Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Imaginea nu poate fi redata - Ero...

"Mafiotii" revin in forta...

Branșament gaze 2024 sau pom...

Lamurire bec led h7
 Preturi momeala ? (dar care e sme...

Realizare tavan fals rigips

Alternative pod Giurgiu - Ruse

Cat spatiu stocare aveti in total...
 Reflux

Centrale termice compacte

Portofoliu incepator pe Bursa New...

Probabil inselatorie pe OLX
 Istoric Google

Copil cu temperament sangvinic

ADA TEL SERVICES

inlocuire bara fata clio 4
 

Viteza la Digi.Mobil

* * * * * 10 votes
  • Please log in to reply
23604 replies to this topic

#19
Parad0x

Parad0x

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 15.02.2008

 inside_spy, on 20th December 2009, 22:31, said:

5-6 MB/s (Fiberlink 1). Dar suntem off-topic.

ma refeream la Digi Net Mobil

#20
darklordsith

darklordsith

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,779
  • Înscris: 13.05.2008

 Parad0x, on 21st December 2009, 11:03, said:

ma refeream la Digi Net Mobil
Daca folosesti Digi Net Mobil pe torente ia fa un calcul dupa cate filme depasesti 3 GB si ti se limiteaza viteza ;)

#21
VZSN858

VZSN858

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 22.12.2009
[ http://www.speedtest.net/result/659878939.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/659884015.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/659885997.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
modem ZTE MF 100 3.6Mbps
Bucuresti
Sos.Giurgiului Toporas

Edited by VZSN858, 22 December 2009 - 14:46.


#22
Inq

Inq

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 415
  • Înscris: 08.08.2005
Huawei E1550, Splaiul Independenței, clădirea ICECHIM:
Attached File  mobile.PNG   40.96K   271 downloads

Download local de pe FTP-ul Idilis-ului.

#23
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009
Uiiiiiiiii!!! Am trecut de 384kbps cu 031 (usim de fix) de pe un huawei u1220s.
http://www.speedtest...t/659947357.png
http://www.speedtest...t/659948443.png
http://www.speedtest...t/659949389.png
http://www.speedtest...t/659950364.png
How is this possible? Christmas gift from rds?
P.S. Și upload aproape cât download!
L.E. P.P.S. Avem și hsupa și nu am aflat încă?

Edited by kineceler, 22 December 2009 - 16:28.


#24
tonee

tonee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 30.06.2006

 kineceler, on 22nd December 2009, 17:14, said:

Uiiiiiiiii!!! Am trecut de 384kbps cu 031 (usim de fix) de pe un huawei u1220s.
http://www.speedtest...t/659947357.png
http://www.speedtest...t/659948443.png
http://www.speedtest...t/659949389.png
http://www.speedtest...t/659950364.png
How is this possible? Christmas gift from rds?
P.S. Și upload aproape cât download!
L.E. P.P.S. Avem și hsupa și nu am aflat încă?

E o eroare a speedtest, viteza afisata nu e reala! u1220s nu stie HSDPA deci nu are cum sa treaca de 384 kbps!

#25
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009

 tonee, on 22nd December 2009, 16:32, said:

E o eroare a speedtest, viteza afisata nu e reala! u1220s nu stie HSDPA deci nu are cum sa treaca de 384 kbps!
Păi așa ziceam și eu dar scutul de la avast este pauzat. Nu are cum să fie o eroare dată de antivirus. So care este cauza?
P.S. Nu cred că huaweiul este limitat tehnic strict la 384, cred că poate depăși puțin. Iar din cauza softlui rudimentar și care nu cred că îi impune vre-o limitare își vede de treaba lui cum poate mai bine.

Edited by kineceler, 22 December 2009 - 17:00.


#26
tonee

tonee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 30.06.2006

 kineceler, on 22nd December 2009, 17:48, said:

Păi așa ziceam și eu dar scutul de la avast este pauzat. Nu are cum să fie o eroare dată de antivirus. So care este cauza?

Nu imi pot da seama care sa fie cauza dar e clar ca nu poate trece in mod real peste 384 kbps pt ca:

1. Telefonul Huawei u1220s nu stie HSDPA (deci maxim 384 kbps).
2. SIM-urile de fixo-mobil nu se insegistreaza pe HSDPA chiar daca sunt introduse intr-un terminal care stie HSDPA, stau tot pe WCDMA simplu (deci tot maxim 384 kbps).

Probabil este pur si simplu o eroare de interpretare a speedtest chiar daca antivirusul este oprit.

Edited by tonee, 22 December 2009 - 17:01.


#27
mtest

mtest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 13.06.2002
Pasii de HSUPA sunt 1.8Mbps etc. Pana in 384kbps (dupa cum vad eu la tine) este Rel99. Dealtfel eu nu stiu sa fie HSUPA instalat nicaieri (in RDS).
Toate telefoanele Huawei (impartite de RDS) sunt Rel99 only; adica maximum 384kbps (si asta cu pachetizare cu tot); orice e peste, e garantat eroare de masurare fiindca nu permite mai mult tehnologia.

Erorile nu e chiar atat de complicat sa apara fiindca sistemul face o gramada de buffering...

Edited by mtest, 22 December 2009 - 17:12.


#28
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009
Și acestea fiind spuse... speedtest.net a luat-o pe arătură.
L.E. Am avut și un test unde upload trecea de 384 dar am pierdut link-ul pe drum. <_< . De asta am zis de hsupa.

Edited by kineceler, 22 December 2009 - 17:23.


#29
coolfrik

coolfrik

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 119
  • Înscris: 18.09.2005
Salutare!

De astazi am intrat si eu in posesia unui modem DigiNet mobil 3.6 mbs.

La toate testele nu reusesc sa trec peste 0.34-0.38 mbs.
Sunt din Suceava, teoretic ar trebui sa mearga pana la 3.6 mbs... dar...

Pauza...

Mai sunt suceveni cu aceeasi problema? Sau pe alte locatii in tara?

Edited by coolfrik, 22 December 2009 - 21:14.


#30
tonee

tonee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 30.06.2006

 coolfrik, on 22nd December 2009, 21:14, said:

Salutare!

De astazi am intrat si eu in posesia unui modem DigiNet mobil 3.6 mbs.

La toate testele nu reusesc sa trec peste 0.34-0.38 mbs.
Sunt din Suceava, teoretic ar trebui sa mearga pana la 3.6 mbs... dar...

Pauza...

Mai sunt suceveni cu aceeasi problema? Sau pe alte locatii in tara?

Foarte probabil ca celula care acopera zona ta sa nu fie HSDPA inca, atunci e normal sa iti mearga cu maxim 384 kbps! Garantat in viitorul apropiat va fi facut upgrade-ul la HSDPA si pe acea celula si atunci vei putea beneficia si tu de viteze HSDPA. :thumbup:

#31
vasilemadalincristian

vasilemadalincristian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,391
  • Înscris: 07.12.2006

 kineceler, on 22nd December 2009, 16:48, said:

P.S. Nu cred că huaweiul este limitat tehnic strict la 384, cred că poate depăși puțin. Iar din cauza softlui rudimentar și care nu cred că îi impune vre-o limitare își vede de treaba lui cum poate mai bine.

Subscriu

#32
DeeJay

DeeJay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,087
  • Înscris: 07.05.2004
Bucuresti, Militari, modem E1550 de 3,6Mbps

[ http://www.speedtest.net/result/660658856.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://www.speedtest.net/result/660660031.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://www.speedtest.net/result/660660885.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://www.speedtest.net/result/660661433.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#33
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
[ http://www.speedtest.net/result/660663111.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Nu e rau deloc pentru un modem de 3.6 .

#34
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
Nu am vazut pana acum un modem de 3,6 sa atinga viteza maxima. Reteaua suporta, s-au atins viteze de 5-6 Mbps cu cele de 7,2, totusi niciuna de 3,6 cu unul de 3,6.

#35
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Am prins 3.1 mai demult , dar nu am salvat . Si teste nu prea dau ca sa vad cum merge , din moment ce merge foarte bine .

#36
andrei_0

andrei_0

    fishy

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,990
  • Înscris: 15.02.2006
Timisoara, zona spit. Judetean, modem ZTE 100 de 3.6Mbit
[ http://www.speedtest.net/result/660890721.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate