Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Semnalizare incarcare Pachet acum...

Implantologie & Cityscape (re...

Scurta sinteza a atacurilor posib...

Cel mai bun antivirus / firewall ...
 Honor 200 si 200 Pro

Sfat inchidere spatiu intre cada ...

ANCPI: Scaderi pe piata imobiliara

Dac+Amp sau DAC/AMP combo pentru ...
 Camera cu panou solar 180° field ...

Eroare F16 msh Whirlpool 6 sense

Toyota - inconveniente minore poa...

Cadere frunze la lamai
 Releu protectie tensiune

Sfat achizitie masina noua

Numere inmatriculare inundatie

Adaptor mandrina la paleta
 

Viteza la Digi.Mobil

* * * * * 10 votes
  • Please log in to reply
23631 replies to this topic

#23599
vladut12am

vladut12am

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,354
  • Înscris: 29.12.2021

Vizualizare mesajal1nn_, pe 23 mai 2024 - 18:07, a scris:

probabil pentru ca nu merge 1-38C/41C?
Exact! Pentru că nu mai merge B1+B41C decât B1+B41 sau B1+B38.
În această situație în care B1 nu cuplează cu ambele purtătoare 2600 TDD, B1 cuplează ori cu B38, ori cu B41, în funcție de încărcarea din rețea de la acel moment.

Edited by vladut12am, 23 May 2024 - 19:45.


#23600
al1nn_

al1nn_

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 03.03.2024
+

View Postvladut12am, on 23 mai 2024 - 19:43, said:

Exact! Pentru că nu mai merge B1+B41C decât B1+B41 sau B1+B38.
În această situație în care B1 nu cuplează cu ambele purtătoare 2600 TDD, B1 cuplează ori cu B38, ori cu B41, în funcție de încărcarea din rețea de la acel moment.
vad ca nu m ai inteles, nu exista b1+41C cum zici tu in bucuresti,ialomita

#23601
vladut12am

vladut12am

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,354
  • Înscris: 29.12.2021
Acum, te-am înțeles.
Cum nu există B1+B41C? Păi, B, IF și IL sunt pe //E. Cam ciudat să nu fie și combos-ul ăsta. Așadar, doar B1+B41? Fără C? Nu s-au obosit să plătească și aici licență pentru activarea B1+B41C?
Bine, în IL știu că era o stație din Țăndărei pe care nu s-a făcut swap și a rămas pe //H.

Edited by vladut12am, 24 May 2024 - 05:48.


#23602
al1nn_

al1nn_

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 03.03.2024

 vladut12am, on 24 mai 2024 - 05:39, said:

Acum, te-am înțeles.
Cum nu există B1+B41C? Păi, B, IF și IL sunt pe //E. Cam ciudat să nu fie și combos-ul ăsta. Așadar, doar B1+B41? Fără C? Nu s-au obosit să plătească și aici licență pentru activarea B1+B41C?
Bine, în IL știu că era o stație din Țăndărei pe care nu s-a făcut swap și a rămas pe //H.
pur si simplu,nu exista. pe alte retele merge 1-38C/41c
mai sunt inca cateva si din slobozia care nu au fost facute swap din cauza ca nu au trafic suficient

#23603
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,946
  • Înscris: 04.03.2016
4G+ ping de "milioane"
Attached File  Screenshot_2024-05-24-17-15-32-275_org.zwanoo.android.speedtest.jpg   71.74K   95 downloads

Edited by Ghiordi, 24 May 2024 - 16:16.


#23604
cuser90

cuser90

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 10.01.2023
Test de viteza Digi
eNB: 230916 localizat in Dobrogostea ( Judetul Arges )
Telefon utilizat Google Pixel 7 pro
Distanta dintre telefon si releu aproximativ 300 metri.


Viteza1.png


Screenshot_20240524-125227.png Screenshot_20240524-125217.png

#23605
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,946
  • Înscris: 04.03.2016
B1 B8 lte...
Attached File  IMG_20240525_235319.jpg   54.5K   67 downloads

Attached File  Screenshot_2024-05-25-23-54-11-253_com.parizene.netmonitor.jpg   80K   58 downloads

38C
Attached File  Screenshot_2024-05-25-23-54-45-453_org.zwanoo.android.speedtest-edit.jpg   73.19K   42 downloads

Attached File  Screenshot_2024-05-25-23-16-52-362_com.mediatek.engineermode.jpg   129.15K   23 downloads

B7-B1 nu am apucat sa fac test ca era mare nebunie, juca cand b1-b7 când b1-38...

Edited by Ghiordi, 26 May 2024 - 11:48.


#23606
vladut12am

vladut12am

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,354
  • Înscris: 29.12.2021
Golești, AG
Attached File  Screenshot_2024-05-29-12-04-00-105_cellmapper.net.cellmapper.jpg   103.02K   10 downloads
B20
Attached File  Screenshot_2024-05-29-12-05-51-405_org.zwanoo.android.speedtest.jpg   72.2K   24 downloadsAttached File  Screenshot_2024-05-29-12-05-53-629_cz.mroczis.netmonster.jpg   91.48K   6 downloads
B1
Attached File  Screenshot_2024-05-29-12-03-39-914_org.zwanoo.android.speedtest.jpg   68.9K   19 downloadsAttached File  Screenshot_2024-05-29-12-03-42-234_cz.mroczis.netmonster.jpg   95.7K   5 downloads

#23607
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,946
  • Înscris: 04.03.2016
Ciobăniță B1 outdoor 4.5km față de site
https://www.speedtes...t/a/10142049647

#23608
emanu900

emanu900

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,490
  • Înscris: 03.04.2004
Vaslui, unde avem 3CA B1 + B41C

Oneplus 12 cupleaza doar pe B1, am fortat lock band pe B41 si a cuplat 2CA

Attached File  IMG_20240602_115824.jpg   81.21K   15 downloadsAttached File  Screenshot_2024-06-02-11-59-07-48_79d0ff8f9752a3fc32487e6d62330a6a.jpg   49.4K   25 downloadsAttached File  Screenshot_2024-06-02-11-59-28-71_79d0ff8f9752a3fc32487e6d62330a6a.jpg   57.63K   22 downloads


In schimb Motorola e king pe 3CA

Attached File  IMG_20240602_161554_967.jpg   100.21K   20 downloadsAttached File  IMG_20240602_161555_386.jpg   92.83K   28 downloadsAttached File  IMG_20240602_161555_077.jpg   45.91K   21 downloads

Totusi pe B41C 2CA Moto nu a reușit vârfurile de la OP12

Attached File  IMG_20240602_161555_354.jpg   43.81K   19 downloads

L.E

De fapt pe combosuri Oneplus stie 2CA/3CA B1+ B41C sau B1+ B38 doar cand B41/B38 sunt primare, cand e B1 e canci.

De altfel aceesi situație, ca si pe Moto, cand exista 2CA B20 + B38, insa cupleaza doar cu B20 primara.
Totul tine de config-ul RAN-ului respectiv, RDS ar trebui sa permita ambele benzi sa intre ca primara astfel ca telefoanele sa-si poata folosi CA-urile in variantele care le știu.

Daca mi-aduc bine aminte, prin 2022 in Decembrie la inceput cand au pornit B1+ B38 prin Iasi in //H pe Oneplus nu mergea 2CA-ul, insa pe Samsung -uri gen S23u era ok; acestea din urma stiind doar varianta B1+B38 nu si B38 +B1. Cand le-au inversat a început sa mearga pe Oneplus iar pe Samsung canci.
Ulterior le-au mai inversat inca o data si pe Oneplus canci B1 + B38 in schimb pe Samsung ok... Deh...cota de piata... Normal ar trebui daca tot fac o treaba s-o faca 100% nu pe jumate.

Edited by emanu900, 02 June 2024 - 15:31.


#23609
alchimistul2100

alchimistul2100

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 898
  • Înscris: 03.05.2006
Indoor, B1+B7. Daca nu as dezactiva B20 cu band lock, ar sta pe pe B20 cu viteze de 3-4 Mbps. Ar fi cazul sa seteze mai jos pragul de semnal pentru trecere in banda joasa, e pacat sa treci in B20 cat timp benzile inalte inca isi fac treaba bine chiar si cu semnal slab.

Attached Files



#23610
DUALHD

DUALHD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 01.10.2015
@emanu. Op9 știe și 1+ și 38+. Nu mai e nici op ce era, și cred că se trage mai mult de la modem și android decât de la OP.. . La Vaslui e Nokia? Ciudat că ai 1+38C pe Nokia.Eu am prins 3ca 1+38c doar sub Ericsson.

Edited by DUALHD, 03 June 2024 - 00:22.


#23611
al1nn_

al1nn_

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 03.03.2024

View PostDUALHD, on 03 iunie 2024 - 00:21, said:

@emanu. Op9 știe și 1+ și 38+. Nu mai e nici op ce era, și cred că se trage mai mult de la modem și android decât de la OP.. . La Vaslui e Nokia? Ciudat că ai 1+38C pe Nokia.Eu am prins 3ca 1+38c doar sub Ericsson.
vaslui e ericsson...

#23612
Geo7

Geo7

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 154
  • Înscris: 29.12.2023
Spitalul județean Brasov

Attached Files



#23613
Lord_Paul

Lord_Paul

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 18.11.2015
Aurel Vlaicu (HD) B1

#23614
Egyptian

Egyptian

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 680
  • Înscris: 12.12.2023
Brasov, Tractorul, Pixel 8 stie o groaza de combinatii, nu stiu daca e B1+38C sau B1+B38+B7
Attached File  Screenshot_20240605-114838.png   127.13K   27 downloadsAttached File  Screenshot_20240605-114757.png   146.45K   21 downloads

B7+B1
Attached File  Screenshot_20240605-115412.png   124.6K   18 downloadsAttached File  Screenshot_20240605-115403.png   158.63K   14 downloads

#23615
Egyptian

Egyptian

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 680
  • Înscris: 12.12.2023
Se pare ca e B1+B7+B38

Gara Brasov, de pe peron
Attached File  Screenshot_20240605-134041.png   123.26K   34 downloadsAttached File  Screenshot_20240605-134024.png   173.17K   31 downloads

Ca si o completare, cand face 3CA, B38 e cu 37902, cand face doar B1+B38 e 38100

#23616
emanu900

emanu900

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,490
  • Înscris: 03.04.2004
Ce terminal ai? Cam greu de crezut B7+B38

Cand faceti screenshot la Speedtest puneti din ecranul testului, acolo se vede codul terminalului, la Results canci.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate