![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Radio HIT 94,9 FM Iași
Last Updated: Sep 29 2021 14:42, Started by
calin_naravas
, Dec 28 2009 22:41
·
0

Posted 07 September 2010 - 06:43

Cam dese aceste blank-uri.
E tot mai evident ca acest post de radio e lasat la voia intamplarii. |
Posted 07 September 2010 - 09:20

din pacate, ASA E!!
se vede dupa cum se face playlistul de la un timp! in bataie de joc. si cred ca am spus tot cu asta. cred ca voce mai ciudata si mai CRETINA decat aia de vineri "2 in 1" n-am auzit. cand aud mascariciul ala schimb imediat. nu suport. e prea mult. sa le spuna cineva ca-s penibili cu acea voce. emisiunea n-ar fi rea, daca astia s-ar purta normal nu ca un retardat. Edited by AndreyAlejandro, 07 September 2010 - 09:21. |
Posted 08 September 2010 - 17:29

"si-au bagat picioarele" si in muzica spaniola si in tot astia...parca e un cd care se repeta cu aceleasi piese in linii mari.
mai difuzau insertii de mixuri spaniole, muzica spaniola, dar acum, nimic. o dezamagire. |
Posted 08 September 2010 - 19:03

Asta este. HIT se axează pe un segment ceva mai tânăr (15 - 24 ani - segment comercial) așa cum se axează și alte radiouri locale cu vechime care promovează muzica de azi (câteva exemple: Radio Sky Constanța, Terra FM Piatra Neamț - Roman, Radio Prahova Ploiești, Radio Sud Craiova, Radio Târgu Jiu). Nici nu ar fi fost posibil ca HIT să difuzeze același playlist ca la Vox T sau Nord Est de exemplu. Trebuia să existe o alternativă locală, un radio local în Iași care să se diferențieze de celelalte 2 radiouri locale (VOX T, Nord Est FM) și mi se pare normal. Altfel ascultătorii ar fi ales să asculte doar radiourile mari (Kiss FM, Radio 21, PRO FM sau ZU), iar radiourile locale puteau fi dezavantajate. La urma urmei, segmentul comercial sau formatul CHR este segmentul care astăzi aduce profit radiourilor și implicit mai mulți ascultători. Iar HIT este poate singurul radio local din Iași care a ales segmentul comercial.
|
Posted 08 September 2010 - 22:40

Cam de 1 an și ceva. Muzica / playlistul de la Radio HIT, în general, este aproape tipică cu cea de la VIBE FM (evident se mai dă și muzică din formatul de radio obișnuit Top 40 / CHR - gen Kiss FM / 21/ ZU, nu doar popcorn dance românesc, câteodată și muzică mai "old"), dar există și o excepție: între orele 13 și 14 este difuzată de luni până joi o emisiune numai cu muzică din anii '90 care se numește "Retro Iași Live".
|
|
Posted 09 September 2010 - 06:47

In prinipiu e bun si acest format. Dar presupun ca predominant e CHR-ul.
|
Posted 09 September 2010 - 09:43

nu e bun deloc. ar trebui macar sa aiba decenta si sa-si schimbe numele din "radio hit" in radio "khit"
m-am saturat sa aud aceleasi piese fie ca dau pe kitch, 21 sau radio khit. Edited by AndreyAlejandro, 09 September 2010 - 09:44. |
Posted 09 September 2010 - 11:43

Daca pana si RRA-ul difuzeaza (bine insa ca nu le repeta prea des) o buna parte din melodiile care le auzim pe KISS FM sau RADIO21 atunci ce sa mai icem de un post local?
|
Posted 09 September 2010 - 22:09

Nici pe departe, fiecare e liber sa asculte ce-i place.
|
Posted 10 September 2010 - 10:57

adevarul e ca am criticat cam dur acest post de radio, ascultandu-l mereu f. putin, insa observ ascultand mai mult ca alterneaza vechi cu nou, si muzica muuult mai ritmata si mai plina de viata decat vox t (la vox t e mai mult muzica mai lenta, mai de nani)
am auzit niste piese care nici macar la vox t nu le-am auzit. ori au citit de pe aici ![]() cineva mai sus a facut comparatie cu vibe fm...nici pe departe. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users