cine canta versurile
Last Updated: Mar 23 2013 23:41, Started by
magda06
, Jan 01 2010 22:00
·
0

Posted 01 January 2010 - 22:00

caut de ceva vreme o melodie ,cred ca este lautareasca sau folk...versurile suna cam asa...eram tanar cu sperante,si aveam vre-o 20 de ani,si iubeam o copilita de vre-o 16 ani,16ani si 2 ochi negrii i-am vazut peste 2 ani intr-un colt de strada veche 2 golani o mangaiau.16 ani si 2 ochi negri i-am vazut peste 3 ani,intr-un colt de strada noua derbedeii o mangaiau,16 ani si 2 ochi negrii i-am vazut peste 5 ani intr-o sala de spectacol pe genunghi de capitan,16 ani si 2 ochi negri i-am vazut peste 8 ani la spitalul colentina 6 medici o ingrijeau,2la cap ,2 la picioare 2 o intrebau ce-o doare,spuse medicul cel mare aduceti o lumanare ,spuse medicul cel mic aduceti si un chibrit,vezi fetit-o ce fac leii dragostea cu toti golanii,vezi fetit-o ce fac banii dragostea cu derbedeii,deschide-te cimitire ca intrat o floare in tine,n-a intrat sa infloreasca si a intrat sa se ofileasca....mi-a cantat-o cineva acum multi ani eram copil si as vrea sa aflu cum se numeste si cine o canta
|
Posted 14 January 2010 - 00:19

uite aici versurile si daca afli cine canta spune-mi si mie.
Eram tînăr cu speranță, Și-aveam 20 de ani. Și-am iubit o copiliță, De vreo 15-16 ani... 16 ani și doi ochi negrii Am văzut-o acum 3 ani, La un colț de stradă-ngustă, Doi golani o sărutau. 16 ani și doi ochi negrii Am văzut-o acum 2 ani, Într-o sală de spectacol, Pe brațe de căpitan. 16 ani și doi ochi negrii Am văzut-o acum 1 an, În spitalul Colentina, Doctorii o operau... Doi la cap, doi la picioare Doi o-ntrebau ce o doare... Strigă doctorul cel mare "Aprinde-ți o lumînare!" Deschide-te cimitire Că intră o floare-n tine, Ea nu intră să-nflorească Ea intră să putrezească! Vezi fetițo ce fac banii Dragostea cu toți golanii. Vezi fetițo ce fac leii, Dragostea cu derbedeii... |
Posted 26 January 2010 - 13:53

cine canta melodia aia...
pentru ea...as urca pana la stele pentru ea...as da zilele mele numai pentru ea...as da sufletu meu |
Posted 23 March 2013 - 22:56

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/JiQ3c2zUJik?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 23 March 2013 - 23:41

A fost editata de cei de la versmuzica, se aude mult mai bine si mai clar aici >> http://versmuzica.ro...ar-cu-speranta/
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users