Dynamic text & scrollbar
Last Updated: Aug 01 2002 00:22, Started by
JaJa Beens
, Jul 23 2002 13:49
·
0

Posted 23 July 2002 - 13:49

Am un dynamic text si vreau sa imi apara 2 butoane de scroll cand textul importat e mai mare decat se poate afisa. are idee cineva cum se face cel mai simplu? si mai am o problema: cum declar o variabila globala ca mie mi se tot reinitializeaza? am procedat asa
_global.var=0 dupa care: var=5 si daca dau trace(var) imi apare 0 :ciocan: :ciocan: :ciocan: :ciocan: :ciocan: :ciocan: :ciocan: |
Posted 29 July 2002 - 11:32

pentru dynamic text; nu ai precizat versiunea de flash asha ca iti recomand componenta de scroll din flash6. cel mai simplu.
pentru variabila globala: incearca shi nu folosi "var" e un cuvint rezervat flashului. incearca "myvar" |
Posted 29 July 2002 - 16:02

sa fiu mai explicit:
folosesc un flash mx (flash 6) dar daca aveti un exemplu mai vechi e perfect si asta. vreau ca la incarcarea textului in dynamic text sa imi apara un scroll cand textul e mai mare decat ceea ce poate fi afisat. si inca o chestie cum fac ca dupa ce am apasat un buton sa ramana apasat pana ce alt buton e apasat? ps. binenteles ca variabila se numeste altcumva si nu var. ce am postat aici a fost ceva generic si am vrut sa se priceapa ca e vorba de o variabila |
Posted 31 July 2002 - 14:19

Posted 01 August 2002 - 00:22

Quote Originally posted by JaJa Beens _global.var=0 dupa care: var=5 si daca dau trace(var) imi apare 0 _global? n-am mai folosit.. exista? Pui _root.jaja=5; si asa o si apelezi de oriunde. In plus "var" este cuvant cheie deci nu-l mai folosi... asta poate fi o cauza a erorii. Sau... daca ai jaja=0 pe un onClipEvent("enterFrame") e clar ca iti va ramane 0. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users