![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Hamburgherie, plescavita, falafel
Last Updated: Jun 14 2005 10:37, Started by
Arpi
, Jun 09 2005 10:37
·
0

Posted 09 June 2005 - 10:37

Salut,
As vrea sa ma mai apuc de o mica afacere: si anume hamburgherie, plescavita, falafel etc. Dar nu as vrea sa investesc intr-un spatiu super luxos, cu chirie mare ci doar un chiosc construit pe terenul luat de la primarie. Are cineva asa ceva? De ce anume am nevoie? Clar imi trebuie curent electric! Ce se intampla cu apa? La multe din astfel de chioscuri nu am vazut sa aiba apa curenta trasa, doar electricitate de care este nevoie pentru a functiona cuptoarele. Are cineva asa ceva deschis? De ce aprobari am nevoie? THX! Edited by Arpi, 09 June 2005 - 10:39. |
Posted 14 June 2005 - 01:50

fara apa curenta nu ai sanse sa obtii avizul sanepid. uita e ideea asta
nu mai stiu exact, dar sigur o sa ai nevoie de avize de la pompieri, sanepid, protectia civila, primarie. e posibil sa mai fie |
Posted 14 June 2005 - 07:47

In oras la mine stiu 2 chioscuri! nu cred sa aiba apa curenta! au maxim 3X2 metrii! curent au ca au cuptoare cu microunde dar apa nu cred sa aiba! o sa ma uit mai atent!
Cu bidoane de plastic(pentru apa), nu merge facut? |
Posted 14 June 2005 - 08:44

nu stiu. stiu ca atunci cand s-a pus problema daca sa deschidem ceva ce tinea tot de alimentatie publica primul lucru pe lista a fost apa.
|
Posted 14 June 2005 - 10:37

ce e plescavita?
im inchipui ca tot haleala de fast food. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users