Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Deadpool & Wolverine (2023)

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...
 Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital
 Ce valoare stabiliti la RSSI la u...

Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS

Topul rușinii la nivelul PE
 probleme domeniu sau configuratie...

Se poate vedea on-line filmul ...

Mazda 3 IV Sedan 2.0 e-SkyActiv-G...

NATO - Articolul 5
 

Bug sau consuma atat de mult Malwarebytes?

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
alinduplea

alinduplea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 444
  • Înscris: 24.11.2008
Salut. Am observat in ultimele zile ca procesul mbamservice de la Malwarebytes consuma extrem de mult ram...si anume intre 200-600 mb. Am windows 7 ultimate x64 si 4 gb ram. Totusi nu este cam mult acest consum? Multumesc!

#2
yo9fah

yo9fah

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 245
  • Înscris: 18.02.2009
Cam mare ... !

PS: ce avatar drăguț ! :))

#3
Official

Official

    Forzza ASA!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,327
  • Înscris: 27.03.2009
S-a mai discutat ceva asemanator cand Kaspersky consuma 900 mb in timpul scanarii. Tu ai 4 gb Ram iar procesele tind sa consume cat mai multa memorie atunci cand dispun de ea.

Uite ca am gasit si topicul cu pricina.

Edited by Official, 15 December 2009 - 13:51.


#4
alinduplea

alinduplea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 444
  • Înscris: 24.11.2008

View PostOfficial, on 15th December 2009, 13:45, said:

S-a mai discutat ceva asemanator cand Kaspersky consuma 900 mb in timpul scanarii. Tu ai 4 gb Ram iar procesele tind sa consume cat mai multa memorie atunci cand dispun de ea.

Uite ca am gasit si topicul cu pricina.

Da...dar la mine nu e vorba de scanare! Deci nu in timpul scanarii consuma atat, ci cand este "idle" (aparent idle!).

de exemplu acum, in momentul asta consuma doar 55 de mb. Insa va urca treptat si haotic pana la o cifra care deja ridica un mare semn de intrebare!

Iata un screen cu procesele in timpul unui full scan! Sunt perfect normale zic eu...insa v-am zis acel mbamservice o va lua razna peste un timp....fara sa aiba ceva concret de facut!

Attached Files


Edited by alinduplea, 15 December 2009 - 14:34.


#5
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Ai MBAM cu licenta si protectie activa ?

Daca nu, pune toate serviciile sale pe manual, nu le lasa pe auto.

Edited by crysty2k5, 15 December 2009 - 16:33.


#6
alinduplea

alinduplea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 444
  • Înscris: 24.11.2008
da...am mbam cu licenta si protectie activa! Cum pun procesele pe manual? Poate pun o itrebare prosteasca, sau poate stiu ce trebuie facut dar nu am inteles exact. Fii mai explicit te rog! Mersi!

#7
cristian0007

cristian0007

    Be a real Viber !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,304
  • Înscris: 01.01.2007
Ai si antivirus?
Este posibil sa intre in conflict.

#8
alinduplea

alinduplea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 444
  • Înscris: 24.11.2008
Da am antivirus. Normal. Am Avira premium security suite si firewall separat. Firewall-ul de la avira este oprit!

Priviti "Monstrul" :))!

Attached Files


Edited by alinduplea, 15 December 2009 - 18:22.


#9
cristian0007

cristian0007

    Be a real Viber !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,304
  • Înscris: 01.01.2007

View Postalinduplea, on 15th December 2009, 18:20, said:

Da am antivirus. Normal. Am Avira premium security suite si firewall separat. Firewall-ul de la avira este oprit!

Pai normal ca intra in conflict  ;)
Malwarebytes cu Avira,vezi ce dezactivezi pe acolo si vezi cum merge.
Mai ai si sistem pe 64 biti,deci tot ce se putea mai rau.

MALWAREBYTES NU ARE VERSIUNE PENTRU 64 BITI !

Edited by cristian0007, 15 December 2009 - 18:26.


#10
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007

Quote

Support for Windows 2000, XP, Vista, and 7 (32-bit and 64-bit)

http://www.malwarebytes.org/mbam.php

Motivul este altul: Daca ai o suita Internet Security, nu mai ai nevoie si de protectia activa MBAM.

+ daca treci pe manual serviciile cand vrei sa rezolvi problema cu cunsumul de resurse, acesta nu mai porneste.

#11
alinduplea

alinduplea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 444
  • Înscris: 24.11.2008
Deci opresc protectia Mbam? Ok ms mult!

Totusi..mai am o intrebare. Primesc unele avertizari de la Mbam ca opereste anumite atacuri de la diferite ip-uri. E ok sa opresc protectia? Pentru ca Avira nu ma avertizeaza deloc cu privire la chestia asta...

Edited by alinduplea, 15 December 2009 - 18:35.


#12
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Inca mai caut si eu motivele acelor alerte. Sa iti spun de ce: Am deschis firewall-ul si am lasat statisticile in timp real deschise. Am primit alerta de la MBAM ca a blocat un anume IP.

Chestia curioasa este ca in firewall nu exista legatura nici directa nici indirecta cu acel IP....

#13
alinduplea

alinduplea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 444
  • Înscris: 24.11.2008
Aha...am inteles acum. Par a fi alarme false mersi mult de tot!

#14
cristian0007

cristian0007

    Be a real Viber !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,304
  • Înscris: 01.01.2007

View Postcrysty2k5, on 15th December 2009, 18:31, said:



Poza din task manager face cat 1000 de cuvinte.
Ruleaza procese pe 32 de biti.

Edited by cristian0007, 15 December 2009 - 19:18.


#15
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Sa ma uit la Avira sau la Kaspersky ca ruleaza tot asa ? :D

#16
alinduplea

alinduplea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 444
  • Înscris: 24.11.2008

View Postcristian0007, on 15th December 2009, 19:14, said:

Poza din task manager face cat 1000 de cuvinte.
Ruleaza procese pe 32 de biti.

Pai lucreaza pe 32 de biti. Dar e compatibil cu versiunea windowsului, si anume pe 64 de biti. ce e greu:D?

#17
pykko

pykko

    I love, therefore I am

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,228
  • Înscris: 10.02.2006

View Postalinduplea, on 15th December 2009, 20:28, said:

Pai lucreaza pe 32 de biti. Dar e compatibil cu versiunea windowsului, si anume pe 64 de biti. ce e greu:D?
Una este sa fie compatibil 64 bits (instalare in folderul Program Files (x86)) si alta sa fie nativ x64 (instalare in Program Files). :)

Bineinteles, diferenta nu e doar locul de instalare...

Edited by pykko, 24 December 2009 - 16:49.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate