Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

Despre Uși de Interior

- - - - -
  • Please log in to reply
1454 replies to this topic

#19
Danny_29

Danny_29

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 25.06.2005
*** POSIBILA RECLAMA ***
Salut,

Am citit randurile de mai sus si mi-a atras atentia numele firmei Euro House. Eu am cumparat 6 usi de la ei acum 3 saptamani si sunt chiar multumit de ele.Pe lanag faptul ca sunt de calitate ,mi-a placut de la bun inceput faptul ca vanzatorul din showroom a avut rabdare sa imi explice tot ce am avut nevoie si a fost foarte serviabil.Am primit usile in o saptamana deci oameni au si un anumit stoc,pt ca majoritatea firmelor imi datusera termen de 6-8 saptamani,bine acum depinde ce vrei sa cumperi pt ca usi speciale si cei de la Euro House au un termen de 6 saptamani,dar pt usi normale in maxim o saptamana doua ti le aduc.Oameni au venit ,au masurat ei dimensiunile golurilor si apoi mi-au asigurat si transportul.
Si eu i-am gasit tot dupa net ,si mi-a placut ca au o diversitate f mare de usi(nuante,modele).

alexmohora,ai si tu dreptatea ta dar cu un salariu mediu cred ca nu e cazul sa cauti usi de peste o suta de Euro bucata....acu nu stiu ce usi poti sa iei cu un salariu mediu dar mai bine strangi iei ceva mai ca lumea ca daca vrei usi de 2.500.000 bucata ,o sa iei niste batai de joc si vorba cuiva de mai sus o sa le schimbi din doi in doi ani....pana la urma dai 150-200 de Euro pe o usa dar o tii 20 de ani.Eu zic sa dai o fuga pana la cei de la Euro House pt ca merita macar sa le vezi si sa iti faci o idee....PS tin minte ca aveau si niste usi la 100 sau 110 euro sau asa ceva doar ca erau pe o singura nuanta ,de fag...daca nu cauti cine stie ce nuanta speciala ,alea ar fi o solutie buna.

Good luck !!! :peacefingers:

Edited by adi_master, 05 July 2008 - 19:27.


#20
vektor12

vektor12

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,977
  • Înscris: 20.05.2004
Sounds like TV advertising... Welcome to the shop channel...

stiu ca suntem prea saraci ca sa ne luam lucruri proaste, dar usile astea nu sunt singurul lucru pe care il cumperi... mai exista faianta, gresie, glet, vopsea lavabila, sapa, parchet, manopera si nu e nevoie sa mai continui...

una peste alta, la porta doors pe st. cel mare aveau usi frumoase, dar... preturile incepeau de la 6 milioane fara clanta si cu TVA inclus... adauga transport, montaj, poate toc/pervaz si clanta si ajungi la 200 de euro, bani de care multi nu dispun.

#21
goguferaru

goguferaru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 03.11.2004
Mi-am pus usi Porta de la Metro, 2,5-3,5 mil, sint frumoase, relativ bine lucrate (mai au f. mici defecte), au garnitura de cauciuc (cheder), dar stratul de plastic care da aspectul este f. subtire si poate fi usor zgiriat/cojit.

#22
vektor12

vektor12

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,977
  • Înscris: 20.05.2004
mai aveau si alte modele in afara de cele luate de tine? erau la metro sau praktiker?

#23
goguferaru

goguferaru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 03.11.2004

vektor12, on Jun 25 2005, 20:19, said:

mai aveau si alte modele in afara de cele luate de tine? erau la metro sau praktiker?

<{POST_SNAPBACK}>

Usi pline, 1/3, 2/3 cu geam, diverse culori, au broasca dar nu au silduri (clante), la metro, eu am prins o oferta la 2,6 mil alfel cam 3,5 mil
Sfat, golul de zidarie sa fie cu min 2 cm mai mare decit tocul usii,altfel e chin la montaj ex gol de 92 cm pt o usa de 90 cm, si atentie daca e pe dreapta sau pe stinga, usile porta la metro erau inscriptionate pe eticheta invers decit de obicei.

#24
n@styx

n@styx

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 16.06.2005
*** POSIBILA RECLAMA ***
Pentru usile astea .... mai tre' luat ceva
va recomand geamurile decorative de unde mi-am luat si eu

;)

Edited by adi_master, 02 June 2008 - 08:06.


#25
adi_p8

adi_p8

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 18.07.2005
Usi deosebite ca finisaj (le-am vazut cu ochii mei) importate din Italia. Toc din lemn stratificat, foaie celulara, furnir natural, feronerie+manere, garnitura pe toata dimensiunea tocului.
Preturi incepand de la 200 EUR pentru usile pline.
Masuratori, transport, montaj incluse in pret.
Termene de livrare lungi: aprox. 8 saptamani.

Pentru cine nu conteaza foarte mult pretul si termenul de livrare (nu are casa terminata) merita ceruta o oferta la

Edited by adi_master, 05 July 2008 - 19:28.


#26
victorina

victorina

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 24.07.2005
Anu trecut pe vremea asta cautam si eu usi. Pana la urma vazand oferta de pe poiata (foarte scumpe) m-am zgarcit si am facut pe comanda la unii care avea un atelier. Mi-a iesit usa de lemn la 6 milioane (lemn adevarat). Singura parte naspa a fost ca a durat 6 (sase) luni pana le-au adus. Am si nascut intre timp (eu vroiam sa amenjez casa pana nasc :coolspeak: . Asa ca poate ar fi bine sa gasesti pe unii care sa fac si un contract ceva sa te asiguri ca ti le aduc in timp. Firma asta cu care am lucrat eu nu stiu cum se chema ca era a unei prietene a unei prietene a unei cumnate..... :confuzzled: Usile au iesit bine...

#27
Isleman

Isleman

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 130
  • Înscris: 16.07.2004

alexmohora, on Jun 24 2005, 11:58, said:

Hai să-ți zic niște lucruri legat de atâția bani, atâta pește:

1. știi cât e salariu mediu în RO? 7.400.000 net
2. știi ce altceva poți să faci cu 6.800.000?
păi poți să:
- îți iei un TV
- îți iei un frigider
- îți iei un aragaz
- îți iei faianță pentru bucătărie (faină la 400k mp)
- plătești pe cei care renovează apartamentul timp de o săptămână

Cum ți se pare ca toate chestiile astea să le faci cu banii care-i dai pe o ușă care conține 80% carton sau rumeguș presat?

Vrei să-ți zic ce poți face cu 27,2 milioane în loc să-i dai pe 4 uși?.... nu cred

Câte uși dintr-astea ”la un preț așa de bun” câștigi tu pe lună?

știi cât pește cumperi cu 27,2 milioane....aproape o jumate de tonă.  :w00t:  Măi frate da ușile asta ce sunt? Marfă de lux, de contrabandă?

<{POST_SNAPBACK}>



Nu pot decat sa dau dreptate.
Eu sunt in cautare de usi si sunt incredibile preturile din Ro pentru o marfa sub orice calitate .
Iar usile de firma sunt muuuuuuuuult mai scumpe decat afara . Nu pot sa mai inteleg nimic . Ma oprisem intr-un showroom ( sunt in UK) si am vazut niste usi incredibil de bine executate si la un pret NEGOCIABIL atunci cand se vorbeste de la 2 -3 usi in sus.  Imi vine sa le cumpar si le car in spate in tara , dar imi trebuiesc vre-o zece asa ca ....
Pt exemplificare uitati-va la preturi si la calitate + modele pe site-ul asta http://www.distinctivedoors.co.uk/
si poate reusiti sa imi explicati si mie cum dracul de am ajuns sa avem niste produse mai de rahat si mai scumpe ca cele de afara in conditiile in care in Ro avem cele mai mici salarii europene.
Stie cineva un loc cu calitate si preturi decente ?
Apropo are Praktiker Romania site ca am incercat sa dau de el dar nu am reusit. Am inteles ca ar ceva usi acolo  la preturi bunicele .

#28
CRG

CRG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,955
  • Înscris: 30.08.2005
am mers cu eurohouse intertrade, dupa ce am citit topicu asta. sper ca ati avut dreptate cu ei. deocamdata mi-au intarziat vreo 3 ore sa-mi demonteze usile vechi. full feedback la sfarsit proces   :peacefingers:

#29
johnny bravo

johnny bravo

    Membru erect

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,419
  • Înscris: 05.08.2003
Nu luati usi din carton presat. Am facut gresala sa cumpar o usa de interior fara geam, pentru dormitor, de la Bricostore. Usa este din carton presat si nu a avut clanta. Autocolantul aplicat la exterior este extrem de prost. Am lipit peste el niste hartie pentru a proteja tocul cand am tencuit in jurul lui. Cand am tras hartia aia, s-a luat cu o bucata de autocolant si acum arata nasol. Dormitorul meu este langa baie si de fiecare data cand ies aburi de la baie, usa la dormitor se unfla si nu o mai pot inchide. S-a si lasat...

#30
CRG

CRG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,955
  • Înscris: 30.08.2005
mda, sa continuam cu povestea: merg la ei sa vorbim ce usi sa-mi puna. erau unele misto care data trecuta mi-au zis: "poate aveti noroc si mai gasim ceva pe stoc", care acum s-a transformat in "uitati de astea, nu mai avem si nici n-o sa mai aducem...."  :nonobad:

asa ca mi-au vandut tot ce au vrut ei (n-am chef sa astept prea mult si nici nu vreau ceva prea fancy) respectiv neshte ushi de fag (furnirul, bineinteles). si dupa ce facem calculele, ma trezesc cu 20 de euro in plus la una dintre usi, pen'ca peretele e mai gros de 14.5 cm (de fapt variaza intre 14 si 15 cm). si uite-asa mi-au mai luat 20 de euro+tva.

cand veni vorba de montaj, raspunsul primit a fost: "timpul standard este in 3 sapt." :angry:   stupoare, aici s-a infipt nevasta-mea in ei, si uite asa tre' sa apara joi sa le instaleze (adica in termen de 4 zile).

concluzia: 1720 RON pentru doua usi absolut normale mi se pare cam mult. poate ca atata costa, sa zicem... daca nu ma grabeam, nu i-as mai fi luat pe baetzashii astia. adica NU VA RECOMAND Eurohouse Intertrade (sau usata.ro)

o sa continuu dupa ce mi le si instaleaza..  :wave:

Edited by CRG, 06 September 2005 - 11:02.


#31
catalinescu

catalinescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 10.11.2004
Salutari tuturor!

CRG> am umblat aproape tot Bucurestiul dupa niste usi convenabile ca pret. La Eurohouse intr-adevar... marfa multa pe hartie si preturile pe masura. Am renuntat la idee cand am vazut totalul (pentru 5 usi pretul era de aproximativ 2400RON - doua cu geam 3/4, trei pline, fara silduri).  :cursing:  Oricum, baietii stiu sa-si vanda marfa.
In final, am ales usile Porta Doors (seria Porta Decor) din Praktiker. Cele 5 usi de care aveam nevoie m-au costat aproximativ 1800RON cu tot cu tocuri. Nu sunt prea stralucite, dar sa zicem ca merg deocamdata (autocolantul care este lipit pe ele este extrem de prost - se zgarie destul de repede).
Apropo, cat te costa sildurile?

#32
CRG

CRG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,955
  • Înscris: 30.08.2005
sildurile le-am luat tot de la ei, pentru ca aveau alte standarde (ziceau ei). intr-adevar, puteam sa vad si eu ca erau putin mai groase decat ce stiam eu.

sa nu mai bat campii: 13eur fara tva nishte silduri tenta (sau penta) argintii, din doua bucati, foarte misto astea. de usi nu sunt eu prea convins....

later edit: incepand de maine 7 pana duminica 11 o sa fie BIFE la Romexpo (program 10-18). cred ca oferta e destul de larga, inclusiv la usi, nu numai mobilier. bafta!

tip daca vrei sa mergi: intra pe site-ul bife si poti sa-ti printezi o invitatie moka (nu ca ar costa mult)

Edited by CRG, 06 September 2005 - 16:31.


#33
kobe

kobe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 14.02.2003
Din fericire am scapat de subiectul USI in apartamentul meu. Am facut un studiu de piata foarte atent si am ajuns la concluzia ca http://www.usi-alpa.ro/ este ceea ce am nevoie. Calitate excelenta, finisaj impecabil, montaj ingrijit (daca oferi un mic stimulent "romanesc"). Una peste alta recomand cu caldura aceasta firma, insa va previn ca preturile si calitatea oferita nu se incadreaza in categoria low-cost.

Sugestia mea e sa vedeti si sa pipaiti ceea ce cumparati, nu toate firmele au site-uri bine puse la punct. Luati informatiile primite pe net doar ca un punct de plecare, apoi puneti mana pe telefon si urcati-va in masina, aveti de batut ceva drumuri...

Edited by kobe, 06 September 2005 - 16:38.


#34
catalinescu

catalinescu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 10.11.2004

CRG, on Sep 6 2005, 16:29, said:

sildurile le-am luat tot de la ei, pentru ca aveau alte standarde (ziceau ei). intr-adevar, puteam sa vad si eu ca erau putin mai groase decat ce stiam eu.

sa nu mai bat campii: 13eur fara tva nishte silduri tenta (sau penta) argintii, din doua bucati, foarte misto astea. de usi nu sunt eu prea convins....

later edit: incepand de maine 7 pana duminica 11 o sa fie BIFE la Romexpo (program 10-18). cred ca oferta e destul de larga, inclusiv la usi, nu numai mobilier. bafta!

tip daca vrei sa mergi: intra pe site-ul bife si poti sa-ti printezi o invitatie moka (nu ca ar costa mult)

<{POST_SNAPBACK}>


CRG> mie mi se par cam scumpe sildurile. Cred ca 13 euro fara tva e pe bucata (ar fi fost prea frumos sa ai doua la pretul asta).
Cu usile nu stiu ce sa-ti zic... Intr-adevar, pretul este mult prea mare. Macar sa fii tu multumit de ele (sa tina cat de cat). Ai grija ca motajul sa fie facut corect (tocurile sa fie bine imbinate si sa fie bine echilibrate/fixate).
Pe ansamblu: tu sa fii multumit.

kobe> "Sugestia mea e sa vedeti si sa pipaiti ceea ce cumparati, nu toate firmele au site-uri bine puse la punct. Luati informatiile primite pe net doar ca un punct de plecare, apoi puneti mana pe telefon si urcati-va in masina, aveti de batut ceva drumuri..." - e un sfat foarte bun pentru toata lumea. Eu unul asa am facut.


Intrebare generala: cam cata spuma poliuretanica se foloseste pentru a monta o usa? (de exemplu, pentru o usa de 90 cm golul este de 92-93cm)  :rolleyes:

#35
CRG

CRG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,955
  • Înscris: 30.08.2005
sorry, catalinescu, nu pot sa te ajut, pen'ca nu stiu. pretul ala de 8.6 MROL pen usa e cu tot cu demontat (10 eur pe buc), montat (22 eur/buc) si indreptat peretii (15 eur). tva inclus.

ideea e ca nu se prea merita la banii astia. personal le compar cu (,) caloriferele pe care le-am schimbat si pe care am dat in toata casa (5 buc) aprox. 20 MROL cu tot cu manopera. si-au schimbat total look-ul casei. nu mai zic de confortul termic...

#36
CRG

CRG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,955
  • Înscris: 30.08.2005
sa finalizez povestea: montajul baietilor de la Eurohouse Intertrade a fost super ok, cu mentiunea ca am stat cu ochii pe ei tot timpul. timp total de manopera (2 insi de fiecare data): 4 ore demontat usi vechi, 4 ore fixare initiala + 6 ore fixare finala (a doua zi) plus tencuire... = 14 ore in total !!!!     asa ca tre sa va cam luati concediu pentru asta...

cost final total: 1685 RON, excluzand shpaga..

concluzia: au iesit basma curata pe ultima suta de metri, da' stiti cum se zice: "sunt multumit, nu neaparat fericit...  ;)  "

asta-i viatza

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate