![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ce Security Suite folosesti in 2010 ?
Last Updated: Jan 01 2011 15:29, Started by
rootkit
, Jan 01 2010 14:05
·
0

Posted 01 January 2010 - 14:05

Vechiul topic aici:
http://forum.softped...howtopic=551838 Hai sa incep eu. Sistemul meu este protejat de Kaspersky PURE(Total Security) 2010. Voi ce folositi ? Alte topics: Ce antivirus folosesti in 2010 ? http://forum.softped...howtopic=623596 Ce firewall folosesti in 2010 ? http://forum.softped...howtopic=623598 Edited by crysty2k5, 01 January 2010 - 14:10. |
Posted 01 January 2010 - 14:18

Avira Premium Security Suite, fără Firewall ( pentru asta am păstrat COMODO )
|
Posted 01 January 2010 - 14:22

Cum am zis si dincolo Kaspersky Internet Security am incercat si PURE si l-am dezinstalat rapid facilitatile in plus fata de KIS imi sunt inutile si are culoarea naspa plus ca daca pt KIS gasesti o groaza de skin-uri (un mare + pt kaspersky treaba asta cu skin-urile) pt PURE nuo prea aparut.La detectie e acceasi marie cu alta palarie.Waiting for KIS 2011 sau poate scoate KTS cu o interfata mai calumea.
Edited by SpeedDemon, 01 January 2010 - 14:25. |
Posted 01 January 2010 - 14:26

Inca mai exista useri care aleg solutii de securitate dupa skin-uri si nu dupa cu ruleaza pe sistem...si ce protectie ofera...
Edited by crysty2k5, 01 January 2010 - 14:26. |
Posted 01 January 2010 - 14:31

Nu vorbeam de detectie, ci de faptul ca ai spus ca folosesti altceva pentru ca are skin-uri si consideri asta un mare plus.
|
Posted 01 January 2010 - 14:42

Usability-ul este o proprietate extrem de importantă pentru orice aplicație. Și dacă utilizatorii care au cunoștințe avansate în domeniu nu prea își pun problema interfeței, și se axează strict pe performanțe, pentru utilizatorul mediu interfața are un rol destul de important. Iar dacă interfața originală nu îi mulțumește, atunci utilizatorii vor căuta să-i schimbe ”skinul”.
![]() Iar asta se îmtâmplă la orice program. A se vedea Windows Vista, și mai ales Seven, care ”sunt net superioare XP datorită interfeței AERO” (riiiight... ![]() Problema la skinuri este că producătorul trebuie să-și asume riscul ca produsul lui să aibă probleme tocmai din cauza skinurilor de proastă calitate, mai ales dacă lasă liberă oricui capacitatea de a face skinuri. Din cauza asta, cei mai mulți producători se feresc să implementeze skinuri în antiviruși, pentru că nu își permit să piardă timp și resurse în căutarea problemelor cauzate de alții. Dacă Kaspersky își permite acest lucru, bravo lor, și asta e. ![]() Și ca să răspund și întrebării originale: BitDefender Total Security 2010 ![]() |
Posted 01 January 2010 - 15:44

Avira Premium Security Suite licenta gratuita pana in mai anul acesta.
|
Posted 01 January 2010 - 18:20

As intreba cine a fost castigatorul anul trecut? Ca mi cam greu cu numaratul
![]() |
Posted 01 January 2010 - 18:22

Nu a fost poll anul trecut si nu am numarat in topic.
|
Posted 02 January 2010 - 14:19

Norton Internet Security 2010. Se pare ca sunt singurul de aici care a votat aceasta suita. Ciudat, avand in vedere ca este si produsul de securitate al anului. Pe cand NIS 2011
![]() |
|
Posted 03 January 2010 - 01:56

In 2010, merg in continuare pe mana lui Kaspersky Internet Security. Nici nu mai stiu cati ani au trecut de cand folosesc produsele Kaspersky si nu m-au dezamagit pana acum.
Totusi ma atrage gandul de a incerca Norton Internet Security... am auzit multe pareri bune despre NIS. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users