Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Am vazut odata un film...

Problema scurgere apa rama termop...

Durata estimata de viata a unei i...

Identificare filet butelie r290
 Sifon pe circuitul frigorific.

Cel mai adormit Hard Disk.

Salariu minim european in Romania

verificare specificatii lapgop Asus
 Problema cu o camera Panasonic MD...

Probleme cu reddit

Problema sunet boxa noua

Despre proiectarea drumurilor urb...
 Final Cut Camera

Z6III vs Z8

Foloseste careva CFD-uri si sa ai...

Un calculator ieftin ?!
 

Viteza la Digi.Mobil

* * * * * 10 votes
  • Please log in to reply
23636 replies to this topic

#37
coolfrik

coolfrik

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 119
  • Înscris: 18.09.2005

View Posttonee, on 22nd December 2009, 18:09, said:

Foarte probabil ca celula care acopera zona ta sa nu fie HSDPA inca, atunci e normal sa iti mearga cu maxim 384 kbps! Garantat in viitorul apropiat va fi facut upgrade-ul la HSDPA si pe acea celula si atunci vei putea beneficia si tu de viteze HSDPA. :thumbup:

Atunci sunt mai mult decat o celula care nu sunt HSDPA, pe Suceava,  pentru ca nici acasa nici la birou nu trec peste 384 kbps. Am tot sunat la CALL CENTER, ei spun ca ar trebui sa am macar 3.6 mbs, conform stick`ului, si ca fac in continuare verificari si urgenteaza, asta imi spun de doua zile deja...

Si mi`am mai luat o teapa, m`am pricopsit cu sticul de 3.6 mbs, am intels ca pentru cei care au pachetul complet de la RDS, cablu, fb2, mobil si fix trebuia sa fi primit modemul de 7.2, dar in euforia momentului l`am acceptat pe asta, abia mai apoi mi s`au deschis ochii, cintind acest forum. La intrebarea in CALL CENTER daca se mai poate schimba, raspunsul a fost ferm: "NU".

#38
geof333

geof333

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 173
  • Înscris: 31.05.2008

View Postcoolfrik, on 23rd December 2009, 23:09, said:

Atunci sunt mai mult decat o celula care nu sunt HSDPA, pe Suceava,  pentru ca nici acasa nici la birou nu trec peste 384 kbps. Am tot sunat la CALL CENTER, ei spun ca ar trebui sa am macar 3.6 mbs, conform stick`ului, si ca fac in continuare verificari si urgenteaza, asta imi spun de doua zile deja...

Si mi`am mai luat o teapa, m`am pricopsit cu sticul de 3.6 mbs, am intels ca pentru cei care au pachetul complet de la RDS, cablu, fb2, mobil si fix trebuia sa fi primit modemul de 7.2, dar in euforia momentului l`am acceptat pe asta, abia mai apoi mi s`au deschis ochii, cintind acest forum. La intrebarea in CALL CENTER daca se mai poate schimba, raspunsul a fost ferm: "NU".

Iti spun prostii la CR, nu e hsdpa acum , asteapta pana pe 29, las-o cu teapa si ai rabdare,

#39
bogdan_ea

bogdan_ea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 21.03.2008

View Postcoolfrik, on 24th December 2009, 00:09, said:

Atunci sunt mai mult decat o celula care nu sunt HSDPA, pe Suceava,  pentru ca nici acasa nici la birou nu trec peste 384 kbps. Am tot sunat la CALL CENTER, ei spun ca ar trebui sa am macar 3.6 mbs, conform stick`ului, si ca fac in continuare verificari si urgenteaza, asta imi spun de doua zile deja...

Si mi`am mai luat o teapa, m`am pricopsit cu sticul de 3.6 mbs, am intels ca pentru cei care au pachetul complet de la RDS, cablu, fb2, mobil si fix trebuia sa fi primit modemul de 7.2, dar in euforia momentului l`am acceptat pe asta, abia mai apoi mi s`au deschis ochii, cintind acest forum. La intrebarea in CALL CENTER daca se mai poate schimba, raspunsul a fost ferm: "NU".


Nu e o regula generala de a da stick,asta se face local in functie de fiecare localitate. daca sunt numai stick de 7.2 se dau la toti abonatii, indiferent de cate servicii au....si e o prostie ce conteaza 3.6Mbps sau 7.2Mbps atata timp cat dupa 3GB intra limitarea de 128Kbps.

#40
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Asa sunt unii , obsedati de o cifra frumoasa , 7.2 . Sunt si ei fericiti ca le merge o ora downloadul cu viteza maxima , dupa aia scade la 128  :peacefingers: .

#41
Parad0x

Parad0x

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 15.02.2008

View Postkineceler, on 22nd December 2009, 17:14, said:

Uiiiiiiiii!!! Am trecut de 384kbps cu 031 (usim de fix) de pe un huawei u1220s.
http://www.speedtest...t/659947357.png
http://www.speedtest...t/659948443.png
http://www.speedtest...t/659949389.png
http://www.speedtest...t/659950364.png
How is this possible? Christmas gift from rds?
P.S. Și upload aproape cât download!
L.E. P.P.S. Avem și hsupa și nu am aflat încă?

Cu sim-ul standard cu care vine Huawei-ul u1220s am vreo sansa sa ies pe net?:D Thanx!

Sarbatori fericite!

#42
inside_spy

inside_spy

    infiltrată în autobază

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,297
  • Înscris: 05.04.2006
Da, desigur că ai șanse, dar trebuie să:

(1) ai activ serviciul cu taxare pe MB
sau
(2) peste abonamentul tău e 2 euro să ai atașat și abonamentul asociat special de 10 lei

#43
Parad0x

Parad0x

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 15.02.2008

View Postlucifer76, on 24th December 2009, 07:39, said:

Asa sunt unii , obsedati de o cifra frumoasa , 7.2 . Sunt si ei fericiti ca le merge o ora downloadul cu viteza maxima , dupa aia scade la 128  :peacefingers: .

Eu as zice ca sunt doar "prevazatori" pt momentul cand se va mari volumul de trafic inainte sa intervina limitarea de viteza sau se va elimina complet.

#44
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Fi serios , asta nu o sa se intample prea repede . Cum sa scoata limitarea de 3GB ? Pai nu rezista nici o retea normala la asta . Mai ales la pretul la care este acum .

#45
inside_spy

inside_spy

    infiltrată în autobază

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,297
  • Înscris: 05.04.2006
Mie mi se par arhisuficienți cei 3 GB de dinainte de a interveni limitarea la 128 kbps.

#46
lucas22010

lucas22010

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 715
  • Înscris: 31.01.2007
on-topic cineva? eventual din Timisoara? in zonele apropiate de oras merge? de ex. sag...

Edited by lucas22010, 24 December 2009 - 14:44.


#47
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,471
  • Înscris: 03.04.2007

View Postlucas22010, on 24th December 2009, 14:43, said:

on-topic cineva? eventual din Timisoara? in zonele apropiate de oras merge? de ex. sag...
Bazos langa Recas (20 km) o linie semnal in aplicatie insa e destul de oscilant intre 0.84 pana la 7,20 (ciudat ca uneori imi arata si 14-16 mb) si pagina de internet nu se incarca tot timpul,insa cand se incarca merge brici,din pacate doar cateva secunde,o sa incerc cu un adaptor de semnal pt modem usb si revin
Pe de alta parte din call center mi-a zis ca nu merge prin imprejurimi decat in Timisoara momentan.
Saebatori fericite va urez si eu .

#48
VZSN858

VZSN858

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 22.12.2009
Super Slab
modem ZTE MF 100 3.6Mbps
[ http://www.speedtest.net/result/661929865.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Bucuresti Giurgiului Toporas

Slab de tot, super slab.

Edited by VZSN858, 24 December 2009 - 17:44.


#49
705

705

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 204
  • Înscris: 29.10.2009
:thumbup:

Attached Files



#50
inside_spy

inside_spy

    infiltrată în autobază

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,297
  • Înscris: 05.04.2006
La Toporași nu e HSDPA? :huh:

Cu ce echipament e făcut testul?

edit: Acum am citit că modemul ZTE MF 100, my bad. :blush:

#51
VZSN858

VZSN858

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 22.12.2009

View Postinside_spy, on 24th December 2009, 17:55, said:

La Toporași nu e HSDPA? :huh:

Cu ce echipament e făcut testul?

edit: Acum am citit că modemul ZTE MF 100, my bad. :blush:

Nu stiu daca e HSDPA. Eu incerc cu Stick Modem ZTE MF100 de 3,6.
Nu inteleg de ce este asa putin. Norocul meu este ca am si fibra de la ei,
si o folosesc mai mult. In rest cu stickul lor m-as umple de nervi.
Mi-am luat si net pe telefon.
Apropo, iti raspunsesem la o intrebare in legatura parca cu netul pe telefon, ceva de genul acesta.
Mi-a luat ceva timp sa reglez si mailul pe mobil.

Oricum , urez Craciun Fericit tuturor !
si celor care au net si celor care nu au.

#52
roccotech

roccotech

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 11.11.2007
Brasov test ZTE MF100 versus cablelink 2:

Attached Files



#53
coolfrik

coolfrik

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 119
  • Înscris: 18.09.2005

View Postroccotech, on 24th December 2009, 16:26, said:

Brasov test ZTE MF100 versus cablelink 2:

Zicea cineva mai sus ca sunt obsedat de o cifra frumoasa... 7.2... eh... gura lumii e libera sa spuna orice...

Chestia e in felul urmator, daca intr`adevar cele de 7.2 trebuiau asociate unui anume tip de abonament, sigur ca orice s`ar enerva daca nu se respecta acest lucru. Voi ce credeti?

Asta a fost offtopic... dar ca sa revin...

... mai asptet pana in 29 dec la sfatul vostru, dar nu stiu de ce...


ai ceva informatii? varsa`le! :)

Edited by coolfrik, 25 December 2009 - 00:15.


#54
deadnoise

deadnoise

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 07.05.2007
Brasov 1:35 MF100 3,6
[ http://www.speedtest.net/result/662261114.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.speedtest.net/result/662262189.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.speedtest.net/result/662262619.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate