandemia: COVID 19” analizează cea mai recentă amenințare la adresa sănătății publice și explică evoluția noului coronavirus de la apariție până în prezent, dar și încercarea oamenilor de știință de a-l eradica.

Telespectatorii vor găsi răspunsuri pentru cele mai ambițioase întrebări urmărind emisiuni și documentare captivante:

Tehnologie extremă  (luni – vineri, ora 10:50) – Proiectele de inginerie din întreaga lume ajung să aibă proporții și ambiții din ce în ce mai mari. An de an se proiectează și se construiesc structuri care reușesc să pună în umbră multe dintre lucrările trecutului. Pe planșetele arhitecților se află proiecte atât de uriașe – nu numai ca dimensiuni, concept sau investiții financiare, ci și ca implicații sociale – încât aproape că întrec orice imaginație. Este greu să ne imaginăm gradul de fezabilitate al unor asemenea proiecte, ca să nu mai vorbim de detaliile tehnice necesare pentru realizarea lor. Emisiunea prezintă câteva dintre cele mai ambițioase planuri arhitecturale ale epocii noastre.
Attached File  discovery.jpg   114.25K   0 downloads
Ingineriile istoriei (luni – vineri, ora 17:00) – Cum au fost construite cele mai grandioase și impozante clădiri din lumea antică și medievală? Această serie de documentare folosește animația computerizată pentru a dezvălui secretele din spatele construirii acestor structuri incredibile. Seria dezvăluie informații noi despre miturile și misterele din spatele civilizațiilor antice, precum și ale megastructurilor iconice pe care acestea le-au construit.

Pandemia: COVID 19 (duminică, 5 aprilie, ora 21:00) – Folosind cele mai noi informații obținute de comunitatea medicală, experții explică de ce acest nou patogen, coronavirusul, e atât de periculos și ce pași se fac pentru a-l combate.

Din 1 aprilie, timp de o oră de luni până vineri, începând cu ora 10:50, respectiv ora 17:00, Discovery Channel îi invită pe telespectatori la un tur de culise în lumea complexă și epuizantă a celor care au transformat proiecte inginerești îndrăznețe în realitate, în timp ce prima seară de duminică a lunii este rezervată găsirii răspunsurilor cu privire la declanșarea și răspândirea epidemiei de coronavirus.

Despre Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa.

Sursa: https://www.hdsateli...orie-si-un.html

#57
KLM2009

KLM2009

  The Punish3r

 • Grup: Moderators
 • Posts: 25,838
 • Înscris: 07.07.2009
A fost chiar bun documentarul despre pandemie.

#58
LibertyHG

LibertyHG

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,284
 • Înscris: 13.03.2017
Investigation Discovery US are logo nou.
[ https://duckduckgo.com/i/07170636.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Probabil anul viitor și la noi. :))

Edited by LibertyHG, 13 April 2020 - 20:38.


#59
BAYMAX

BAYMAX

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,059
 • Înscris: 08.11.2019
Arată  mai bine sigla.
Posibil în următoarele  zile să  se schimbe și în România.
La fel cum s-a întâmplat cu Discovery Channel.

Attached Files#60
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,826
 • Înscris: 06.11.2018
ID HD US
Attached File  id.png   434.68K   57 downloads

#61
jytouip

jytouip

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 686
 • Înscris: 18.07.2019
Preferam vechea sigla

#62
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,826
 • Înscris: 06.11.2018
Programe difuzate de Paște de televiziunile din portofoliul Discovery

Televiziunile Discovery Channel, TLC, Travel Channel, HGTV și Eurosport vor difuza cu ocazia sărbătorilor pascale o grilă specială de programe, care va aduce în prim-plan unele dintre cele mai apreciate serii și competiții sportive. Discovery îi invită pe telespectatori să exploreze lumea din confortul casei lor și să devină martorii aventurilor celor mai îndrăgite personaje, fie că este vorba de emisiuni de supraviețuire în condiții extreme (Indigenii din Alaska), aventură (Goana după aur) turbo (Mașini pe alese), istorie (Ingineriile istoriei), gătit (Regele cofetarilor în competiție), mister (NASA: Cazuri neelucidate), casă și grădină (Ne mutăm în Bahamas) sau relații (90 de zile până la nuntă). Tot în această perioadă, fanii înfocați ai sportului pot retrăi cele mai emoționante momente din cadrul Openului Australian, Turului Spaniei, Jocurilor Olimpice sau raliurilor, anunță reprezentanții Discovery Inc printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Discovery.jpg   120.97K   0 downloads

Astfel, pe Discovery Channel, fanii se vor bucura de episoade speciale din emisiuni precum:

- Indigenii din Alaska – Povestea clanului Brown, o familie cu șapte copii, care locuiesc departe de civilizație și care și-au dezvoltat un accent și un dialect propriu.

- Goana după aur – Echipele de mineri se confruntă cu diverse obstacole și depășesc mai multe provocări, în timp ce sapă după aur în regiunile mai puțin cunoscute din Canada și SUA.
- Mașini pe alese – Seria merge pe urmele căutătorilor de mașini, pe care aceștia le cumpără, le refac, le testează și apoi le vând ca să obțină un profit. Ce comori auto vor mai găsi băieții?
- Pandemia: Covid-19 – Folosind cele mai noi informații obținute de comunitatea medicală, experții explică de ce acest nou patogen, coronavirusul, e atât de periculos și ce pași se fac pentru a-l combate.

În weekendul 18-19 aprilie, TLC difuzează un maraton de episoade emblematice din seria „90 de zile până la nuntă”, timp de opt ore în fiecare zi, o ocazie perfectă pentru fanii emisiunii să revadă cele mai emoționante clipe din viața cuplurilor. De Paște, cei mai buni maeștri cofetari din lume se întorc: Buddy Valastro, „Regele cofetarilor”, îl provoacă pe câștigătorul ediției anterioare, Duff Goldman, „Maestrul cofetar”, la o nouă rundă din cel mai tare concurs de făcut dulciuri – Regele cofetarilor în competiție, sezonul al doilea.

Attached File  TLC.jpg   36.14K   0 downloads

Travel Channel rămâne destinația preferată a pasionaților de mister și experiențe noi, care pot urmări în această vacanță emisiuni precum NASA: Cazuri neelucidate, Mâncăruri bizare cu Andrew Zimmern, sau Mistere la muzeu.

Attached File  Travel.jpg   70.2K   0 downloads

HGTV, postul de televiziune cu programe despre casă și grădină, anunță episoade noi din Ne mutăm în Bahamas. Această serie transformă însă fantezia în realitate, urmărind diverse persoane din SUA care își caută o nouă locuință și au decis să renunțe la viața de oraș pentru o vacanță cu normă întreagă, în acest paradis. De la alegerea unei insule până la găsirea celei mai potrivite case, fiecare episod ne prezintă în detaliu eforturile unor viitori proprietari de locuințe care au decis să-și îndeplinească visul de a trăi în Bahamas. Cum aici există atât de multe locații și proprietăți splendide, singura problemă va fi să se hotărască fiecare client în ce porțiune de paradis vrea să se mute.

Attached File  HGTV.jpg   105.02K   0 downloads

Eurosport transmite cele mai grozave povești despre perseverență, realizări și inspirație. În această perioadă, Eurosport readuce pe ecrane unele dintre momentele iconice din lumea sportului. Fanii pasionați vor putea revedea Australian Open, Turul Spaniei sau snooker, pe lângă alte competiții de renume mondial.

Attached File  Eurosport.jpg   51.16K   0 downloads

Prin poveștile autentice ale personajelor iconice din universul Discovery puse la dispoziția fanilor, grupul încurajează telespectatorii să stea acasă, să se bucure în continuare de conținut de calitate și să descopere lumea prin emisiuni de aventură, mister, istorie, călătorii, gătit, supraviețuire în condiții extreme, relații, mașini, renovări, cultură și multe altele. Mesajul campaniei #StaiAcasă a fost preluat și de starurile Discovery, care au transmis cuvinte de încurajare către fani în videoclipuri speciale.

Program difuzări

Attached File  50px-Discovery_Channel.png   646bytes   0 downloads

Indigenii din Alaska: 17 aprilie, ora 21:00
Goana după aur: 18 aprilie, ora 13:35; 19 aprilie, ora 19:00; 20 aprilie, ora 13:40
Mașini pe alese: 17 aprilie, ora 12.45; 18 aprilie, ora 20:00; 19 aprilie, ora 10:40
Pandemia: Covid-19 20 aprilie, ora 00:00

Attached File  50px-TLC.png   1.35K   0 downloads

90 de zile până la nuntă: 18-19 aprilie, ora 13:00
Regele cofetarilor în competiție: 19 aprilie, ora 21:00

Attached File  50px-Travel_Channel.png   1.49K   1 downloads

NASA: Cazuri neelucidate: 18 aprilie, ora 11:20
Mâncăruri bizare cu Andrew Zimmern: 19 aprilie, ora 11:20
Mistere la muzeu: 17 aprilie și 20 aprilie, ora 11:20

Attached File  49px-HGTV.png   1.1K   1 downloads

Ne mutăm în Bahamas:
18 aprilie: ora 11:20
19 aprilie: ora 18:50
20 aprilie: ora 14:20 și 22:05

Attached File  120px-Eurosport_1.png   2.04K   2 downloadsAttached File  120px-Eurosport_2.png   2.16K   1 downloads

Australian Open (edițiile din 2019 și 2020):
17 aprilie: Eurosport 1, ora 20:00; Eurosport 2, ora 16:30
18 aprilie: Eurosport 1, ora 09:30; Eurosport 2, ora 18:30
19 aprilie: Eurosport 1, ora 20:00; Eurosport 2, ora 17:00

Turul Spaniei (ediția din 2017):
17 aprilie: Eurosport 1, ora 17:30; Eurosport 2, ora 12:15
18 aprilie: Eurosport 1, ora 15:00; Eurosport 2, ora 09:30;
19 aprilie: Eurosport 2, ora 09:30

Snooker, Marele Premiu Mondial, la Cheltenham, în Regatul Unit (2019):
17 – 19 aprilie: Eurosport 2, ora 20:00
20 aprilie: Eurosport 2, ora 23:00

Despre Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.

Sursa: https://www.hdsateli...e-paste-de.html

#63
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,826
 • Înscris: 06.11.2018
Pachetul Discovery iese de pe Skylink Slovacia pe 31 mai 2020: https://www.parabola...itneni-nabidky/

#64
ronuquet

ronuquet

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,220
 • Înscris: 22.02.2017
Conform lor, pachetul Discovery va fi inlocuit de Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, FightBox, Nat Geo HD, Nat Geo Wild HD si Love Nature HD.

Love Nature HD a cerut drept de difuzare in RO. Sa iasa si de la Focus Sat, oare???

#65
ronuquet

ronuquet

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,220
 • Înscris: 22.02.2017
Niciun operator din RO nu are toate canalele astea la un loc... :(

Attached Files#66
iZet

iZet

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 8,404
 • Înscris: 06.11.2014
Nici Ines?

#67
KLM2009

KLM2009

  The Punish3r

 • Grup: Moderators
 • Posts: 25,838
 • Înscris: 07.07.2009
Nici un operator nu are tot pachetul și nici nu cred să le aibă în viitor.

#68
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,826
 • Înscris: 06.11.2018
Păi cei care au tot pachetul lipsește doar HG TV care este doar la Digi.

#69
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,826
 • Înscris: 06.11.2018

View Postronuquet, on 09 mai 2020 - 17:44, said:

Niciun operator din RO nu are toate canalele astea la un loc... Posted Image
Inafara de HG TV toate sunt la Ines si Vodafone.

#70
KLM2009

KLM2009

  The Punish3r

 • Grup: Moderators
 • Posts: 25,838
 • Înscris: 07.07.2009
Toate dar nu și HD.

#71
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,826
 • Înscris: 06.11.2018
La Vodafone lipsesc mai multe HD fata de Ines, la Ines lipseste doar Discovery Channel HD si HG TV HD (acesta nu este nici SD) iar TLC momentan nu emite HD pentru Romania.

Edited by _-GEORGE-_, 10 May 2020 - 17:43.


#72
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,826
 • Înscris: 06.11.2018

Discovery Channel: „Aducem lumea la tine” - programe pentru telespectatorii pasionați de aventură


În luna mai, prin conținutul emblematic al Discovery Channel, telespectatorii vor putea călători prin lume chiar din confortul casei lor. De la păduri tropicale până în cele mai friguroase zone ale planetei, Discovery Channel îi poartă pe fanii pasionați de aventură în diverse zone geografice ale lumii, prin programe dedicate, despre Alaska, călătorii, istorie naturală și sălbăticie, anunță Discovery printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Ed Stafford 1.jpg   82.46K   0 downloads

„Aducem lumea la tine” este mesajul pe care Discovery Channel îl transmite telespectatorilor, printr-o organizare specială a grilei de programe: un bloc de trei ore cu emisiuni de aventură și supraviețuire, urmat de conținut dedicat călătoriilor, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 13:40, cu programe speciale în weekend.

Trenuri în Alaska (Luni – Vineri, 13:40) – Seria urmărește echipa de elită care luptă împotriva amenințării constante de avalanșe, a temperaturilor de îngheț și a vieții sălbatice periculoase, pentru a menține funcțională rețeaua feroviară.

Alaska: Ultima Frontieră (Luni – Vineri, 14:35) – Mereu puși la grea încercare de forțele naturii, de împrejurări și de ceilalți, membrii familiei Kilcher lucrează în echipă ca să susțină tradiția bogată a gospodăriei lor.

Ed Stafford: Misterele lumii (Luni – Vineri, 15:30) – Ed Stafford caută adevărul din spatele unor imagini misterioase ale celor mai îndepărtate locuri de pe Pământ. Fiecare episod este inspirat de o imagine realizată din spațiu, care dezvăluie elemente bizare și inexplicabile de la sol.

Attached File  Ed Stafford 2.jpg   111.17K   0 downloads

O nouă șansă în sălbăticie (din 14 mai, Luni – Vineri, 15:30) – Marty Raney, meșter și expert în supraviețuire, alături de fiica sa Misty, fermier, și fiul Matt, vânător și pescar –  încearcă să învețe alte familii abilitățile esențiale supraviețuirii și prosperității în pustietate, întreținerea unei gospodării prin vânătoare, pescuit, grădinărit. La finalul fiecărui episod, supraviețuitorii decid dacă se întorc sau nu la civilizație.

Attached File  Case plutitoare 1.jpg   137.12K   0 downloads

Începând cu ora 17:00, pentru a continua ideea de escapadă, cele trei ore de emisiuni de aventură sunt urmate de unele dintre cele mai populare serii TV din portofoliul Discovery și au în centru călătoriile, punând la dispoziția telespectatorilor două ore de explorare a câtorva dintre cele mai remarcabile locuri din jurul lumii.

Case plutitoare uimitoare – Ați visat vreodată să trăiți pe plajă sau să aveți o curte cu piscină? Ei bine, asta nu a fost suficient pentru proprietarii acestor case. În „Case plutitoare uimitoare”, facem turul unora dintre cele mai cool întrebuințări ale apei. Vezi ce se întâmplă când combini creativitatea, ingeniozitatea și apa. De la o cabană înconjurată de mare până la un conac înconjurat de un șanț cu apă, Rebecca Budig explorează câteva case uimitoare în care tema principală este apa.

Attached File  Case plutitoare 2.jpg   102.75K   0 downloads

Hoteluri imposibile: Confruntarea – Câștigătorul ia totul în această confruntare, unde patru proprietari de hoteluri se luptă pentru a lua acasă 25.000 de dolari. Aceștia vor petrece noaptea în hotelul rivalului și vor acorda puncte în funcție de experiența lor. Hotelul cu cele mai multe puncte câștigă.

Case extraordinare de vacanță – Explorăm case de vacanță unice, de la cabane de schi nonconformiste până la refugii paradisiace din Hamptons. Facem cunoștință cu arhitecții și proprietarii acestor creații.

Locații legendare – Josh Gates pleacă într-o călătorie impresionantă în cele mai legendare locuri de pe planetă. El se cufundă în poveștile care au făcut celebre aceste locații intrigante și le explorează prin perspectiva sa unică.

Întrucât luna mai va fi caracterizată de conceptul de evadare și escapadă, explorare sau experiențe extreme, Discovery Channel transmite și premiere ale un serii emblematice, cum ar fi sezonul 4 din Goana după aur: Povestea lui Parker (începând cu 26 mai, ora 21:00) și Test de supraviețuire pe cont propriu (începând de luni, 18 mai, ora 22:00).

Sursa: https://www.hdsateli...destinatia.html

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate