![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Productie jocuri PC - Windows, Mac, Linux, PC-BSD
Last Updated: Jan 05 2010 15:47, Started by
om_de_jad
, Jan 05 2010 15:47
·
0

Posted 05 January 2010 - 15:47

Conduc o firma care produce jocuri PC (planuim sa ne extindem activitatea pe iPhone si Android). Produsele noastre ruleaza pe patru sisteme de operare, respectiv Windows, Mac, Linux si PC-BSD.
Daca exista persoane interesate - si isi permit din punct de vedere financiar - sa sprijine acesta activitate ori activitati colaterale, sunt rugate sa-mi dea PM, sa discutam. Din iunie 2009, de cand ne-am inceput activitatea, am lansat aceste doua titluri: www.sunblastthegame.com www.tripsimus.com Review-urile au fost pozitive, clientii sunt multumiti, dar e nevoie de un impuls ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users