![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
anunt gara
Last Updated: Feb 05 2020 08:03, Started by
jayjay18
, Dec 04 2009 21:09
·
0

Posted 04 December 2009 - 21:09

caut un ringtones care sa imite melodia folosita in gari la anuntul trenurilor
daca nu ma insel,melodia este "Glasul rotilor de tren" |
Posted 04 December 2009 - 22:09

Poti incerca varianta olteneasca: "m-a facut mama oltean"
|
Posted 04 December 2009 - 22:32

in zona mea, chiar nu merge deloc varianta olteneasca
![]() Edited by jayjay18, 04 December 2009 - 22:33. |
Posted 04 January 2010 - 06:03

Poftiți-le pe ambele aici, în format midi (ton folosit: orgă Hammond). Nu mă întrebați cît m-am chinuit cu micro-intervale, ca să sune exact așa fals, ca pe vremuri.
![]() LE: Ce idioțenie, nu mă lasă softpedia să urc midi-uri, cică "acest tip de fișier nu este permis". ![]() Atunci luați-le de aici (gara de nord) și aici (gara Craiova). |
Posted 20 November 2015 - 06:02

Posted 24 September 2017 - 11:49

Daca doriti sa auziti ''Glasul rotilor de tren'' de Margareta Paslaru in monofonic, aveti mai jos ce va trebuie.
Al doilea document este claxonul. Al treilea document este zgomotul rotilor pe calea de rulare si scartaiturile franelelor. ATENTIE! Am amplificat cu aproximativ un sfert din normal la fiecare document, va rog sa dati sunetul la difuzoare mai incet! Mentiuni Formatul celor 3 documente este .MP3, cel mai raspandit si ce se poate urca pe forum, dvs. il puteti schimba in convertoare daca necesita acest lucru. Pe langa suntele propriu-zise se poate auzi si bataia vantului in microfon, am incercat sa reduc cat de cat sunetul. Attached FilesEdited by Erwin_Rommel, 24 September 2017 - 11:52. |
Posted 01 February 2020 - 21:05

pamfil nastase, on 04 ianuarie 2010 - 06:03, said:
Poftiţi-le pe ambele aici, în format midi (ton folosit: orgă Hammond). Nu mă întrebaţi cît m-am chinuit cu micro-intervale, ca să sune exact aşa fals, ca pe vremuri. ![]() LE: Ce idioţenie, nu mă lasă softpedia să urc midi-uri, cică "acest tip de fişier nu este permis". ![]() Atunci luaţi-le de aici (gara de nord) şi aici (gara Craiova). Thanks! |
Posted 02 February 2020 - 14:59

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users