Planuri de case
Last Updated: Jul 12 2010 08:49, Started by
mircea812
, Apr 03 2009 11:40
·
0
#37
Posted 21 December 2009 - 21:09
portocaliul, on 18th December 2009, 22:49, said: Fa-ti linistit o casa cu mansarda, arata mult mai bine, costurile sunt mai mici decat la P+1. "Cineva" asocia mansarda cu manelele. Expert, n-ai treaba! www.ALA-BALA-PORTOCALA.com/actual422.html - o casa care mi-a placut mult! Da o tura pe site-ul asta, vezi ce gasesti pe acolo. Succes! rich1974, on 19th December 2009, 10:19, said: imi pare rau, nu pot sa dau planuri de case.... un pod mansardat este intr-adevar mai ieftin, dar suprafata mansardei va fi mult mai mica decat suprafata parterului. acoperisul va trebui sa aiba panta de 45-50 grade. din pacate, planseul din lemn are marele dezavantaj ca este zgomotos, se va auzi cand o sa pasesti pe el.... daca tot va speriati atat de mult de plansee...se poate face o casa p, p+1 fara nici un planseu de beton. poti sa faci peretii exteriori din caramida iar compartimentarea interioara din lemn. pe vremuri asa se construia... dar trebuie sa luati in calcul ca va trebuuiesc mesteri buni care sa lucreze lemnul....mesteri care costa. si nici lemnul nu este chiar asa de ieftin! |
#38
Posted 22 December 2009 - 06:21
#39
Posted 22 December 2009 - 23:00
ala-bala = case
portocala = ieftine cu "-" (minus) intre cuvinte Ca in ziua alegerilor, cand in presa se discuta despre preturile tomatelor si a portocalelor in piata... sau ce discounturi au masinile rosii si cele portocalii... |
#40
Posted 25 December 2009 - 12:17
Are cineva o varianta de proiect de casa cu demisol,parter, etaj si mansarda compartimentata in apartamente?
|
#42
Posted 26 December 2009 - 10:58
bobodinvs, on 15th December 2009, 20:01, said: Poate am mai spus-o (si cred ca merit o brosura de la ei pt promovare) dar pe www.extradom.pl sunt foarte multe planuri superbe,pe toate gusturile ,marimile si bugetele,chiar si cu realizari efective ale lor. O sa va amuzati putin pana va faceti cont pe site (in poloneza) ca sa vedeti pozele cu realizarile mari,dar merita. Nu este nici o problema cu limba atata timp cat exista google translate. Eu mi-am facut cont imediat la ei pe site. Pretul unui proiect este mult mai mic in comparatie cu cele din Romania. Proiectul complet pentru o casa de 170mp costa 2000 de RON. |
#43
Posted 26 December 2009 - 14:56
Pana la urma asta e solutia acceptata de mine. Am deja PAC-ul. Ce parere aveti?
Multumesc celor care au oferit sfaturi. etaj.1.jpg 291.23K 325 downloads |
#45
Posted 27 December 2009 - 08:52
Comparabil cu ? Daca il compari cu cel al lui Becali e mic.
Mie bucataria mi s-a parut mica, dar asta e terenul si cred ca e solutia optima.
Edited by raduk, 27 December 2009 - 11:39.
|
#46
Posted 27 December 2009 - 10:16
Daca structura cladirii este in cadre poti elimina peretele dintre living si bucatarie si obtii o incapere mai mare, senzatia de spatiu devine alta, pus ca poti amenaja foarte fain.
Altfel, alte sugestii nu vad. |
|
#47
Posted 27 December 2009 - 10:46
Structura permite. Dar apoi intervine chestia " dar nu o sa miroasa sarmalele in toata casa".
Edited by raduk, 27 December 2009 - 11:31.
|
#48
Posted 27 December 2009 - 11:51
Să înțeleg că acesta este partiul de la etajul întîi?
Remarca portocaliului este binevenită, pentru că altfel nu prea văd unde o să luați masa. Nu-ți fă griji cu mirosul de mîncare gătită. Pot să-ți garantez că nu vei scăpa complet de el, nici în varianta pe care ai postat-o tu. În plus, ar trebui să te gîndești că, atunci cînd faci un grătar, 90% din plăcere este la prepararea lui. Forțînd nota un pic, acest miros este pentru o masă precum preludiul pentru o partidă de dragoste. |
#49
Posted 27 December 2009 - 12:11
Casa va fi P+2. Cu cate un apartament independent pe fiecare nivel.
Edited by mircea812, 27 December 2009 - 12:13. |
#50
Posted 28 December 2009 - 03:45
Foarte de acord cu portocaliul,am vazut imediat ce am deschis poza solutia asta,apoi am vazut ca mi-a luat-o portocaliul inainte.Eu asa am ales la mine ,am living unit cu bucataria, are 7 m lungime si pe 5,5 m e lat de 5,5 m iar pe 1,5 m e lat de 4 m (aici o sa asez bucataria).
Legat de miros,cum au zis si ceilalti, e cam acelasi lucru cu bucataria inchisa.Aminteste-ti de cate ori ai urcat pe scara blocului si te-au lovit mirosuri de sarmale,bors,friptura,la unii au murit vecinii si i-au gasit mai tarziu decat garantia oferita de producator sau cate alte mirosuri.Si erai cu totul in afara casei respective,daramite in ea.E un mit cu mirosul asta. In schimb daca le faci impreuna,castigi ca imagine si spatiu,nu o sa mai fie aiurea cand ai musafiri dar faci si mancare si nu stii cum sa te imparti,nu se mai supara nevasta ca ''o trimiti la bucatarie''.....si poate mai sunt.Acum depinde si de gusturi.Uite aici cam cum ar putea arata. Attached Files |
#51
Posted 28 December 2009 - 13:18
|
#53
Posted 29 December 2009 - 22:51
portocaliul, on 28th December 2009, 13:18, said: Un grup de cercetatori americani (sau germani etc.) a facut o descoperire fabuloasa: un obiect electrocasnic pe care l-a botezat ulterior HOTA ! |
#54
Posted 30 December 2009 - 17:04
Pai doar nu gatesti in timpul unei pene de curent. Fierbi sarmalele la lumanare dupa ce le-ai umplut la lanterna?
Si eu sunt adeptul bucatariilor "deschise" avand contact cu una chiar intr-o casa in care se gateste aproape "industrial", de 3 ori pe zi, pt 8 oameni. (bobo stie .... ) Nu e chiar asa de rau - daca ai hota performanta - problema e rezolvata. (casa respectiva nu are hota si tot nu e rau) Edited by lifestyle2000, 30 December 2009 - 17:15. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users