Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
SteamLink Lag

Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Montare pat si tip somiera

Doua comenzi - același produ...
 Sfatul FMI pentru Romania: Taxa&#...

Asigurare RCA in functie de cati ...

Suma mare cash, calatorie cu avio...

Sevraj benzodiazepine
 Calitate procesuala

Crapaturi la bloc din 1980

Masina sport britanica - Aston Ma...

Vouchere TAROM Black Friday
 Manea reclama medicament

Știrile cu Valea Prahovei

Alerte Google

Problema neintuitiva de matematica

Cappadocia - Turcia

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
262 replies to this topic

Lex404

Lex404

CIVILIANS are #NotATarget

• Grup: Moderators
Mai am mâine si poimâine, ma rog sa fie soare.

Si eu am piscina la pensiune, imi luasem si budigăi de plaja :lol: săptămana trecută a mai fost un prieten si o zis ca e ok, cald, numai bine de relax. Se pare ca o să-i folosesc in batumi. Dacă nu ploua :)

florinbad

florinbad

Senior Member

• Grup: Senior Members
Vad ca ai plecat cu gand de mare, nu de catarat pe coclauri. Si e mult de mers pe ele (Valea Rosie, Valea Porumbeilor etc), nu gluma.Posted Image
Daca nu ai luat bilete pentru baloane, maine dis-de-dimineata (5:30 - 6:00) poti sa vezi decolarea lor, daca nu, sa ne transmiti live de la fata locului, din nacela de 20 de persoane Posted Image .

Daca nu ai recitit posturile mele, uite-le aici (si urmatoarele, apoi urmeaza nickro cu tururile colorate)
http://forum.softped...2#entry14733720
http://forum.softped...2#entry15160581

Am atasat alte 4 tururi colorate.

Attached Files

Edited by florinbad, 26 April 2016 - 10:03.

Lex404

Lex404

Is echipat pentru toate mediile. :) In Weekend ma duc in Kazbegi sa urc, deci coclaurile din Cappadocia is de forma numai :lol: si apoi la mare si gata concediul :lol:

Sa ma văd ajuns la pensiune ca tare vreau la buda. Apoi sa mânc ceva rapid cât sa nu stric pofta prânzului apoi cu mașina sa văd pe unde merem.

florinbad

florinbad

Senior Member

lex404, on 26 aprilie 2016 - 09:58, said:

Is echipat pentru toate mediile. Posted Image In Weekend ma duc in Kazbegi sa urc, deci coclaurile din Cappadocia is de forma numai Posted Image si apoi la mare si gata concediul Posted Image

Sa ma văd ajuns la pensiune ca tare vreau la buda. Apoi sa mânc ceva rapid cât sa nu stric pofta prânzului apoi cu mașina sa văd pe unde merem.

Ok, atunci kipintaci ! Posted Image (keep in touch)
Fiindca ai masina, dupa-amiaza poti sa faci un tur rapid Goreme - Cavusin - Avanos - Urgup - Uchisar - Goreme (nu stiu daca ai timp de Urgup si de Uchisar). Se insereaza pe la ora 21:00, deci ar fi destule ore lumina.

Edited by florinbad, 26 April 2016 - 10:07.

Lex404

Lex404

Unde se plătește intrare? Ca eu am obiceiul sa umblu cu bani putini in rest card...
Am trimis harta la studiat :) aparent nu mai ploua, si poate mai târziu chiar am noroc de vreme făina :)

florinbad

florinbad

Senior Member

lex404, on 26 aprilie 2016 - 10:12, said:

Unde se plătește intrare? Ca eu am obiceiul sa umblu cu bani putini in rest card...
Am trimis harta la studiat Posted Image aparent nu mai ploua, si poate mai târziu chiar am noroc de vreme făina Posted Image
Doar la Uchisar (daca nu s-o fi schimbat ceva intre timp - erau doi insi care dadeau bilete la intrare, asezati la o masuta de lemn).
La Open Air si la Derinkuyu se poate plati cu cardul, intrarile sunt amenajate mult mai modern, o sa vezi. Sunt situri protejate UNESCO. La Cavusin este freeware.
La restul trebuie sa citesti ce a scris nickro.
A INTRAT NICKRO! Esti salvat! Posted Image

Edited by florinbad, 26 April 2016 - 10:19.

Lex404

Lex404

Well, dacă alții se bucura de ploaie ma bucur si eu. Așa ca is la muzeul in aer liber de ceva vreme, chit ca ploua. Nu m-oi topi acuma :lol:
Foarte fain, mor de foame :lol:

florinbad

florinbad

Senior Member

Vizitare placuta! Posted Image
Vezi ca in costul biletului este inclusa si o biserica rupestra, biserica pe care o vei vizita la iesirea din Open Air. Turcaletii nu-ti spun acest lucru. Cum ai iesit, mai mergi cam 50-100 de metri si pe partea dreapta a drumului vezi intrarea in biserica. Arati biletul de la Open Air si intri. Inuntru este o biserica ortodoxa pe doua nivele, cu picturi originale.

Vezi aici (Buckle (Tokali) Church):
http://www.goreme.co...-air-museum.php

Edited by florinbad, 26 April 2016 - 12:53.

Lex404

Lex404

Auziți, va-ti întors cu ceva neplăcut după ce ați mâncat prin bodegile din zona?

Ca noi ne-am oprit undeva sa mâncam. Si amicu meu i văzut un câine micuț si o întrebat ospătărița dacă ii poate da si lui si aia o zis "YOU eat dog, no problem" :lol:

Edited by lex404, 26 April 2016 - 13:22.

florinbad

florinbad

Senior Member

Sa fiti voi sanatosi... toata mancarea esta framantata cu sarg de mainile turcoaicelor. Posted Image Mai scapa ceva pe jos, mai scuipa in maini, se mai sterg pe servetul de culoare maronie spre negru, ai prins ideea.Posted Image
Poate in vietnamezia sau in chinezia sa se manance cainii (pardon, in vietnamestan si chinezistan).

Edited by florinbad, 26 April 2016 - 13:24.

Lex404

Lex404

Acuma mergem la Urgup. Avem o lista :lol:

florinbad

florinbad

Senior Member

Sa bifati cat mai multe obiective. Merita!
Noi va tinem pumnii, de aici de la 1500 de km departare de casa.

PS: asta asa, ca va linistiti si sa nu va mai stresati degeaba, ploua si in Romanistan.

Edited by florinbad, 26 April 2016 - 13:29.

Lex404

Lex404

Închirierea mașinii e o chestie super mișto. Te plimbi oriunde repede... Doar ca...

Gazul e 4,3/L :lol:

Well.... Ne-am luat teapa. Pe lângă ca imi zice asta ca cu 20 de lire face plinul in țara lui, acum cu 20 de lire suntem in minus :lol:

Edited by lex404, 26 April 2016 - 16:33.

nickro

nickro

Member

• Grup: Members
Daca ai masina, mergi si in Love Valley, la 3-4 km de Goreme!
https://www.google.r...920&bih=921
https://goo.gl/maps/G1MRUEvoYPM2

Edited by nickro, 26 April 2016 - 17:57.

Lex404

Lex404

Un sfat foarte foarte util... NU folosiți google maps!!!

Era sa o patim rău de tot... Am coborât cu mașina (automata :lol: ) intr-o vale foarte mult, ca așa apărea pe google. Evident, neasfaltata. La final, drumul deși părea ca mere in continuare era o gaura ca abia intrau 2 oameni. Bun... La întors... Penis cu mașina automata, printre stânci, drumul ud/ nisipos/ noroiul ma-sii a rămas împotmolită între stânci, evident nu drepte si in panta. Ne-am cacat pe noi, dat cu spatele si făcut rally printre stanci ca dacă mergeam încet se oprea :lol:

In rest, totul bine si frumos :D

florinbad

florinbad

Senior Member

V-ati trezit, fratilor? Ati asistat la lansarea baloanelor sau va aflati deja într-unul din ele, ca sa murim noi de ciuda pe aici?

florinbad

florinbad

Senior Member

Oameni buni, moderatorilor, mai stiti ceva de lex404? S-a întâmplat ceva cu el, s-a întors întreg la capatzana? Are toate membrele la locul lor? L-au furat aia de ISIS de pe coclaurile Cappadociei?
Daca s-a întors, nu ne mai povesteste chiar nimic de pe plaiurile Turciei, pentru a ne tine la curent?

Lex404

Lex404

Bre, am topic pe "alte destinații". Acum sunt in Georgia, de câteva zile :harhar:
Adică in Kutaisi, zbor spre Budapesta...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate