Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema proiector Epson - diafra...

Inchiriere apartament sistem real

iPhone XS telefonul functioneaza,...

La multi ani @alin632!
 Temperatura in depozite vama 5...

nota constatare compania municipa...

Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...
 Recomandare auto 6k euro

Vreau sa trimit o bicicleta Timis...

Ceva studenti Academia Fortelor A...

Reflectoare mobile pentru vreme n...
 Acord vizionare...?

Afecteaza in vreun fel piata munc...

Urticarie de contact cu hainele ?

Modificare tocator de crengi

Totul despre e-shop

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

tchocksoo

tchocksoo

Member

• Grup: Senior Members
Ma bate gandul de ceva vreme sa imi lansez si eu un e-shop. Probabil ceva legat de arta populara, sau nu ma mai gandesc. Sa spunem ca as avea vreo 15 mii de euro sa incep. Sa spunem ca as avea firma deja facuta, mai trebuie modificate codurile caen cred si platite niste taxe.

Inainte sa incep totusi sa ma gandesc serios as vrea mai mutle detalii de la persoane care au asa ceva, care se gandesc si ei la asa ceva, probleme intampinate, chestii de care sa tin cont samd.

In cateva cuvine as as vrea ca cei vizati sa isi impartaseasca experienta.

Dan

Dan

Member

• Grup: Members
cod caen pt. vanzari on-line (livrare prin posta) 5261
si in rest tu trebuie sa stii.. promovare la marele greu... aspect decent....
depinde unde vrei sa vinzi. de aici se ramifica discutia.

tchocksoo

tchocksoo

Member

ma intereseaza aspecte de profitabilitate comisoane practicate de diferiti factori care fac parte din sistem.

niste locuri cu info despre e=payment. cele mai avantajoase practici etc

submit

submit

Active Member

Un exemplu de succes: http://www.trueromanian.com

Courage

Courage

Founder

Comisioanele cum 7%, insa vezi ca prb este transportul peste hotare.
Au astia niste preturi ucigatoare pt plicuri, asa ca pt obiecte cu volum marisor cred ca va ustura.

El-Vis

El-Vis

Active Member

tchocksoo, on Jun 3 2005, 14:09, said:

Ma bate gandul de ceva vreme sa imi lansez si eu un e-shop. Probabil ceva legat de arta populara, sau nu ma mai gandesc. Sa spunem ca as avea vreo 15 mii de euro sa incep. Sa spunem ca as avea firma deja facuta, mai trebuie modificate codurile caen cred si platite niste taxe.
Inainte sa incep totusi sa ma gandesc serios as vrea mai mutle detalii de la persoane care au asa ceva, care se gandesc si ei la asa ceva, probleme intampinate, chestii de care sa tin cont samd.

In cateva cuvine as as vrea ca cei vizati sa isi impartaseasca experienta.

<{POST_SNAPBACK}>

Sincer, give up si re-adu-ti aminte cum ca traiesti intr-o tara mirifica, numita Romania.
Nu arunca banii pe fereastra aiurea.
Eu iti garantez ca sansele sunt infime, mai ales avand in vedere ca 15k nu o sa iti ajunga pentru avdertising, hosting, design, intretinere, taxe etc.
De 15k mai bine apuca-te de un centru pentru inchirieri iarna de schiuri sau vara scutere pe plaje.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate