![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Impartasania - sursa de infectie?
Last Updated: Mar 18 2010 10:53, Started by
sidana
, Dec 14 2009 20:33
·
0

Posted 31 December 2009 - 15:50

Preoții se împărtășesc ultimii după sute de oameni, asta ar însemna să fie niște bolnăvicioși sau focare ambulante de microbi, nu?
|
Posted 02 January 2010 - 00:13

Nu da apa la moara traditiilor care merita sa moara.
S-ar putea sa vrei sa iti smulgi parul din cap cand o sa vezi ca multi cu hep B/C spun "am luat-o de stomatolog, domne". |
Posted 14 February 2010 - 17:43

Nu da apa la moara traditiilor care merita sa moara. Mai ca ma castigasesi ![]() dar urmarind filmul stiintific "Apa vie" si niscaiva discutii la tv. pe marginea lui, m-am intrebat daca nu cumva si vinul, sub influenta rugaciunilor, sfintirii, sufera modificari in structura lui si capata proprietati cel putin de imunizare la actiunea virusilor, microbilor. cred ca ar fi interesant si necesar , sa se initieze cerceteri in acest domeniu. in fond este vb. de sanatatea atator persoane, avand in vedere ca impartasirea, multi o repeta de cel putin 2 ori pe an .Si demontarea acestor temeri pe care multi le-ar avea daca le-ar constientiza.
Edited by antigen, 14 February 2010 - 18:01.
|
Posted 14 March 2010 - 10:36

Salut modul de a se impartasi al catolicilor. Fiind ortodox, prefer la randul meu modul lor de "spovedanie" si cand e cazul , apelez la catolici. Cei care practica "modul" ortodox de spovedanie sunt niste ingusti la minte.
dar urmarind filmul stiintific "Apa vie" si niscaiva discutii la tv. pe marginea lui, m-am intrebat daca nu cumva si vinul, sub influenta rugaciunilor, sfintirii, sufera modificari in structura lui si capata proprietati cel putin de imunizare la actiunea virusilor, microbilor. Cu siguranta ! Uite, prin prisma rugaciunilor, ce se intampla cu microbii,virusii si toti banditii astia: ![]() Sa traiasca imunizarea prin rugaciuni !! |
Posted 15 March 2010 - 22:08

Pun si eu o intrebare: vinul acela nu dezinfecteza, avand in vedere ca, contine ceva alcool in el?
Edited by reovel, 15 March 2010 - 22:09. |
Posted 18 March 2010 - 10:53

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users