![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Vreau sa-mi deschid un business de livrat mancare la domiciliu
Last Updated: Jan 23 2018 23:57, Started by
bashtardo
, Jan 04 2010 12:30
·
0

Posted 12 April 2012 - 18:07

Ce parere aveti despre un portal dedicat livrarilor la domiciliu ? Am citit ca in curand se va deschide la noi un site unde poti vedea on-line meniurile restaurantelor din orice oras, dupa orice bucatarie, dupa sortimente, etc. Eu cred ca ar fi de mare ajutor pentru cei care comandam mancare la domiciliu, nu va mai trebui sa sunam sau sa le tot explicam telefonic ce comanda dorim... pur si simplu se va putea plasa comanda on-line prin site-ul ala... au ceva pagina pe facebook Halire.ro si va fi gratuit. Schimba forma in care iti promovezi site-ul pentru ca oamenii nu sunt atat de prosti pe cat ii crezi. Schimba numele site-ului, suna urat si mitocanesc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users