![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Radio Impuls
Last Updated: Sep 26 2023 13:06, Started by
edyttzu
, Dec 19 2009 21:32
·
38

Posted 19 May 2023 - 12:39

Da, banuiesc ca ai ascultat tronsonul de la 10 la 13. Si eu ascult Impuls tot pe acelsi interval... mai putina vorbarie, de fapt exact atat cat trebuie.
|
Posted 24 May 2023 - 19:29

Impuls 104.5 este complet off air. A fost ceva mai devreme o furtuna cu tunete si fulgere... nu sunt sigur ca asta este cauza dar de dimineata mergea.
|
Posted 24 May 2023 - 19:59

In loc de Impuls intra destul de slab DigiFM Feleac in Brasov: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/rNkmUl5EWY8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 24 May 2023 - 21:17

Sa nu fi căzut si curentul pe acolo. Sistemu radiant este deficitar si expus la înălțimea aia la intemperii care pot sa prăjească tranzistorul final fara probleme, sau cel puțin săi scada din factori până e pa. Are nevoie de o protecție serioasa si un sistem de prindere independent legat direct la sol. Acolo este o prindere de vila respectivă, unde nu e recomandat cu puteri foarte mari in felul ăsta. Cred ca se joacă protectia cam des ca mingea pe teren.
|
Posted 24 May 2023 - 21:50

Posted 25 May 2023 - 12:30

104.5 a revenit on air. Aceiasi putere redusa spre Brasov.
|
Posted 06 June 2023 - 18:16

Deci cele 2 directive sunt orientate intenționat asa, nu se invart la vânt, m-am uitat foarte atent la adierea de vant nu se clientesc si sunt prinse foarte bine. Una din ele este orientată catre Bucegi mai mult exact fix intre Costila ei Bran. Cea de-a 2 a estw fox spre timisul de jos imediat dupq Predeal, fiind lateralul ei catre Brasov si cam cu spatele la Rasnov. Cealalta dinspre Bucegi , lateralul ei este Rasnov gen. Înțeleg după spusele cuiva de la teleferic Kenzel ca au 100w undeva pe acolo scoate si emitatorul ,probabil spre 150w , dar dupa cum se aude cam pe acolo este puterea. Normal sa se auda asa spre Brasov fiind pe unghiul mort, fără înălțime nu se auzea deloc. Faza este alta , că ele sunt puse intenționat asa , e clar sa acopere zona de legatura dinspre Sinaia ,de la Busteni intrand bine 104.5 pana la Brasov legandu-se de Brasov 91.9. in teorie nu este legal zic, dar probabil fiind cu puterea asta nu bat la ochi,chiar si asa in Bran se aude foarte bine si in drum spre Rasnov pe telefon, doar in Poaiana e mascat si in drum de la Postăvarul in jos mascat usor de munte mai intra digi fm. https://ibb.co/Hh9j004
https://ibb.co/Y725vSx https://ibb.co/syKPCJD https://ibb.co/K6ZC08C Edited by Cristy0007, 06 June 2023 - 18:18. |
Posted 06 June 2023 - 18:28

Orientarea antenelor cofirma si ce am prins eu in zona. Semnal foarte bun la Predeal si Trei Brazi dar ceva mai slabut (nu rau) spre Rasnov. De Brasov nu mai zic cum este ca am tot spus pe aici. Ce ma mira este ca nu au o directiva spre Rasnov si Fagaras. Asa cum sunt acum nu cred ca bat prea bine spre Fagaras dar ma rog mai mult ca sigur a fost alegerea lor pentru ca nu par mutate de vant de data asta. Anul trecut erau una langa alta si asta sigur nu fusese ceva intentionat sau ma rog nu avea sens.
Multumim pentru poze. ![]() |
|
Posted 06 June 2023 - 18:42

Au gândito in momentul in care au batut palma cu Bestul , asa au legătură gen București -Brasov. Se aud ai sore Făgăraș dar mai slab , au elevație bună si asta-i ajută mult. Oricum se duce spre Fagaras si 91.9 binisor-acceptabil mai ales pe mașină cu recepție bună. Oare daca vede pozele ancomu ar fi se acord? Sa încercăm ? :-) Eu am cui trimite direct cuiva din Ancom, sa plaseze pozele la cineva din direcția teritorială Brașov.
|
Posted 06 June 2023 - 19:03

Eu cred ca si-au rezolvat hartoagele inainte de a le pune din nou asa. Daca tot stii pe cineva poti intreba direct care este directia in care au limitare. In rest poate sa stea asa ca acopera mai bine zona. Ca ma oftic eu ca nu il prind in Brasov pe portabil cu antena stransa nu este o problema.
PS: Lasa-i sa bage bani in echipamente pt ce au luat de la Best nu in amenzi. Edited by numerci, 06 June 2023 - 19:02. |
Posted 06 June 2023 - 20:58

azi pe la 15 sinaia nu mergea sau n am prins eu deloc.
|
Posted 06 June 2023 - 22:36

Sinaia era ok, la fel si Ploiesti. In campina nam dat ,dar bănuiesc ca era.tot ok.
In Ploiești recepție acceptabila pe telefon in zona de Vest pe 88 frecv de București |
Posted 09 June 2023 - 07:18

Avand in vedere cat m-am plans despre calitatea si actualitatea stirilor de la Impuls ar trebuie sa remarc acum ca acestea s-au imbunatatit semnificativ (ca actualitate si relevanta) de cand este Nadine Zisu. Nu am mai dat de stiri vechi de o saptamana. Singura problema pe care am mai auzit-o a fost la recapitularea stirilor din week-end (o chestie absolut inutila) cand ramasese si ceva prognoza meteo din timpul saptamanii.
|
|
Posted 12 June 2023 - 18:07

In continuare Impuls Sinaia 103.6 e cu RDS RADIOK si bruiat de Trinitas...
![]() |
Posted 15 June 2023 - 16:28

Sa rezolvat (retrasmisie curată, posibil dupa streamul lor dedicat),probabil si alt emițător adus pentru Sinaia 103.6 cu rds : Impuls . Pare si o ușoară mărire.
Edited by Cristy0007, 15 June 2023 - 16:28. |
Posted 15 June 2023 - 17:06

Gata, e definitiv ? Un prieten din Comarnic doar probe a observat
|
Anunturi
▶ 2 user(s) are reading this topic
1 members, 1 guests, 0 anonymous users
florynsv