Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...

Intreprindere individuala fara ac...
 Marci Biciclete - recomandari

Lipsa Tensiune pe o Faza, bransam...

Recomandare bicicleta copil 5 ani.

Recomandare kit automat acces usa
 [email][nvidia] Your GeForce NOW ...

Site nesigur

Baghetele ornamentale intre foile...

O recomandare pentru o camera ful...
 Pareri magazin online quickmobile?

Unde gasesc banane albastre?

Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni
 

Intamplari paranormale

- - - - -
  • Please log in to reply
599 replies to this topic

#1
[CL]VisanCosmin

[CL]VisanCosmin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 31.05.2005
De-a lungul vietii am trecut prin mai multe intamplari paranormale. Si m-ar interesa sa aflu, voi prin ce astfel de intamplari ati trecut. Dar mai intai v-as ruga ceva:

1. Sa povesti intamplari prin care ati trecut personal, si nu sa spuneti: "Am auzit la X, am auzit la Y, ca..."

2. Sa nu spuneti minciuni, ci sa povesti intamplari adevarate, ca doar asta e si scopul discutiei.

3. Sa dati cat mai multe detalii pentru a afla cauza producerii evenimentelor, sau conditiile.

Va multumesc frumos !

Pentru inceput o sa va povestesc prima mea intamplare paranormala.

1
      Când eram mic ( vreo 3-4 ani ), dupa ce m-am culcat, m-am uitat pe peretele din fata si am vazut un obiect ciudat, caruia m-am obisnuit sa-i spun gaura din perete. Era un obiect cam de 50-60 cm lungime si vreo 30 cm latime. Asta nu înseamna ca era dreptunghiular. Parea facut din fier ruginit. În mijloc avea vreo 2-3 roti prinse una de alta prin niste suruburi solide, cea din fata fiind cea mai mica, iar cea din spate, cea mai mare. Cea mare avea un diametru de vreo 20 cm. Ea era prinsa pe un X mare, format tot din fier si care avea si el suruburi prinse pe el.
      Acum, oricine poate spune ca mi
s-a parut. Pute sa mi se para asta daca
îl vedeam pentru o clipa. Dar, atunci,
mic fiind, m-am speriat si mi-am pus
patura peste cap. Din când în când mai
scoteam capul, si gaura din perete era tot
acolo. Oare ce o fi fost. Pâna la urma,
tremurând de frica, am strigat la tataia sa
aprinda becul. Dupa ce l-a aprins, obiectul
straniu a disparut. Nici dupa stingerea
luminii, el nu a reaparut.
      Imaginea de alaturi e aproximativa.
Obiectul avea o simetrie orizontala si
verticala perfecta.
      De atunci si pâna astazi îmi tot doresc sa revad acel obiect. Si uite asa, la vreo 10 ani dupa eveniment, când aveam 14 ani, si eram cu familia cu masina printr-un sat de munte, vad lânga sosea, ceva care semana foarte mult cu acest obiect. Daca vrei sa vezi si tu acest obiect, era undeva prin judetul Covasna, pe un drum pustiu, care parca ducea la un baraj neterminat.
      Eu cred ca este un început bun. În continuare puteti afla alte mistere care mi s-au întâmplat. 25 august 2004.

#2
CRISTAKEM10

CRISTAKEM10

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 831
  • Înscris: 05.02.2005
Eu nu iti spun asa ceva   :D  , dar am si eu o intamplare mai neobisnuita de remarcat. Acum ceva timp fiind cu niste prieteni acasa la unu din ei , fiind 1-2 noaptea , a inceput la TV marile reclame care pe timpurile alea umpleau minute bune ecranul - cu '' domnisoare  APRINSE ''.
Pana acum nimic interesant  pana in momentul in care am vazut ca SE SCHIMBAU singure posturile de la TV , DAR un mare DAR tot pe reclame cu '' domnisoare  APRINSE ''.deci timp de un sfert de ora am vazut TOATE reclamele de pe toate posturile ROMANESTI fara vointa noastra .
TIN sa va spun ca bateriile de la telecomanda erau scoase , toti aveam mainile la VEDERE si fara nici un obiect in ele , si in afara de noi nu mai era nimeni in apartament care ar fi putut face ceva .
Nu cred ca tine de paranormal dar NICI acum nu stiu cum se poate asa ceva . Televizorul era un GOLDSTAR mi se pare - model destul de nou la vremea aia.

#3
shumilica

shumilica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,011
  • Înscris: 05.02.2004
era educatia sexuala :D

#4
[CL]VisanCosmin

[CL]VisanCosmin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 31.05.2005
In continuare va voi prezenta toate intamplarile paranormale prin care am trecut. Poate ca vi se vor parea multe, dar va rog sa ma credeti pe cuvant, ca s-au intamplat cu adevarat. Gasiti-va un loc și pregătiți-vă sa fiți uimiți !!2

2
  
    Toată lumea a văzut fulgere ( sau trăsnete ). Dar poate nimeni ( sau puțini ) au văzut fulgere din acelea ca în desenele animate. Pare o tâmpenie să vezi așa ceva, nu e posibil. Arăta aproximativ ca în imaginea de alături. (Adică fulger din acela ca o sageata)
Mai târziu am aflat că și sora mea a văzut așa ceva, doar
că era alb. (al meu era galben). Așa ceva nu avea cum să mi se pară, mai
ales că și sora mea a văzut fulgerul. Poate aceste fenomene
chiar există, dar că sunt foarte rare, sau cine știe ?
3 septembrie 2004.




3

      Odată, când am ieșit din baie, deschizând ușa, a trecut prin fața mea un fum alb. Nu era abur de la baie, și din altă parte în nici un caz. 3 septembrie 2004.

4

      ĂŽntr-o noapte m-am trezit, dar nu puteam să ma mișc. Mă uitam la picioare și la restul corpului și încercam să mișc ceva, dar nu puteam. 3 septembrie 2004.

5

      Acest fenomen paranormal, nu știu dacă a fost adevărat sau doar un vis. În timp ce eram culcat, m-am uitat în față la marginea patului. De acolo, a apărut o mână verde gelatinoasă care m-a apucat de picior și a început să mă tragă sub pat. Am strigat la mamaia și se pare că mâna m-a lăsat. 3 septembrie 2004.

6

      Când eram mic credeam în babalai. Poate ei chiar există. Who knows ? Era ziuă. Eram cu tati și cu sora mea ( Diana )  în sufragerie și ne uitam la muzică pe MTV. Deodată tataia mă cheamă să-mi arate un babalau în dormitor. Ajuns acolo, mă uit sub pat și văd un babalau. Era unul special. Era un vierme de vreo 15 cm și gros de vreun centimetru, de culoare albă. Uimitor ce poate să vadă un copil. Poate nu vi s-o părea ciudat, gândindu-vă că cine știe, poate chiar era un vierme. Da, probabil. Dar mai târziu am aflat ce era. Era o cârpă trasă de tataia cu o ață. Cum s-o fi ajuns de la o cârpă la un vierme, e ceva ciudat rău de tot. și ca totul să fie și mai ciudat, babalaul avea și o mișcare specială ( ca în desen,
cu excepție că nu avea ochi ).
Deci, cum am putut eu să văd
o cârpă în felul acesta, rămâne
un adevărat mister.
3 septembrie 2004.  



7

      Era seară și mă uitam cu mami la televizor ( cred că la Cerbul de Aur ). Într-un colț al camerei aveam o cutie cu jucării. Deasupra era pusă o păpușă ( Cheliuță ). Era o păpușă din acelea bibic ( nu Barbie ). Deodată, păpușa cade. Nimic ciudat. Mă ridic, și o așez bine, sprijinită de colțul camerei. Mă întorc pe canapea. După puțin timp, păpușa cade din nou. Oarecum ciudat, având în vedere că păpușa era sprijinită bine. Un lucru care adâncește misterul e că păpușa era pusă cu spatele la perete, iar ea când a căzut, a căzut cu fața în jos.
Dacă ar fi alunecat, ar fi căzut
pe spate, dar a căzut ca și cum
ar fi sărit sau l-ar fi aruncat
cineva. 3 septembrie 2004.




8

      ĂŽntr-o zi mergeam pe stradă și am văzut în fața mea o femeie. Îmi venea să îi zic “Bună ziua”, chiar dacă nu o cunoșteam. În fine, am trecut pe lângă ea, fără să îi zic nimic și deodată aud în spatele meu, pe cineva zicându-i “Bună ziua”.

9

      ĂŽntr-o zi, de curând, mergeam cu Bogdan pe lângă bloc și îi număram pe cei care au calculator de la noi din bloc. Am ajuns la un moment dat la un băiat pe nume Vlad. Uitasem cum îl cheamă, chiar dacă numele e ușor. și mă gândeam eu în gând: “ Cum îl cheamă ? Parcă Vali... “ și în acel moment spune și Bogdan cu voce tare: “ și mai are calculator și ăla... cum îl cheamă... Vali... sau cum... Vlad ! ”. Problema care se pune e cine a citit gândurile cui. Că simplă coincidență nu a avut cum să fie. Probabil că eu i-am citit gândurile și de aceea uitasem cum îl cheamă. Sau poate că eu uitasem și Bogdan citindu-mi gândurile l-am făcut și pe el să îi uite numele. 1 octombrie 2004.

10

      Poate că a fost și din neatenția mea sau poate... vreo fantomă... sau un fenomen care... who knows ?... se poate întâmpla. Mă așez la masă să mănânc. și mănânc până când vreau să iau ceva din frigider. După ce iau și mă întorc, găsesc pe masă un sâmbure de măsline, pe care nu îl observasem de dinainte. Urmează cele 3 explicații:
1. nu l-am văzut eu de la început. 2. Vreo fantomă a mancat vreo măslină și a lăsat sîmburele acolo ( precizez că pe masă era o farfurie cu măsline ). 3. O super explicație; Pentru o vreme, nu am fost conștient de mine, sau poate că cineva a intrat în mintea mea și a mâncat măslina. Uite că nu m-am gândit atunci. Trebuia să mă miros în gură să văd dacă miros a măsline. Dacă aș fi mirosit ?... OOO... Ar fi fost ceva super. Poate că așa e și cu călătoriile în trecut. Corpul tău nu poate călăroii, ci numai mintea, și ea la rândul ei poate călători numai în corpul tău din trecut. Dar atunci ce se întâmplă cu mine. Probabil că sunt încuiat în inconștient. Poate la urma urmelor acel sâmbure să fi fost acolo de la început, dar ia uite la ce poate să ducă un mic eveniment, care pentru alții ar trece ca fiind insegnifiant, dacă tu ești un SF-ist. La o teorie care poate fi chiar adevărată. 1 octombrie 2004.
      
11

      De curând, într-o miercuri pe la ora 8 seara și ceva în timp ce mă uitam la Cronica Cârcotașilor, calculatorul s-a pornit singur. Poate că s-a făcut vreun contact pe undeva sau poate vreo fantomă ceva. Poate a fost chiar mamaia care murise cu vreo 2 săptămâni în urmă. 2 ianuarie 2005.

12

      Telepatia e ceva de-a dreptul real. Se întâmplă mereu. Câteodată mai des, alteori mai rar. Să vă spun ce mi s-a întâmplat ieri. (7 aprilie 2005). Bun. Citeam o carte, și deodată m-am gândit la mamaia, care a murit (Dumnezeu s-o ierte). Câteva rânduri mai jos era descris un cimitir. Așa ! Peste vreo oră dau drumul la televizor. Mai demult pe Național TV a fost o emisiune cu fantome. și zic eu: “ Nu o mai fi și in seara asta ? și ce să vezi ?? Chiar era. și era și continuarea emisiunii care fusese cu vreo 2, 3 săptămâni în urmă. Incredibil ??.... Dar adevărat !

13

      Telepatia continuă. Ieri, 13 aprilie 2005, m-am gândit deodată la examenul de treaptă, de la sfârșitul clasei a 10-a, despre care nu mai auzisem nimic de câteva luni. și ca să vezi, a doua zi la școală, doamna dirigintă ne-a vorbit iar despre el. Nu cred că puteți spune că a fost o coincidență, având în vedere faptul foarte important, că NU MAI AUZISEM NIMIC DE EL DE CÂTEVA LUNI.      




Datele pe care le vedeti scrise la sfarsit sunt datele in care am povestit intamplare, si nu data cand ea s-a produs.

#5
zahei

zahei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,463
  • Înscris: 28.08.2002
in atentia utilizatorului [CL]VisanCosmin:

va rugam sa va prezentati de urgenta la cabinet, in urma unei greseli regretabile v-au fost prescrise medicamentele destinate altui pacient.

va multumim,
conducerea.

#6
MATRIXU

MATRIXU

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,930
  • Înscris: 09.10.2003
Cati ani ziceai ca ai?
Eu cred ca ai o imaginatie fff bogata. Cat despre fazele cu emisiune TV, cu examenul de treapta la care te-ai gandit etc, astea se cam intampla oricui.
Tare rau de tot aia cu mana si samburele de maslina. Sa nu mai zis de "fieratania" aia de pe perete.
O intrebare scurta, daca aveai 3-4 ani cum pana mea ai fi putut tu sa tii minte acele caracteristici descrise de tine? Sau ai avut imaginea aia in minte inca 10 ani cand ai invatat ce e aia lungime,latime??

Despre restul No Comment. :nonobad:
Vorbeste cu un psiholog poate te ajuta!   :console:

Edited by MATRIXU, 03 June 2005 - 11:10.


#7
regedit

regedit

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 01.07.2003
incearca si telepatia web si gandeste-te cam ce as vrea sa iti transmit eu acum. asa-i ca acum zambesti. vezi .... si alti sunt paranormali. pustilor - mai lasati iarba si treceti pe bile ;)

#8
Inginerul

Inginerul

    Setup Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,488
  • Înscris: 22.05.2002

[CL]VisanCosmin, on Jun 3 2005, 11:53, said:

      Într-o noapte m-am trezit, dar nu puteam să ma mișc. Mă uitam la picioare și la restul corpului și încercam să mișc ceva, dar nu puteam. 3 septembrie 2004.

<{POST_SNAPBACK}>


Asa am patit odata dupa un chef. Cu o aspirina Bayer s-a rezolvat.

#9
maxy

maxy

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,089
  • Înscris: 19.06.2004
@[CL]VisanCosmin, ai o imaginatie hiperactiva.

Mie mi s-au implinit de vreo 4-5 ori visele. Ce am visat, dupa 7-8 zile s-au implinit...  :naughty:

#10
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
man, mamaia porneste calculatorul si se apuca sa instaleze linuxu.  :w00t:

P.S. mamaia e moarta  :death:

#11
maxy

maxy

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,089
  • Înscris: 19.06.2004

Mosotti, on Jun 3 2005, 13:53, said:

man, mamaia porneste calculatorul si se apuca sa instaleze linuxu.  :w00t:

P.S. mamaia e moarta  :death:

<{POST_SNAPBACK}>


Cineva de pe aici sigur te poate pune in legatura cu ea!  :w00t:

#12
zahei

zahei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,463
  • Înscris: 28.08.2002

maxy, on Jun 3 2005, 13:55, said:

Cineva de pe aici sigur te poate pune in legatura cu ea!  :w00t:

<{POST_SNAPBACK}>

pe cale medicamentoasa!  :w00t:

#13
maxy

maxy

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,089
  • Înscris: 19.06.2004
Eu ziceam spirituala...  :samui:

#14
bubalus

bubalus

    Membru chel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,206
  • Înscris: 15.02.2005
am citit  posturile userului visancosmin si mi s-a parut ca am citit revista Dracula, sau Paranormal. M-am cracanat de ras..... eu cumparam revista aia sa ma distrez....

in contunuare va prezint niste intamplari care mi s-au intamplat si mie....

1. mergand pe strada am cazut intr-o canalizare....
    Variante: 1. s-a deschis pamantul sa ma inghita
                   2. niste exrtaterestii vroiau sa ma adopte si nu stiau cum sa ma rapeasca
                   3. am vrut sa ma sinucid...dar eu nu stiam

2. mergand pe strada m-a muscat un caine...
  Variante: 1. era reincarnarea unui caine pe care l-am chinuit intr-o viatza anterioara
                2. mi s-a parut ca m-a muscat
                3. cainele era vampir si vroia sa se hraneasca....

urmatoarele in episodul viitor

#15
zahei

zahei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,463
  • Înscris: 28.08.2002
stiu. eu azi noapte am visat ca ma trezesc. intr-adevar, pe la 8 fara 68 de minute m-am trezit. de asta ce mai ziceti, poate fi o simpla coincidenta?

#16
maxy

maxy

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,089
  • Înscris: 19.06.2004
I see dead people!  :death:

#17
anonimix

anonimix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 347
  • Înscris: 18.10.2004
Totusi... unde sunt pozele de care tot spui?

#18
malone6x6

malone6x6

    Active thinker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,651
  • Înscris: 09.02.2005
O avea el imaginatie hiperactiva dar asta nu inseamna sa faceti misto de el!

Poate ucideti in fasa un nou Asimov sau Tolkien!

Eu il respect pentru sinceritatea cu care a povestit si-i doresc sa nu-si piarda candoarea sub presiunea mediului social. De cinism o sa aiba parte destul in viata! De oameni cu imaginatie si care nu sunt preocupati numai de "veverita" sau "mertan" avem nevoie... reproducatorii sunt inlocuibili ca si parlamentarii.

Si ca sa nu va luati de mine ca sunt aproape offtopic: telepatia exista (si asa cred si eu) ca fenomen natural. Am trait de cateva ori fenomene de genul: ma gandeam la o persoana si aceasta ma suna in urmatoarele 10 minute fara ca sa fie ceva programat si imi spunea ca s-a gandit la mine cu citeva minute inainte. Sau deschidem discutia simultan despre acelasi subiect care nu avea legatura cu ce se intamplase inainte. Chestii din astea.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate