![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
producere dale
Last Updated: Dec 22 2009 22:56, Started by
republikbanat
, Dec 19 2009 10:48
·
0

Posted 19 December 2009 - 10:48

pe criza aceasta m ar interesa sa incerc afaceri cu investitie mica...
o astfel de afacere consider ca este si producerea de dale din ciment...am vazut ca matritele sunt la 1 euro buc(pt inceput cate o suta din 3 modele diferite cred ca este ok)...la nisip si la ciment preturile au scazut...mai imi trebuie un spatiu si pot incepe(chiriile au scazut mult).... ma interseaza daca cineva are o afacere de acest gen..sa imi spuna despre preturi, tehnologie,etc... Edited by republikbanat, 19 December 2009 - 10:51. |
Posted 22 December 2009 - 00:54

Pai daca vrei sa te apuci acum , iarna, trebuie sa ai un spatiu de depozitare al matritelor incalzit . Betonul pt. pavele si borduri se face dupa o reteta diferita decat cel normal , trebuie adaugat aditiv de plastifiere si pigment pt. culoare . Matritele in care torni betonul trebuie unse inainte cu o substanta Decofrol , pavelele le vei putea decofra abia dupa 7 zile . Iti dau un exemplu de reteta de beton pt. pavele impreuna cu preturile materialelor pt. 1m cub beton:
290 kg ciment = 7 saci = 150 lei 175 litrii apa 2 kg aditiv plastifiant = 9 lei sort 0-4 - 754 kg sort 4-8 - 302 kg = 60 lei sort 8-16 -830 kg pigment culoare - 2 kg = 9 lei Total 228 lei Cu 1 mc produci pavele cu o grosime de 5 cm care sa acopere 20 metrii patrati , deci te va costa 11.4 lei /mp |
Posted 22 December 2009 - 10:33

andrei_ionescu, on 22nd December 2009, 00:54, said: Pai daca vrei sa te apuci acum , iarna, trebuie sa ai un spatiu de depozitare al matritelor incalzit . Betonul pt. pavele si borduri se face dupa o reteta diferita decat cel normal , trebuie adaugat aditiv de plastifiere si pigment pt. culoare . Matritele in care torni betonul trebuie unse inainte cu o substanta Decofrol , pavelele le vei putea decofra abia dupa 7 zile . Iti dau un exemplu de reteta de beton pt. pavele impreuna cu preturile materialelor pt. 1m cub beton: 290 kg ciment = 7 saci = 150 lei 175 litrii apa 2 kg aditiv plastifiant = 9 lei sort 0-4 - 754 kg sort 4-8 - 302 kg = 60 lei sort 8-16 -830 kg pigment culoare - 2 kg = 9 lei Total 228 lei Cu 1 mc produci pavele cu o grosime de 5 cm care sa acopere 20 metrii patrati , deci te va costa 11.4 lei /mp ms frumos de raspuns...am vazut ca undeva la 20 lei mp se vand...si cred ca montajul (doresc sa imi fac si o echipa de montatori) este undeva la 20 lei mp... am vazut ca sunt masini de pavele si borduri...dar pt inceput mai bine iau matrite... cat despre cele 7 zile dupa care pot decofra...eu stiam ca dupa 2 zile poti decofra...apoi sa le depozitezi la uscare... |
Posted 22 December 2009 - 22:56

Le poti decofra si la 2 zile , dar risti sa strici muchiile pavelei , in plus chiar daca vei aplica Decofrol pe matrite va trebui sa bati cu un ciocan de cauciuc pt. a o scoate , si risti sa o crapi . Daca vrei decofrezi la scurt timp de la turnare iti recomand sa folosesti si un aditiv de intarire
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users